ADEVĂRUL MICROSOFT “VÎNTU „au ieşit la zgîrci”– TĂRICEANU – VLĂDESCU – VARUAJN – GHIŢĂ – MAIOR – COLDEA – BUTTICE – SCHEELE – MICROSOFT”

vintu_tariceanuMITA LUI VÎNTU ÎNOBILEAZĂ ŞI ONOREAZĂ

„Dacă e să intrăm in alt registru, sunt „onorat” că „transferul” meu a avut o asemenea cotă, dar sunt ingrozit că unul dintre cei mai buni/oneşti guvernatori ai DD (mă iertaţi ), a ajuns in fruntea D.D. printr-un asemenea act de corupţie la un asemenea nivel.”

„Probabil că am fost un foarte bun pretext pentru fostul mogul pentru a-l avea (şi) pe şeful Camerei Deputaţilor la mână.” Liviu Mihaiu

http://www.stiripesurse.ro/dupa-denun-ul-lui-vantu-liviu-mihaiu-recunoa-te-acestea-au-fost-condi-iile-puse-lui-tariceanu_1144922.html

VÎNTU “ARHITECTUL” … LUI TĂRICEANU

VINTU un fin cunoscator al metodelor de coruptie si “combinatii si jocuri informativ operative” si a mafiei politico – economice internationale, ii da mita 1 MILION de euro, lui Calin Popescu Tariceanu via Bogdan Olteanu sa il puna pe Liviu Mihaiu Guvernator al Deltei Dunarii, unde VINTU avea mari interese.

VINTU da mita si lui Jonathan Scheele (via Sorin Moisa), Alessandro Buttice (via Cristian Unteanu) ca sa ii protejeze si promoveze pe Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu si Varujan Vosganian (Ovidiu Artopolescu).

VINTU un om “onest” se denunta, din puscarie, pentru cumparare de influenta si reuseste sa probeze infractiunile comise chiar de el, astfel incit procurorii sunt obligati sa il puna sub acuzare si sa deschida o ancheta penala, in care nu pot lipsi Calin Popescu Tariceanu si Bogdan Olteanu.

Asta da “lucrare” de mare arhitectura, care baga in mormint politic si in celula civila al doilea om in stat, respectiv Ciorapeanu.

Asteptam cu maxim interes viitoarele memorii si denunturi pe care VINTU din plictiseala si cinism civil, le va face referitor si la alti inalti deminitari care dupa cum spunea chiar el „au iesit la zgîrci”

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Justitie/Sorin+Ovidiu+Vintu+adus+la+DN

TĂRICEANU ÎN VIAŢA LUI … şi a lui VÎNTU

„Băsescu, atunci când era la apogeul carierei sale, a făcut numeroase eforturi pentru a mă elimina din fruntea Guvernului şi din politică, n-a reuşit pentru simplul motiv că în toată activitatea mea nu există fapte de corupţie,”” Călin Popescu Tăriceanu.

Astazi pentru Tariceanu, VINTU, unul dintre binefacatorii sai, fara de care nu pupa Prim Ministru si Vladescu Ministru de Finante, nu mai este decit un alt detinut, condamnat, infractor ,etc. care incearca sa negocieze cu un DNA care il vineaza pe Tariceanu sa obtina o reducere de pedeapsa, sau alte beneficii.

Tariceanu omul care l-a decorat pe Bill Gates nu a comis niciodata in toata viata lui un act de coruptie … nu a comis decit crima organizata impreuna cu Microsoft – VINTU – Vladescu – Ghita si multi altii.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Politica/Tariceanu+reactie+la+ancheta+lui+Vantu

VÎNTU ÎN VIAŢA LUI ALESSANDRO BUTTICE

VINTU ii da mita in Delta Dunarii lui Alessandro Buttice (OLAF), omul care deschide toate usile la Bruxelles, in Septebrie 2006, sa il sustina pe Varuja Vosganian pentru pozitia de Comisar UE si sa îi ajute pe Tariceanu si Vladescu sa nu fie incriminati pentru fraudarea fondurilor Phare si piraterie in asociere cu Microsoft.

VÎNTU ESTE AHITECTUL IMPLEMENTĂRII ECOSISTEMULUI MICROSOFT ÎN ROMÂNIA

Ne intrebam retoric acum o saptamina daca VINTU este sau nu ARHITECTUL implemetarii ECOSISTEMULUI MICROSOFT in ROMANIA.

Acum, dupa declaratiile lui VINTU referitor la Calin Popescu Tariceanu, si la ceea ce am probat de mai mult timp cu privire la relatiile VINTU – VLADESCU – VARUJAN – ARTOPOLESCU, este evident ca VINTU este unul dintre ARHITECTII ECOSISTEMULUI MICROSOFT din ROMANIA.

CINE SUNT CEILALŢI ARHITECŢI ?

Va vom prezenta in curind cine sunt ceilalti ARHITECTI, dar tineti minte citeva cuvinte cheie : Evanghelism, Bill Gates, Steve Ballmer, Adrian Nastase, Dan Nica, George Maior, Florin Talpes (nici o legatura cu Ioan Talpes si/sau George Talpes+), George Constantin Paunescu, Geta Anghelescu … si altii