ADEVĂRUL MICROSOFT “SĂ STOPĂM AMBASADORUL SUA SĂ UMILEASCĂ TOŢI ROMÂNII ŞI UNELE AUTORITĂŢI ROMÂNE” Călin Popescu Tăriceanu

tariceanu“Acesta a mai afirmat că şi preşedintele Iohannis, care i-a primit scrisorile de acreditare în calitate de ambasador, „avea obligaţia să intervină prompt şi fără rezerve pentru a stopa umilirea românilor şi a unor autorităţi române de către domnul ambasador”.

TĂRICEANU – NĂSTASE – BĂSESCU APĂRĂ ÎN COR ONOREA ROMÂNILOR UMILIŢI DE AMBASADORUL SUA

Tariceanu cel mincinos si corupt, dar mandru ca e autoritate romana, din familie de greci, apara onoarea tuturor romanilor astfel patata de Ambasadorul SUA in Romania, cea condusa si jefuita de Tariceanu & Comp.

Tariceanu astfel protejat de DNA, a preluat de la Nastase un “sistem ticalosit” pe care l-a transformat impreuna cu Microsoft si asociatii intr-o organizatie criminala internationala.

Basescu il intreaba cu just temei pe Ambasadorul SUA, ce se mai intimpla cu Microsoft si conducatorii acesteia, referitor la jaful comis in Romania incepind din anul 2000 pina in 2014, in complicitate cu Tariceanu, Nastase si multi altii.

Tariceanu si Maior nu intreaba pe nimeni nimic de Microsoft si asociatii acesteia respectiv chiar ei insasi. Ce era Microsoft fara un Maior, Nastase si Tariceanu ….

DNA nu raspunde la nici o intrebare pusa sau implicita (surdo muta), si in general nu raspunde la nimic si de nimic, altceva decit protectia Microsoft, Tariceanu, Vladescu, Blaga, Maior, Lopatan, Ghita si inca citeva zeci de infractori nationali si internationali.

Subzista perceptia ca SUA il apara pe Bill Gates, Steve Ballmer si alti infractori asociati cu infractorii autohtoni numiti mai sus.

Domnule Ambasador SUA,

Urmati sfaturile lui Basescu si spuneti ce se mai intimpla cu Microsoft astfel incit Tariceanu, Nastase si Maior sa nu se mai simta umiliti si nedreptatiti de SUA si de DNA, care nu poate sa treaca granita, si se uita cu jind peste ocean la Microsoft, Maior si Guccifer, astfel anchetati de FBI, DoJ-FCPA, SEC si altii.

Cind Tariceanu, Vladescu, Ghita, Maior, Hotaran, Artopolescu si Blaga (si multi altii) vor fi trimisi in judecata, acestia vor fi multumiti sa isi dovedeasca nevinovatia, si SUA nu va mai fi acuzata ca se baga peste mita Microsoft asa cum a facut cu mita CIA.

Asa cum Bill Gates depune eforturi uriase sa ne convinga ca de fapt CORUPTIA nu e decit o mica (2%) taxa perceputa de guverne in toata lumea pentru a sustine activitati economice si filantropice, tot asa Tariceanu, Nastase si altii incearca sa ne educe, prin PROPAGANDA, in a intelege ca daca CORUPTIA este comisa de politicieni, sefi de servicii si mari corporatii care controleaza justitia in cimpul tactic al POLITIEI POLITICE, aceasta se numeste decizie politica si nimeni in afara de ei nu se poate pronunta … vox populi vox dei …

DNA asculta de vocea poporului care o aduleaza pe Kovesi si pe cei care o glorifica, pentru protectia curajoasa si abnegatia “in integrum” pe care aceasta o arata pentru Tariceanu, Maior, Blaga, Vladescu, Ghita, Lopatan, Hotaran, Artopolescu si ceilalti membri ai grupului infractional Microsoft- Fujitsu Siemens – EADS.

Aşa Ciorăpene şi Bombonele apăraţi-ne onoarea, ca ca voi mai rar exemple de onoare şi ca Kovesi mai rare exemple de adevăr şi justiţie.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat că Ministerul de Externe ar fi trebuit să îl convoace pe Klemm şi să îi explice limitele statutului său diplomatic, după declaraţiile făcute de oficialul american inclusiv legate de activitatea Parlamentului, scrie MEDIAFAX.


„Cred că Ministerul de Externe ar fi trebuit să-l convoace imediat pe domnul ambasador şi să-i pună în vedere că tocmai statutul său diplomatic îi interzice aceste ieşiri publice şi de aceea îi pune în vedere să se abţină în viitor de la astfel de <<observaţii>>”, a spus Tăriceanu.

Acesta a mai afirmat că şi preşedintele Iohannis, care i-a primit scrisorile de acreditare în calitate de ambasador, „avea obligaţia să intervină prompt şi fără rezerve pentru a stopa umilirea românilor şi a unor autorităţi române de către domnul ambasador”.

Preşedintele Senatului a solicitat pentru prima dată în luna mai ca Ministrul de Externe să „intervină şi să pună lucrurile la punct” după întâlnirea dintre ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

”Nu e normal ca ambasadorii să se amestece în astfel de chestiuni, să vină să acorde sprijin sau patronaj politic. Aceste lucruri nu se fac nicăieri. În niciuna din ţările din jurul României nu se întâmplă astfel de lucruri”, spunea la acea vreme Tăriceanu.

Ultima referire la lupta împotriva corupţiei din România a fost făcută de Hans Klemm la ceremonia organizată cu ocazia Zilei SUA, atunci când i-a îndemnat pe parlamentari să consolideze legislaţia anticorupţie în loc să o submineze.

http://www.cotidianul.ro/tariceanu-ministrul-de-externe-ar-fi-trebuit-sa-il-convoace-pe-hans-klemm-la-discutii-284176/