ADEVĂRUL MICROSOFT “PRO MEMORIAM LAURA CODRUŢA KOVESI !”

In conformitate cu relatarile DNA, demarate in spatiul public pe 9 Iulie 2014 si continuate ulterior, pina in momentul in care DNA a informat publicul ca Microsoft nu este parte in Dosarul Microsoft, ci dimpotriva ajuta DNA sa ancheteze prejudicii de sute de milioane, comise printre altii si de :

Calin Popescu Tariceanu

Sebastian Vladescu

Sebastian Ghita

Vasile Blaga

destinatari ai mitei de la Microsoft – Fujitsu – Siemens, astfel aprobata de :

Silviu Hotaran

Ovidiu Artopolescu

Toti cei mentionati au fost denuntati de catre Claudiu Florica, Dragos Stan si Dinu Pescariu, care astfel au creat premizele pentru a fi unicii beneficiari ai noilor prevederi legale, si de a ramine si cu libertatea si cu banii “in integrum”.

Conform practicilor DNA, si avind in vedere ca Directorii Microsoft sunt in deplina libertate, la fel cum sunt si Claudiu Florica, Dragos Stan si Dinu Pescariu, putem presupune ca acestia au recunoscut faptele comise, atit de ei cit si de Calin Popescu Tariceanu si Sebastian Vladescu, dupa modelul Dorin Cocos, Dumitru Nicolae (Niro), Gabriel Sandu si Gheorghe Stefan (Pinalti), in conditiile in care acestia nu mai pot beneficia de “clementa” aratata de DNA denuntatorilor initiali.

Gabriel Sandu, si el Ministru beneficiar al mitelor Microsoft – Fujitsu – Siemens a fosr condamnat impreuna cu “lotul” Microsoft I, in conditiile in care DNA a facut ulterior apel impotriva decisiilor deosebit de “blinde” primite de cei condamnati.

Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu (partener cu Sebastian Ghita), Silviu Hotaran si Ovidiu Artopolescu sunt in libertate, si DNA nu mai spune nimic despre Scandalul Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS.

Aflam de la fostul presedinte (tot mai bine informat), ca DNA s-a oprit la granita, si nu poate depasi frontiera, astfel incit cei mentionati continua sa beneficieze de rezultatul ilegalitatilor comise incepind din nual 2000 pina in prezent.

Doamna Procuror Sef DNA,

Daca nu ati uitat cu totul de aceste dosare si daca nu ati inchis in secret, ca de obicei, Dosarul 85/P/2011 (vezi Dosar 654/P/2011 conexat), va rugam sa folositi spatiul public si  informati corect populatia, la a carei parere si sondaje de satisfactie tineti atit de mult, despre ce se intimpla cu acesti infractori, din ce in ce mai prezenti si mai activi in  

Calin Popescu Tariceanu

Sebastian Vladescu

Vasile Blaga

Sebastian Ghita

Silviu Hotaran

Ovidiu Artopolescu

Ionut Lopatan

si multi altii, care beneficiaza de un tratament preferential din partea DNA, incepind din 5 Septembrie 2005 pina in prezent.

Poate ar fi interesant sa ne comunicati care sunt legaturile dintre Vasile Balga, Sandu Georgescu, Colina, Midocar (RSC – Medist), Irinel Paun si multi altii la care vom reveni, dupa cum v-am obisnuit.

Va dorim succes

3 Martie 2015

Iată ce a declarat martorul citat de Realitatea TV:

Martor: „În timpul guvernarii Tăriceanu, Claudiu Florică a continuat în aceleaşi condiţii de nelegalitate extinderea contractului-cadru fără licitaţie publică şi la preţuri mult supraevaluate şi s-a semnat actul adiţional nr. 2. La fel ca in cazul anterior cu Profinet, nu au existat in obiectul actului aditional nr. 2 niciun fel de servicii, dar preţul serviciilor fictive subcontractate către firma Colina a fost inclus în preţul actului adiţional. Firma Colina fiind un nou vehicul de tip off-shore similar cu Profinet şi folosit de către Claudiu Florică cu aprobarea managementului FSC Austria exclusiv pentru contractarea de servicii fictive care să justifice scoaterea banilor din FSC pentru plata mitei către decidenţii de la acea dată, adică Călin Popescu Tăriceanu – prim-ministru, Sebastian Vlădescu – ministru al Finanţelor şi personaje din anturajul acestora„.

Martor: „Persoane implicate in derularea acestui act aditional sunt Călin Popescu Tăriceanu, Dorin Marian consilier, Radu Stroe, Ioan Bolojan, Attila Zoltan Cseke, Nicolae Teodorescu, Karoly Borbely, Victor Florea, Mirela Tudose, Rosita Teodorescu, Sebastian Vladescu, Eugen Ovidiu Teodorovici, Silviu Hotăran, Florin Pletea etc”.

http://www.dcnews.ro/dosar-microsoft-martor-o-parte-din-mita-era-pentru-calin-popescu-tariceanu_469117.html

http://www.evz.ro/dosarul-microsoft-numele-premierului-victor-ponta-apare-in-declaratiile-unuia-din-martorii-de-la-dna.html 

http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/blaga-protejat-de-dna-cutremuratoarele-denunturi-din-dosarul-microsoft-eads-care-il-vizeaza-pe-liderul-pnl-vasile-blaga-zac-de-un-an-in-nelucrare-in-pofida-indiciilor-certe-care-arata-ca-afacerea-a-fost-supervizata-de-pdl-s-a-intalnit-cu-blaga-si-i-a-dat-