ADEVĂRUL MICROSOFT “LOCOMOTIVA CORUPŢIEI MICROSOFT”

bica_coldea_kovesi_vartic_microsoft-logo„Sau ar mai fi şi o a treia ipoteză, faptul că nu m-am potrivit foarte bine în sistem” Alina Bica

Poate doreati sa spuneti „Ecosistem” … asa cum il numeste Microsoft.

MICROSOFT ESTE „SISTEMUL” – ECOSISTEMUL

MICROSOFT se potriveste foarte bine in (Eco)sistemul pe care chiar el l-a conceput si implementrat, si este in continuare protejat de Binomul SRI – DNA.

Bill Gates nu corupe, el este un om de afaceri care plateste o „taxa” celor care fraudeaza, pirateaza si corup impreuna cu el si il (se) protejeaza, de peste 50% din totalul tranzactiilor de jaf si tilharie.

SRI (MAI) este beneficiar direct al fraudelor si pirateriei comise de Microsoft si partenerii sai, in timp ce DNA calca toate legile pentru a ii proteja.

Cine refuza sa participe „in sistem” si denunta infractiunile comise de Microsoft si asociatii acestora, este executat si anihilat exemplar de Microsoft – OLAF – SRI – MAI si DNA, direct si prin interpusi.

ALINA BICA faţă cu BINOMUL SRI – DNA

Din ce ne spuneti dumneavoastra, descrieti un comportament discretionar al doamnei Laura Codruta Kovesi.

Vi l-a descris si doamna Ciurea, cred.

Da, dar eu acum vorbesc cu dumneavoastra, caci pe doamna Ciurea am citat-o de 100 de mii de ori.

Si eu confirm.

Deci, dumneavoastra confirmati ca doamna Kovesi conduce institutia intr-un mod discretionar.

E perceptia mea personala.

(…)

(Gates) Coldea si Kovesi nu actioneaza sub impulsul unor emotii necontrolate, acestia actioneaza planificat si metodic in vederea promovarii unor obiective ilegale si deosebit de profitabile atit pentru Microsoft cit si pentru asociatii acestora.

Microsoft nu lasa nimic la voia intimplarii, cind actioneaza in scopul dominarii pietelor pe care care doreste sa le monopolizeze, prin coruptie institutionalizata la cel mai inalt nivel (Romania, Italia, China, etc.) sau/si amenintari si santaj (Danemarca, Anglia, etc.).

Microsoft cumpara in primul rind piete si protectie, care in Romania nu ii poate fi oferita decit de „cimpul tactic” SRI – DNA.

SRI este unul dintre beneficiarii fraudelor comise de Microsoft, si DNA protectorul principal al acestora.

Coldea si Kovesi protejeaza Microsoft atit prin acte asumate personal cit si prin intermediul unor ofiteri, judecatori si procurori care sunt obligati sa calce legea.

Cum ati descrie relatia dumneavoastra cu generalul Florian Coldea de la SRI?

Caut o metafora, pentru ca termenul de foarte proasta nu e suficient de cuprinzator. E defectuoasa.

Defectuoasa, tot asa pe plan personal, de antipatie, sau din punct de vedere institutional? In ce fel?

De abordare institutionala.

Cumva aceasta relatie defectuoasa de abordare institutionala poate fi pusa in parametrii incalcarii legii?

Nu sunt eu in masura sa apreciez. Dar, daca voi fi chemata sa ofer explicatii sau sa dau declaratii, voi merge si imi voi spune punctul de vedere.

Exista o tensiune evidenta intre dumneavoastra si doamna Kovesi?

Era mai mult decat o tensiune evidenta. Ciprian Nastasiu imi era coleg de birou, doamna Angela Ciurea imi era prietena foarte buna… Ma rog, a fost o situatie mai aparte.

http://www.luju.ro/dezvaluiri/cazuri-celebre/pact-pentru-executia-alinei-bica-fosta-sefa-diicot-ii-acuza-pe-capii-binomului-sri-dna-generalul-florian-coldea-si-laura-kovesi-ca-si-au-dat-mana-pentru-arestarea-sa-banuiesc-ca-au-fost-impreuna-perceptia-mea-este-ca-a-fost-o-decizie-comuna-mare-parte-din

MICROSOFT – ORGANIZAŢIE CRIMINALĂ

Nici o metoda, oricit de criminala, nu este omisa pentru a pastra continuitatea activitatilor infractionale deosebit de profitabile (sute de milioane de euro) a Ecosistemului Microsoft.

Secretul operatiunilor si lichidarea victimelor si a criticilor este esentiala pentru succesul Microsoft si al asociatilor acestora.

Negarea totala si continua a actelor infractionale probate si invocarea lipsei de cunoastere si a nevinovatiei precum si delegarea intregii responsabilitati in sarcina executantilor sunt strategiile si metodele folosite de Microsoft si asociatii acestora.

Fujitsu – Siemens a recunoscut ilegalitatile comise si a acceptat intreaga responsabilitate pentru decenii de coruptie si frauda, penalizind exemplar toti membrii grupului infractional.

Microsoft refuza in continuare sa recunoasca fapte infractionale exhaustiv probate si evidente, astfel protejat in continuare de Binomul SRI – DNA.

BINOMUL SRI – DNA FĂRĂ „LOCOMOTIVA” MICROSOFT

Locomotiva Microsoft a deraiat, cind vagoanele Fijitsu Siemens au fost oprite in timpul mersului de FBI – FCPA – SEC si Parchetul din Germania.

In prezent, Binomul SRI – DNA asteapta sa vada ce fac FBI si Parchetul din Germania precum si alte institutii, pentru a trimite Locomotiva Microsoft la fier vechi.

Poate odata cu aceasta se duc la fier vechi si cei care au prosperat din frauda, piraterie, coruptie si crima organizata si cei care inca ii (se) protejeaza.

Doamnă Procuror Şef DNA,

Aţi reuşit împreună cu SRI (MAI) sa îi protejaţi pe Microsoft timp de un deceniu, în pofida tuturor probelor şi a LEGII, pînă cînd au venit autorităţi străine să apere Constituţia României şi Securitatea şi Interesul Naţional.

Este momentul să permiteţi finalizarea Dosarului 85/P/2011, conexat cu mai multe dosare care au fost deschise încă din anul 2004, dosare în care aţi semnat şi Dumneavoatră Rezoluţii în favorizarea Microsoft – MAI – SRI şi mulţi alţii.

Vă dorim succes,

Dragoş Rişcanu

P.S. Vă mulţumim pentru promovarea lui Marius Vartic, un procuror corupt şi torţionar care ameninţă victimele şi martorii, în funcţia decorativă de Director DLAF.