ADEVĂRUL MICROSOFT “Poate la George Maior şi/sau Florian Coldea pentru că ei controlau “câmpul tactic” din justiţie prin generalul Dumbravă ? Poate la Laura Codruţa Koveşi pentru că şi despre ea a strigat Bercea Mondial din dubă că ar fi mituit-o , poate chiar prin mine ?” Traian Băsescu 18 Iunie 2016

„Autodenunţ” ! De la diverşi mincinoşi, prin intermediul televiziunilor Antenei 3 şi România TV aflu că parte din banii daţi de familia Bercea au ajuns la mine. Să presupunem că sunt unii care ar putea crede asemenea aberaţii, dar în acest caz încep eu să am o problemă şi nu înţeleg: la cine am făcut traficul de influenţă şi cu cine am împărţit banii pentru a-l “ajuta” pe Bercea Mondial să primească zece ani de închisoare ?Poate la George Maior şi/sau Florian Coldea pentru că ei controlau “câmpul tactic” din justiţie prin generalul Dumbravă ? Poate la Laura Codruţa Koveşi pentru că şi despre ea a strigat Bercea Mondial din dubă că ar fi mituit-o , poate chiar prin mine ?

http://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-arunca-bomba-si-devoaleaza-mai-multe-secrete-autodenunt_1139416.html

Domnule Traian Băsescu,

Va intelegem nedumeririle exprimate public, atit referitor la Bercea Mondial cit si la Bill Gates si Ambasadorul Hans Klemm, si la relatiile acestora cu George Maior, Florian Coldea si Laura Codruta Covesi, si vom incerca sa aducem citeva clarificari referitor la nedumeririle exprimate de Dumneavoastra, in spatiul public.

Se impune o abordare cronologica a unor fapte care la prima vedere par a nu avea nici o legatura, dar care in realitate reprezinta raspunsul la nedumeririle Dumneavoastra, care in general se rezuma la intrebarea retorica :

Cine ia mita de la cine pentru a beneficia de serviciile „cimpului tactic” controlat de George Maior, Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi si de ce acestia continua sa fie protejati (sau nu) de autoritatile S.U.A. ?

Consideram ca este necesara o analiza sistemica a mai multor „Ecosisteme”, si a conexiunilor dintre aceste grupuri de crima organizata, care au fost create si sunt in continuare operate, in primul rind prin inducerea deliberata in eroare (manipulare propagandistica) a opiniei publice.

Pentru inceput prezentam ceea ce Dumneavoastra numiti „ABERATII” (in) credibile.

ABERATII

4 Decembrie 2004Intra (beat) cu masina in Teo Peter – Soldatul american Christopher VanGoethem bea mai multe beri si niste tarie la circiuma, isi conduce acasa amanta Ilse Wentworth (conform declaratiei acesteia), se intoarce singur si il ucide din culpa pe Teo Peter. Nu au fost facute, contrar legii, teste de alcoolemie.

Soldatul pleaca in SUA, unde primeste o mustrare, pentru ca procurorii nu reusesc sa identifice faptul ca Teo Peter a existat si ca a fost ucis de soferul betiv, in contextul in care soldatul isi cere scuze familiei lui Teo Peter, care conform procurorilor nu a existat deci nu putea fi ucis din culpa soldatului aflat in stare de ebrietate, care treaz fiind isi cere scuze – asta da ABERATIE.

Aflam din Wikileaks (Ion Cristoriu), ca Romania s-a oferit sa dea bani „saracei” SUA, pe care aceasta sa ii ofere familiei popularului artist, pentru a evita astfel o reactie anti americana din partea opiniei publice. Se pare ca negocierile au fost foarte dure, americanii dorind sa ofere foarte putin si daca se putea sa nu ofere nimic, decit scuze – asta da ABERATIE

21 Septembrie 2008 – Intra (beat) cu masina in copac – Generalul Florian Coldea, isi serbeaza ziua de nastere, o conduce acasa cu masina institutiei SRI, pe Laura Codruta Kovesi Procuror General al Romaniei, si intra in copac in fata Clubului Dinamo. Nu au fost facute, contrar legii, teste de alcoolemie. Amindoi au soferi si paza personala, astfel incit este ABERANT sa intri in aceste conditii in copac cu masina institutiei.

23 Ianuarie 2015 – Intra cu masina intr-un TIR – Dosarul Microsoft – Dumitru Nicolae (Niro) declara : Colonelul Salitra (Grupul Europa) a murit in Ianuarie 1995 intr-un accident de masina, provocat la „ordinul” lui Alexandru Bittner. Niro declara ca la vremea respectiva se temea pentru viata sa, ori asta este ABERANT, cind ii ai angajati pe toti fostii sefi de la UM 0215, inclusiv pe unchiul lui Florian Coldea.

22 Mai 2016 – Intra treaz cu masina in copac – Ofiterul (?) Dan Condrea, un sofer experimentat, iese dupa carosabil, intra pe iarba, evita in viteza doi copaci, nu pune nici o frina si intra cu masina in al treilea copac si moare.

