ADEVĂRUL MICROSOFT “ATENŢIE ECOSISTEMUL MICROSOFT, ŞI-A SCOS VÎNTU BATISTA … DAR ŞI DNA”

vintu_dumitrescuBATISTA LUI VÎNTU LA DNA – CLAUDIU DUMITRESCU a putrezit umectată !

“Aceleași surse judiciare au explicat că schimbarea făcută era de așteptat în condițiile în care Claudiu Dumitrescu, de altfel un procuror experimentat, nu a fost niciodată în grațiile Laurei Codruța Kovesi, el fiind considerat „omul taberei Victor Ponta”.

CLAUDIU DUMITRESCU nu e “omul taberei lui Ponta”, el este omul lui VÎNTU – ECOSISITEMUL MICROSOFT impreuna cu Irinel Păun, Alberto Perduca, Georgio Ficarelli, Alessandro Buttice, Onno Simmons, Giovanni Kessler, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, Ovidiu Artopolescu, Ionut Lopatan (Dosar 216/P/2005)…. vom reveni in detaliu.

CLAUDIU DUMITRESCU  era “plantat” la DNA in grija lui Irinel Paun (tot fost Sef Sectia 2 DNA), de VINTU si camarila care l-a promovat si protejat pe Sebastian Vladescu, Varujan Vosganian, Ovidiu Artopolescu, Radu Timofte, Toma Zaharia, si ulterior pe Sebastian Ghita, (si el tot din Ploiesti).

CLAUDIU DUMITRESU SI IRINEL PAUN merita multi ani de inchisoare pentru cit au supt de la VINTU cu si fara batista…. vom reveni

http://eranews.ro/procurorul-elenei-udrea-noul-sef-al-sectiei-ii-din-dna/

GENIUL SEXOLOG VÎNTU

A suge p… prin batista sau NU aceasta este intrebarea, care il macina de mic copil handicapat si adult psihopat si condamnat pe Vintu.

Acesta a crescut si intre timp a aflat, ca oamenii in general nu fura pentru ca le este frica de inchisoare, ceea ce la el nu era cazul ca deja furase si din inchisoare, dar ca sunt fericiti sa fure altul pentru ei, si ei sa ia doar bani murdari/imputiti de la hotul ordinar, de mult dovedit, de preferinta cit mai discret, ca de se fac ca au constiinta.

Directorul SRI Radu Timofte, a fost unul dintre cei care nici macar nu s-a sfiit sa i-o suga lui Vintu fara batista si sa ii dea tot SRI ul pe mina, cu tot cu Florian Coldea.

Asta inseamna sa sugi p… prin batista, sa iti vinzi constiinta la cel mai nemernic dintre jigodiile si asasiniii dovediti, care omoara la propriu oameni, si nu ma refer la povestile cu dealurile moldovei si Magureanu, ma refer la medicamentele, saracia, stresul si suferinta celor care au pierdut tot la FNI, si din alte “inginerii”, ca sa aiba VINTU de unde sa plateasca constiintele lui Daianu, Olteanu, Tariceanu, Vladescu, Maior, Paun, Dumitrescu, etc.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7946399-stenograme-integrale-dosarul-vantu-pasaje-intregi-aparut-presa-citeste-intregime-discutiile-lui-sov-sergiu-toader-corina-dragotescu-stelian-tanase-cum-lasat-vantu-supape-majore-trust.htm

GENIUL FINANCIAR VÎNTU

Fantoma geniului financiar al lui Vîntu continuă să bântuie pe holurile BNR în căutare de noi victime: scheletele trecutului ies din televizor.

Vorba lui Vlas, si ea “sugatoare” fara batista la SOV – FNI, intrebarea nu este cine a luat, intrebarea este cine nu a luat … din generozitatea umectata si inregistrata lui VINTU, in numerar bine inteles.

http://www.zf.ro/banci-si-asigurari/fantoma-geniului-financiar-al-lui-vintu-continua-sa-bantuie-pe-holurile-bnr-in-cautare-de-noi-victime-scheletele-trecutului-ies-din-televizor-15544765

GENIUL SAMSAR DE CONSTIINŢE

VÎNTU se plingea ca in tara asta nu mai sunt multe constiinte de cumparat si ca cei din Occident nu au constiinta.

Daca nu mai are ce cumpere VINTU a inceput sa vinda, ca s-a schimbat piata, si de vindut are gramezi, ca doar are insectarul plin cu mortaciuni fara nici o constiinta.

CLAUDIU DUMITRESCU este una dintre mortaciunile care a actionat coordonat cu VINTU si OLAF, corupt de VINTU, pentru a proteja ECOSISTEMUL MICROSOFT, SRI (Radu Timofte), MAI (Toma Zaharia), Medist – RSC si ulterior Asesoft – Teamnet.

http://www.reportervirtual.ro/2010/05/cat-costa-o-constiinta-pentru-sov.html

SORINE, DACĂ AU IEŞIT LA “ZGÎRCI”, ARDE-I !

Ai fost si vei ramine un erou, respectiv un dublu erou, eroul coruptilor gata sa isi vinda constiinta, care au iesti la “zgirci”, toti bogati si frumosi, si in curind eroul celor care au constiinta dar sunt vai de capul lor ca ai distribuit tu averea nationala de suflet si minte.

Daca prezinti toate “batistele” (inregistrarile), si ce mai ai tu amintire pentru cei care s-au bucurat la “zgirciul” tau, vei ajunge si eroul nostru astia care nu avem nevoie sa ne spalam pe gura pina ne vomitam matele din noi cum trebuie sa faca Claudiu Dumitrescu si multi altii in frunte cu Tariceanu si Olteanu (Gisela Vass).