ADEVĂRUL MICROSOFT “Doamnă Kovesi – Domnule Coldea cine l-a numit pe VARTIC MINISTRU SECRETAR DE STAT DIRECTOR GENERAL DLAF ? … şi de ce …”

ciolos_vartic_kovesi_coldea_gates_kessler_ghita_vladescuALINA BICA ne povesteşte cum se fac numirile :

“Nu am ajuns în fruntea DIICOT datorită Elenei Udrea sau a lui Traian Băsescu. Dacă m-ar fi propus ei, atunci aş fi avut altă poziţie. Nu mai contează cine m-a propus, cealaltă parte… ”Eu nu am fost propusă de echipa Traian Băsescu-Elena Udrea. Din moment ce am spus că nu am fost propusă de această echipă este lesne de înţeles care era cealaltă tabără”, a spus Bica, la Antena 3.

În vremea respectivă, Victor Ponta era premier şi ministru interimar al Justiţiei, adică cel care făcea propunerile oficiale pentru funcţiile de procuror.

Kovesi vs. Bica

De ce crede Bica că este pusă sub acuzare: “Poate sa fie dosarul Transgaz, poate antipatia procurorului sef Codruta Kovesi…desi antipatie e putin spus. Am contrazis-o public pe Kovesi. A fost o stare de tensiune intre noi care intre timp s-a acutizat.  Gâdea a pus o fotografie în care apăreau Alina Bica şi Laura Codruţa Kovesi. La vederea fotografiei, Bica a comentat ”Urâtă fotografie”!

Coldea vs. Bica

“Am avut o relatie institutionala proasta cu generalul Coldea, desi… e putin spus proasta.”

Doamna Kovesi – Domnule Coldea,

Ce “servicii” a făcut Marius Vartic “sistemului ticăloşit” finanţat, protejat şi promovat de Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS, în asociere cu UE şi OLAF, şi în beneficiul SRI, MAI şi mulţi alţii, astfel încît să fie numit MINISTRU SECRETAR DE STAT DIRECTOR GENERAL DLAF, un fel de Giovani Kessler mai dîmboviţean ?

Ameninţările, tortura şi terorismul practicate de către acesta sunt criterii de promovare în sistemul “reformat” de Kovesi – Coldea – Maior, pentru propria protecţie şi promovare PROPAGANDISTICĂ !

Domnule Prim Ministru,

Ministrul Cristian Ghinea, se plînge că România e Columbia şi că Sebastian Ghiţă îl ameninţă pe el personal (ex. Carmen Roşu, Robert Negoiţă, etc.) cu moartea şi îi ameninţă familia, în timp ce îl numiţi pe MARIUS VARTIC MINISTRU SECRETAR DE STAT în subordinea Guvernului, omul care îl protejeaza pe Sebastain Ghiţă, Sebastian Vlădescu, Claudiu Dumitrescu, Laura Codruţa Kovesi, Florian Coldea şi mulţi alţii pentru crime flagrante şi exhaustiv probate.

Domnule Prim Ministru există limite pentru orice situaţie RIDICOLĂ şi infracţionala în care vă aflaţi în prezent împreună cu Marius Vartic, promovat de Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea.

Vom reveni …