ADEVĂRUL MICROSOFT “România nu e Columbia, nu suntem o ţară unde trebuie să-mi fie frică pentru siguranţa mea şi a familiei mele.” Cristian Ghinea

ghinea_ghita_socol_vladescuDoamnă Procuror Şef DNA,

Vă rugăm să îi explicaţi domnului ministru Cristian Ghinea, că în România este mult mai rău decît în Columbia (Dosar 216/P/2005, 21/P/2006, 654/P/2011, 85/P/2011, etc.).

Daca denunti criminali periculosi cum sunt Microsoft si asociatii acestora Vladescu, Ghita, Socol si in general ce numesc acestia industria IT din Romania, respectiv “Ecosistemul” Microsoft bazat pe frauda, piraterie, coruptie si crima organizata, trebuie sa te astepti sa patesti ceea ce am patit si noi: amenintari cu moartea, sabotarea masinii si a ambarcatiunii, furtul si incedierea casei, tergiversari si manipulari judiciare, Politie Politica si tortura psihica si terorism.

Este o încercare de intimidare care nu va funcţiona. D-l Ghiţă să stea liniştit, că actele de la DNA merg înainte şi probabil că mai avem material pentru DNA. Poate să pună câţi paparazzi vrea pe urma mea, nu se va schimba nimic. România nu e Columbia, nu suntem o ţară unde trebuie să-mi fie frică pentru siguranţa mea şi a familiei mele. Deşi este un sentiment ciudat când vezi că ai o maşină pe urma ta care te tot pozează, ăia pot să aibă şi altceva decât aparate foto. Dacă continuă, o să cer protecţie de la serviciile statului.

http://revista22.ro/70254780/sunt-adeptul-unor-poziii-de-for-asistm-la-un-proces-fr-precedent-de-ntrire-a-statului.html

Domnule Ministru Ghinea,

Ghita sta linistit pentru ca stie ca DNA il protejeaza impreuna cu asociatii sai Microsoft – RSC – Medist inca din 5 Septembrie 2005 si ca in cel mai rau caz o sa primeasca o pedeapsa simbolica, daca nu chiar o prescriere, asa cum a primit si Irina Socol, pe care acesta o apreciaza si acum, dupa cum declara cu mindrie :

„O apreciez şi astăzi! Am vizitat-o în arestul la domiciliu. Dumneavoastră credeţi că ea a luat vreun ban negru din cei pe care era obligată să-i facă? Vă spun eu că nu! Ea avea o firmă. Care avea nevoie de contracte. I s-a spus: Ca să iei contracte, ştii, trebuie să întorci! A rezistat, poate, o dată, de două ori. Dar are peste 1.000 de angajaţi care îşi aşteaptă salariile. Asesoft, Teamnet şi celelalte aveau la un moment dat 7.000 de angajaţi. A inventat Irina Socol vreun sistem? Nu, ea a supravieţuit în ceea ce au creat alţii. Eu nu o apăr, să decidă judecătorii, dar justiţia să fie egală pentru toţi!”, a spus Sebastian Ghiţă în interviul acordat pentru Gazeta Sporturilor.

Irina Socol face doua luni (una carantina la dispensar) din trei ani si jumatate initiali si scapa de pedeapsa pentru fraude de milioane de euro.

Irina Socol este cercetata de DNA si pentru participarea in mita Microsoft, la fel cum este si Sebastian Ghita, Sebastian Vladescu si multi altii, dar avind in vedere ca mita a ajuns peste tot, ajungind la cel mai inalt nivel in structurile statului, si ca Bill Gates este direct implicat in finantarea si operarea mecanismelor de coruptie pina la cel mai inalt nivel in UE, cercetarile vor fi manipulate astfel incit toti infractorii sa fie exonerati si eventual cei care denunta crimele comise de acestia sa fie incriminati.

DNA dupa cum ne spune fostul Presedinte, sta la granita, pentru ca nu poate sa treaca frontiera astfel incit sa probeze infractiuni flagrante comise pe teritoriul Romaniei.

Doamnă Procuror Şef DNA,

Va rugam sa il ajutati pe domnul ministru Ghinea sa inteleaga in ce tara traieste si cu ce se ocupa DNA in fapt.

Actele de la DNA merg inainte, si tot merg din 5 Septembrie 2005 pina in prezent, pina cind naivi asa cum este si domnul ministru ajung sa devina victimele torturii si terorismului practicate de DNA, in beneficiul organizatiilor criminale si a MAFIEI MICROSOFT.

Domnule Ghinea, veti constata in curind ca se poate mult mai rau si ca in Columbia e mult mai bine decit in Romania, acolo macar stii la ce sa te astepti, nu pretinde nimeni ca apara statul de drept si democratia, incalcind in fiecare zi Legea.

http://www.palo.ro/a/fondatoarea-siveco-irina-socol-a-scapat-de-puscarie-dupa-trei-luni-319194

http://www.stiripesurse.ro/despre-cristian-ghinea-si-sebastian-ghita_1142806.html

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/irina-socol–fondatoarea-siveco–va-fi-eliberata-conditionat–decizia-este-definitiva-422603