ADEVĂRUL MICROSOFT “Guvernul face şi o analiză dură a actualilor lideri din UE (despre care spune că a fost percepută ca un proiect elitist). Unii lideri ai statelor membre (nenominalizaţi) sînt acuzaţi că „refuză, mai ales din motive de agendă internă, să-şi asume până la capăt valorile pe care le proclamă” şi „nu pot exercita un leadership real şi onest pe plan intern”, potrivit surselor politice citate. În ce-i priveşte pe liderii instituţiilor UE, Guvernul arată că se simte „nevoia unui leadership puternic şi a unei viziuni clare la nivelul instituţiilor europene”.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21157591-exclusiv-guvernul-ciolos-analiza-dupa-brexit-radiografie-dura-nevoia-romania-apropie-nucleul-european-eventuala-sustinere-liderilor-care-preseaza-pentru-brexit-rapid-efecte-scaderea-fondurilor-crester.htm

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Cîte eufemisme diplomatice pentru a spune că UE e CORUPTĂ  şi “INEFICIENTĂ” în administrarea unor mii de miliarde de EUR, bani plătiţi de cetăţenii UE (inclusiv România).

Cel mai mare duşman al UE sunt înalţii funcţionari corupţi în frunte cu Barroso, Buttice, Scheele, Simmons, etc.

Stimată Doamnă Procuror Şef DNA,

Ce urmează să faceţi, acum cînd ştiţi că Microsoft a corupt, şantajat, piratat, terorizat, UE şi România şi pe cine a mai putut (Italia, Pakistan, Rusia, Bulgaria, mai puţin Danemarca, Anglia, Suedia, etc).

Analiza Guvernului o fi ea dură, dar nu atît de dură pe cît puteţi fi Dumneavoastră atît de verticală, dacă vă lasă Microsoft – SRI – MAI – Medist- RSC – Asesoft  -Teamnet, şi multe alte companii “făcute” de Lopătan, Ghiţă, Vlădescu, Drăgan, Socol, Talps, şi multi alţi infractori protejaţi de DNA.,,

Vă dorim succes