ADEVĂRUL MICROSOFT „JIHAD” ÎN RAZBOIUL „EVANGHELIST” ÎMPOTRIVA TUTUROR – trăiască conturile din Irlanda si traficanţii de droguri/arme/terorism astfel protejaţi de MICROSOFT”

microsoft-logo„Iar idiotii lor utili, inclusiv ai nostri, ii ingana cu abnegatie. Orice psihiatru sau psiholog decent ar diagnostica aceste patologii sociale undeva intre disonanta cognitiva si psihoza cu delir sistematizat. Pe scurt, nebunie in masa de tipul celei descrise in Rinocerii lui Eugen Ionesco. Sau pura si simpla ticalosie ideologica sustinuta de ignoranta indusa sistematic in randul mai multor generatii? Ramane sa decideti dumneavoastra.”

https://ihincu.wordpress.com/2016/07/16/islamism-de-la-islam-occident-de-la-cine-si-uita-trecutul-si-ignora-prezentul/

MICROSOFT PROTEJEAZĂ TRAFICANŢII DE DROGURI ŞI PIRAŢII conform propriei ideologii EVANGHELISTE

Microsoft a fost solicitat/citat de Curtea de Justitie (DoJ) SUA, in urma cererii depuse de FBI care ancheteaza o retea internationala de traficanti de droguri (SUA – Irlanda – Olanda, etc.), sa puna la dispozitia anchetatorilor informatii utile investigatiei, stocate pe serverele Microsoft din Irlanda.

Microsoft s-a opus, invocind ca desi este vorba despre o grupare infractionala (RICO) SUA nu poate solicitata accesul la informatii daca acestea nu se gasesc stocate pe teritoriul SUA. Cu alte cuvinte daca traficantii sau/si teroristii folosesc servere Microsoft sau Google, Apple, etc. in locatii altele decit pe teritoriul SUA, acestia nu pot fi practic anchetati de FBI sau/si alte autoritati, pentru ca Microsoft ii protejeaza.

In numele statului de drept si al democratiei Microsoft vine in apararea traficantilor de droguri, asa cum a venit in Romania in apararea piratilor si jefuitorilor locali si UE.

Microsoft a cistigat procesul impotriva FBI, in conditiile in care DoJ considera sa duca cazul in Curtea Suprema.

Astfel Microsoft da inca o lovitura luptei impotriva crimei organizate si a terorismului, in conditiile in care este demonstrsat ca o parte din „banii negri” care alimenteaza traficul de droguri, o activitate principala a gruparilor teroriste, ajung in trafic de arme si de organizare a atentatelor cu care se confrunta intreaga lume in prezent.

The US Department of Justice had wanted to access a server in Ireland, as part of an investigation into a drugs case. The ruling, made by an appeals court, overturns an order granted by a court in Manhattan in 2014. The DoJ said it was disappointed by the decision and was considering what it would do next. If it appeals, the case could then move to the US Supreme Court.

Microsoft said it welcomed the ruling.

„It makes clear that the US government can no longer seek to use its search warrants on a unilateral basis to reach into other countries and obtain the emails that belong to people of other nationalities,” Brad Smith, president and chief legal officer, of Microsoft told the BBC.

„It tells people they can indeed trust technology as they move their information to the cloud,” he said. Microsoft thanked the companies that had backed its appeal, which included the likes of Amazon, Apple and Cisco.

http://www.bbc.com/news/technology-36800334
http://www.bbc.com/news/uk-northern-ireland-foyle-west-34151553

MICROSOFT ARE PROPRIA RELIGIE „EVANGHELISM”

Microsoft este renumit pentru razboiul pe care il duce impotriva autoritatii statelor inclusiv SUA, si pentru metodele numite de catre aceasta „JIHAD”.

Microsoft a initiat, finantat si operat retele internationale de crima organizata bazata pe frauda, piraterie, coruptie, spalare de bani si acte de terorism.

In Romania, Microsoft a finantat si promovat „Ecosistemul” Microsoft constituit din companii locale care au livrat impreuna cu Microsoft software piratat, incepind cu SRI si MAI si continuind cu sute de spitale, a fraudat fonduri publice si UE, a livrat licente supraevaluate si fictive, a indus si continua sa induca deliberat in eroare autoritatile nationale si internationale.

Microsoft a fost si continua sa fie investigata pentru infractiuni deosebit de grave comise in intreaga lume atit de FBI – DoJ-FCPA – SEC cit si de alte autoritati nationale.

