ADEVĂRUL MICROSOFT „AŞA DA DNA ! FELICITĂRI ! vedeţi că se poate chiar şi cu TĂRICEANU, unul dintre CAPII MAFIEI MICROSOFT ?”

JOS PĂLĂRIA DNA !

Asteptam cu interes momentul in care Tariceanu, Vladescu si multi altii vor fi trimisi in judecata pentru infractiunile mult mai „spectaculoase” si extrem de grave comise in asociere cu Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS – Asesoft – Teamnet si multi altii.

Se pare ca a trecut vremea in care infractorii Calin Popescu Tariceanu si Bill Gates se decorau si congratulau reciproc pentru jaful si tilhariile comise in Romania in „parteneriat strategic”, impreuna cu Fujitsu Siemens si EADS.

Incepind din 29 Decembrie 2004 pina in prezent l-am prevenit pe acest infractor ca pina la urma va da socoteala de crimele comise cu atit de multa perseverenta, de cind a fost „promovat” sa puna umarul la jaful national.

Tariceanu, Vladescu, Ghita, Gates si multi altii au crezut ca vor fi intodeauna mai presus de lege, astfel incit au continuat sa ii execute pe cei care ii preveneau, ca pina la urma si Romania va deveni un stat de drept, ceea ce se pare ca tocmai se intimpla.

Tariceanu, Vladescu si inca un numar select de infractori (Adrian Nastase, Dan Nica, etc.) sunt numele care se regasesc in dosarele Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS, si care urmeaza sa fie trimise in curind in judecata.

Faptul ca Tariceanu urmeaza sa fie judecat si condamnat pentru ca este un mincinos notoriu, este doar o consolare morala pentru cei care l-au prevenit (vezi documente atasate), faptul ca acesta urmeaza sa dea socoteala pentru jaful facut impreuna cu Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS, este un act de justitie de mult asteptat de toti romanii, mai putin grupurile infractionale obisnuite cu protectia serviciilor si a justitiei.

TĂRICEANU SE DĂ VICTIMĂ încă o dată …

Tariceanu, obisnuit fiind sa comande lui Ilie Botos executii de tip Politie Politica, si sa comande DNA, manipulari si tergiversari judiciare, urmeaza sa se duca la puscarie, drept care a inceput sa strige ca este victima unei executii publice, oferind documente si instructiuni unui „grup de investigatii politice”.

Faptul ca procurorii isi fac in sfirsit treaba, fara sa mai tina cont de traficul de influenta, amenintarile si santajul practicat de Tariceanu si mafia din care acesta face parte, il face pe acest infractor notoriu sa invoce democratia si statul de drept, pe care le-a distrus cu deliberare si perseverenta criminala, impreuna cu Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, Bill Gates si multi altii.

„Dosarul de peste 450 de pagini al şefului Senatului de la DNA Braşov  a fost finalizat, iar citaţiile au fost trimise în timp record inculpaţilor. Totul s-a întâmplat doar în 48 de ore. În prima zi, acesta a fost trimis la DNA Bucureşti. Aici, fost citite, verificate şi aprobate de procurorul şef de secţie. În aceeaşi zi, rechizitoriul a fost trimis de la DNA la Înalta Curte, iar DNA a redactat şi a publicat comunicatul prin care anunţa trimiterea lui Tăriceanu în judecată, spun cei de la grupul.ro.

Şi asta nu e tot. În următoarea zi, ICCJ a fixat un termen pentru audierea lui Tăriceanu în plină vacanţă judecătorească. Apoi, citaţia a fost semnată de preşedintele Înaltei Curţi şi a fost şi înmânată inculpaţilor din dosar, mai spune sursa citată.”

http://www.grupul.ro/sistemul-vrea-sa-il-execute-pe-tariceanu-pana-la-alegerile-din-toamna/

http://www.stiripesurse.ro/justitia-il-doboara-pe-tariceanu-cum-va-fi-anihilat-seful-senatului-pana-la-alegeri-documente_1143767.html

ŢINE-O TOT AŞA, DNA !

Daca pina acum v-a tot fost frica de Tariceanu si ai lui (Ghita, Ponta, Nastase, Iliescu, etc.) si de coruptii si infractorii internationali care il sustineau „din afara” (Bill Gates, Steve Ballmer, Manuel Barroso, Olli Rehn, Jonathan Scheele, Alessandro Buttice si altii), se pare ca puteti rasufla mai usurati.

Mai toti, ori au probleme cu justitia, ori au fost „parcati/recuperati” de corporatiile pe care le-au ajutat sa jefuiasca miliarde in toata lumea (Libia, Malaiezia, Romania, etc.).

DNA – O NOUĂ SPERANŢA MONDIALĂ

Trimiterea in judecata a lui Tariceanu, una dintre „rotitele” mecanismelor internationale de coruptie si influenta politica in frunte cu Microsoft, reprezinta impreuna cu anchetarea Microsoft de catre DNA si FBI – DoJ – FCPA – SEC o premiera mondiala care poate constitui o premiera in lupta impotriva coruptiei generate in contextul globalizarii.

Romania (DNA) are astfel ocazia sa devina din una dintre cele mai corupte tari din lumea civilizata, un adevarat campion al luptei impotriva coruptiei.

DNA, luati exemplul Siemens, si veti vedea ca se poate mult mai bine fara coruptie, decit sa protejati in continuare Microsoft, cum ati facut pina in prezent.

Siemens a devenit din cea mai corupta companie din lume un exemplu de lupta impotriva coruptiei si astazi colaboreaza cu DNA pentru a ii determina pe Microsoft si EADS sa ii urmeze exemplul.

Microsoft continua sa refuze sa isi recunoasca crimele si sa isi reformeze modelul Evanghelist de a face afaceri bazate pe frauda, piraterie, mita si crima organizata.

DNA vă dorim curaj şi mult succes ! … greul acum începe … sperăm să nu păţiti ce am păţit noi când l-am prevenit pe Tăriceanu …

Trimitere poştală recomandată nr. 34205/28.12.2006, OP 30 Bucureşti

2006_12_29_dr-pm

Scrisoarea depusă la Secretariatul General al Guvernului, 30.12.2004

2004_12_30_og-pm