ADEVĂRUL MICROSOFT “La Mulţi Ani America ! Fuck the EU !”

usaLA MULŢI ANI AMERICA ! 240 de ani de INDEPENDENŢĂ !

Iti multumim America, pentru ca existi si pentru ca esti singura tara care lupti intr’adevar cu CORUPTIA, chiar daca trebuie sa iti investighezi propriile entitati.

Daca nu era SUA, jaful, tilharia, inselaciunea, frauda, coruptia si crima organizata pe care Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS si multi altii, astfel protejati de UE, le comiteau in Romania si in UE, nu ar fi fost niciodata investigate si penalizate.

ÎŢI MULŢUMIM AMERICA !

Iti dorim la multi ani si puterea de a continua sa fii un exemplu si un ajutor pentru Romania, in lupta pe care o duce pentru propria supravietuire, impotriva CORUPTIEI.

LA MULŢI ANI DNA ! 10 ani de CORUPŢIE cu OLAF – UE

Astazi se implinesc 10 ani, de cind sistemele de CORUPTIE din UE, in asociere cu DNA au decis sa sustina formal organizatia criminala “Ecosistemul” Evanghelist Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS, si multi altii.

DNA – OLAF – UE – Politia Bucuresti au decis sa extermine Omnis si sa ii anihileze pe cei care probau si informau referitor la jaful, tilharia, inselatoriile, fraudele, pirateria, mita si crima organizata comise in Romania de Microsoft si asociatii acestora.

In prezent FBI – DoJ – FCPA – SEC ancheteaza infractiunile comise de Microsoft in Romania si in UE, si retelele de coruptie operate de catre acestia, in colaborare cu alte entitati criminale astfel protejate de DNA – OLAF si altii.

“FUCK THE EU ! – Exactly !” Victoria Nuland & Geoffrey Pyatt

https://www.youtube.com/watch?v=CL_GShyGv3o

https://www.youtube.com/watch?v=wYOM00Xx29c

“Edict cu edict şi trufie cu trufie, aparatul central european a dislocat […] sistemele juridice.” Traian Ungureanu

si le-a inlocuit cu CORUPTIE ! … structurala si “legiferata” de cei pe care ii platim regeste sa respecte si sa apere legea.

“Dacă tot e adevărat că greşelile se plătesc, e bine să te prezinţi cu bani potriviţi la casă. Dar asta presupune că ştii să numeri şi că ai curajul s-o faci. Nu e cazul Uniunii Europene. De fapt, nu e cazul unei lumi care îşi stimează erorile, în chiar clipa în care e răpusă de ele.

Adevărul n-a fost niciodată mai necesar şi mai detestat. În consecinţă, dezastrul UE din Marea Britanie merge înainte, susţinut de o galerie care îşi încurajează frenetic eşecul şi, prin asta, sfîrşitul.

Simplu: nesocotind realitatea şi ignorînd natura umană. Şi mai simplu: prin utopie. Care se împarte în două direcţii de măturat adevărul. Prima e construcţia migăloasă şi neabătută a unui superstat european. Edict cu edict şi trufie cu trufie, aparatul central european a dislocat suveranitatea parlamentară, sistemele juridice, moneda şi frontierele naţionale. Cu timpul, naţiunile au rămas fără aer. Popoarele Europei au început să înţeleagă că tot ce le rămîne e să primească botezul unei religii alandala în care binele de limbă germană şi profit francez joacă alternativ pe Dumnezeu şi Satana. Centralismul luminat european a lăsat mase enorme de oameni să orbecăie în arbitrar şi necunoscut.

http://adevarul.ro/international/europa/ultimul-loc-joaca-1_577970a05ab6550cb8866c2d/index.html