DNA continua sa investigheze Microsoft pentru mai multe infractiuni comise incepind din anul 2000 pina in prezent, si invoca faptul ca Microsoft „ajuta” DNA, in conditiile in care angajatii Microsoft sunt instruiti de catre Microsoft sa induca in eroare DNA.

Microsoft si DNA au fost informate de crimele pe care Microsoft le comite in Romania, incepind din anul 2005, cind DNA a deschis prima investigatie (Dosar 216/P/2005).

Microsoft si acociatii acesteia (Medist – RSC – Asesoft – Teamnet) au continuat sa isi extinda activitatile criminale in pofida faptului ca o parte dintre infractiuni erau evidente si exhaustiv probate inca din anul 2004, astfel protejati de Microsoft – MAI- SRI si DNA.

MICROSOFT ORGANIZAŢIE INFRACŢIONALA

Am informat si am probat inca din anul 2004 faptul ca Microsoft (Bill Gates, Steve Ballmer, Brad Smith) impreuna cu Silviu Hotaran, Ovidiu (Corina) Artopolescu, Ionut Lopatan, George Maior, Sebastian Vladescu, Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Ghita, Florian Coldea, Vasile Balga, si multi altii au constituit un grup infractional in Romania.

DNA – FBI si alte autoritati investigheaza Microsoft pentru infractiuni deosebit de grave, dupa ce aceasta a fost protejata in Romania si in UE incepind din anul 2000 pina in prezent pentru ilegalitati flagrante si bine cunoscute.

MICROSOFT BENEFICIAR AL LOVITURII DE STAT 1989

Erdogan si-a inscenat o lovitura de stat care a esuat, conform planului initial, favorizind astfel instaurarea unei tiranii de orientare islamica, si intarirea controlului autocratic sub pretentia salvarii statului de drept si a unei democratii care in fapt nu exista …

In fapt cam acelasi scenariu a fost pus in aplicare de Iliescu si cei care sunt in prezent anchetati pentru Revolutie (genocid) si Mineriade (genocid).

Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS sunt doar unele dintre corporatiile multinationale care „au venit peste noi” sa beneficieze de „statul de drept” si „democratia originala” impusa de Ion Iliescu si camarila sa, astfel asociata cu acestia la fraudarea fondurilor publice si UE, la piraterie, coruptie si retele internationale infractionale, bineinteles in numele Legii si Democratiei astfel implementate de Irinel Paun, Claudiu Dumitrescu, Nicoleta Bulgaru, Monica Pop si multi altii si altele.

Si de accea s-au agravat. Intr-un ritm care depaseste cele mai sumbre previziuni de acum 10 ani, sau chiar mai recente. S-au agravat nu doar in Turcia, ci in intreg Orientul Mijlociu si in toate tarile islamice – unde toate inseamna toate. Si vin peste noi.

Ce este absolut halucinant, incredibil, este ca in plina invazie musulmana si tentativa de islamizare violenta a Occidentului, in plin conflict deschis, sangeros, al civilizatiei Islamice cu cea crestin-occidentala mutat pe teritoriile Lumii (inca) Libere, elita progresista occidentala continua sa rosteasca, in desavarsita contradictie cu realitatea, mantre ca “Islamul e pace”, “Statul Islamic nu e islamic”, “terorismul musulman nu are legatura cu religia musulmana” si sa actioneze ca atare. Iar idiotii lor utili, inclusiv ai nostri, ii ingana cu abnegatie. Orice psihiatru sau psiholog decent ar diagnostica aceste patologii sociale undeva intre disonanta cognitiva si psihoza cu delir sistematizat. Pe scurt, nebunie in masa de tipul celei descrise in Rinocerii lui Eugen Ionesco. Sau pura si simpla ticalosie ideologica sustinuta de ignoranta indusa sistematic in randul mai multor generatii? Ramane sa decideti dumneavoastra.

https://ihincu.wordpress.com/2016/07/16/islamism-de-la-islam-occident-de-la-cine-si-uita-trecutul-si-ignora-prezentul/

Ce este absolut halucinant, incredibil, este ca in plina ancheta FBI – DNA, etc. pentru infractiuni flagrante, probate si deosebit de grave Microsoft continua sa invoce Legea si Democratia pentru a proteja, pirateria, coruptia, traficul de droguri si in general terorismul.