ADEVĂRUL MICROSOFT „sunt două lucruri care te fac să fii puternic în viaţă: să fii cel mai bun în ceea ce faci şi să fii corect”, a mai declarat Kovesi.

„Ne întâlnim cu procurorul, ne întâlnim cu judecătorul şi atunci când drepturile noastre sunt încălcate, şi atunci când avem drepturi pe care cineva nu vrea să ni le respecte sau atunci când vrem să ne exercităm un drept şi cineva ne cere bani sau foloase materiale pentru a ne respecta acest drept”, a afirmat Kovesi.

codruta_kovesi

Doamna Kovesi,

Teoria e perfecta, practica ne omoara ! … la propriu pe noi si la figurat in derizoriu si ridicol absolut pe Dumneavoastra ( Maior, Coldea, Gates, Ballmer, Lopatan …).

Noi suntem cei mai buni si facem lucruri corecte incepind din 1990 pina in prezentul in care procurorii se ascund de noi, ca sa va apere (plus Monica Pop) abuzurile si ilegalitaile comise timp de zece ani impotriva tuturor cetatenilor acestei tari si a  noastra si in favorizarea Microsoft si a Mafiei din Sanatate.

Sunteti mai „ceva” decit Ponta, Ghita, Tariceanu, Vladescu, Murea, Tulus, Paun, Bulgaru, Pop, Vartic, Dumitrescu, Lopatan, Artopolescu si pe cine mai protejati cu abnegatie „in integrum” de un deceniu.

V-am solicitat sa ne intilnim sa va prezentam modul in care PICCJ, SRI, DNA, MAI, Microsoft si Mafia din Sanatate ne extermina … si va amuzati (ne luati la misto) spunind ca sunt cazuri „complexe” … si asa au ramas … timp de un deceniu.

Lasati Doamna copiii in pace si nu ii mai spalati pe creier, sa vina la DNA sa faca echipa cu o banda de asasini veseli Dumitrescu, Tulus, Vartic, Kovesi si alti acoperiti si un pic „naivi”.

Vedeti-Vă Doamnă de treaba Dumneavoastră, să îi protejaţi pe Microsoft, Maior Preşedinte, Coldea Cocoş Niro Ghiţă şi alţi porci, Ionuţ Lopătan, Ovidiu Artopolescu, Silviu Hotăran şi alţi Evanghelişti, şi pe Adrian Murea şi Cico Dumitrescu … de Ovidiu Soare, Dumitru Zamfir şi Gioni Popescu vorbim cînd e cazul … şi nu uitaţi de Vasile Blaga, că se tot uită pe geam săracul … aşteptînd să îl faceţi pe George Maior Prim Ministru şi Preşedinte, că şi ei V-au făcut ceea ce sunteţi … un ASASIN cu body guarzi şi trupe de procurori ascultători !

Vă dorim succes,

Dragoş Rişcanu

Vom reveni …

„Cred că cel mai important lucru în acest proiect, cel puţin din perspectiva mea, este să încercăm să arătăm tinerilor că magistraţii nu sunt oameni de care trebuie să ne temem. Există o percepţie că te întâlneşti cu un procuror sau un judecător doar atunci când încalci legea, ceea ce nu este adevărat. Ne întâlnim cu procurorul, ne întâlnim cu judecătorul şi atunci când drepturile noastre sunt încălcate, şi atunci când avem drepturi pe care cineva nu vrea să ni le respecte sau atunci când vrem să ne exercităm un drept şi cineva ne cere bani sau foloase materiale pentru a ne respecta acest drept”, a afirmat Kovesi.

„Pot să spun că la întâlnirile cu elevii de fiecare dată una dintre întrebări, care mie mi s-a părut interesantă, a fost ‘ce te face să fii puternic în viaţă?’. De fiecare dată, cel puţin din perspectiva mea, le-am spus că sunt două lucruri care te fac să fii puternic în viaţă: să fii cel mai bun în ceea ce faci şi să fii corect”, a mai declarat Kovesi.

http://www.stiripesurse.ro/laura-codru-a-kovesi-face-cea-mai-tare-urare-sa-veni-i-la-dna_1136720.html