NEDUMERIRILE LUI BASESCU

Cum este posibil ca mituitorii Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS, sa ramina in libertate si cu banii, in timp ce DNA ramine pe „granita” si nu poate depasi „frontiera” pentru a investiga conducatorii Microsoft, care nu aveau cum sa nu stie despre coruptia endemica generata chiar de ei in „Ecosistemul” Evanghelist, si in timp ce Hans Klemm nu vrea sa vorbeasca despre ce fac autoritatile SUA, in cazul celor 400 de milioane $, date mita de Microsoft, pe care ill ancheteaza inca din anul 2011.

O parte din banii negri au fost spalati si administrati de Dumitru Nicolae „Niro”, Dorin Cocos, Gheorghe Stefan „Pinalti” si Gabriel Sandu, care se plinge ca Microsoft si Fujitsu – Siemens, veneau la el cu Presedintele Microsoft si Ambasadorul SUA sa faca trafic de influenta si presiuni asupra sa pentru a plati banii de mita, pentru guvernul Bog si Blaga din care facea parte, in continuitatea functionarii Ecossitemului Microsoft, astfel constituit in anul 2000 de catre Adrian Nastase, Dan Nica, Mihai Tanasescu, George Maior, Silviu Hotaran si multi altii si preluat de Calin Popescu Tariceanu, Sebastain Vladescu, Eugen Nicolaescu si multi alti operatori in „Ecosisitemul” crimelor din Sanatate.

ECOSISTEME

„Un ecosistem constă într-un ansamblu de organisme care interacţionează reciproc şi mediul lor în care substanţe sunt interschimbate într-o manieră ciclică vastă.” definiţie de Stanley E. Manahan în Ştiinţa şi tehnologia mediului

Substantele in cazul „Ecosistemelor” Microsoft, Binomul SRI-DNA, Sistemul de Sanatate, „Cimpul Tactic” al Justitiei si alte multe ECOSISITEME, sunt frauda, mita, traficul de influenta si manipularile judiciare si propagandistice.

MANIERA CICLICA VASTA

SUA isi apara cu indirjire aberanta soldatii (betivi si criminali), si marile corporatii corupte si criminale, prezentate drept exemple la scara univarsala de civilizatie si crectitudine, in timp ce suntem informati ca toti suntem egali in fata legii, respectiv Teo Peter si Christopher VanGoethem, Bill Gates si Dragos Riscanu, George Maior si Steve Ballmer, Marcel Lehel si Laura Codruta Kovesi (Florian Coldea).

SRI isi apara cu indirjire criminala si aberanta companiile sub acoperire Medist, RSC, Asesoft, Teamnet, SIVECO, TotalSoft, Softwin, Net Consulting si multe altele, si mituitorii de „serviciu” Claudiu Florica, Dragos Stan, Claudiu Pescariu, Dumitru Nicolae „Niro”, Dorin Cocos, Gheorghe Stefan „Pinalti”, Gabriel Sandu si multi altii.

DNA isi apara conducatorii si operatorii in „cimpul tactic” al SRI – Microsoft, Claudiu Dumitrescu, Doru Tulus, Nicoleta Bulgaru, Monica Pop, Laura Codruta Kovesi, Catalin Vartic si multi altii.

Microsoft isi apara conducatorii si pionii, respectiv pe Bill Gates, Steve Ballmer, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Calin Tatomir, Ionut Lopatan si multi altii si comapniile interpuse „pionii” Medist – RSC – Asesoft – Teamnet, si multe altele.

SUA – SRI – DNA – Microsoft se apara unii pe altii pentru a acoperi crimele comise in toate domeniile si in primul rind in Sanatate.

ATI FOST FORMAL INFORMAT

Domnule Traian Basescu, atit Dumneavoastra cit si toate institutiile statului, au fost si sunt informate incepind din Noiembrie 2004 referitor la ilegalitatile deosebit de grave comise de cei mentionati.

Am informat initial, Microsoft in anul 2001, referitor la actele deosebit de grave pe care le comiteau in Romania, si ulterior SRI, MAI, DNA, Presedintia si mai multe institutii din Sanatate in frunte cu Spitalele SRI si MAI, despre crimele comise in continuitate si agravare de catre cei mentionati.

CONEXIUNI EVIDENTE

Mituitorii Microsoft, sunt aparati de varul lui Florian Coldea si sunt exonerati sau/si penalizati simbolic de Laura Codruta Kovesi si restul „cimpului tactic”.

Crimele comise sub protectia acestora in Sanatate, includ atit companiile operate de Dan Condrea, cit si cele operate de Sebastain Vladescu, Sebastian Ghita, si protejate de George Maior, Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi.

Microsoft continua sa fie protejat de Binomul (Ecosistemul) SRI – DNA, cu sau fara aprobarea ambasadorului SUA.

INTREBARE

Credeti ca acestia se bucura de protectia SUA, care astfel implementeaza aceleasi politici ca in cazul Teo Peter, incit va trebui sa dam in secret de zece ori mai mult decit au furat ei din Romania, conducatorilor Microsoft, sau SUA nu mai sustin abuzurile ABERANTE pe care George Maior, Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi continua sa le faca in numele si in beneficul personal al Microsoft, si al altor Ecosisteme la care vom reveni in curind.

http://www.stiripesurse.ro/bomba-de-la-dna-caz-de-asasinat-in-dosarul-microsoft-stenograme_945104.html

http://jurnalul.ro/special-jurnalul/romania-revoltata-de-sentinta-data-ucigasului-lui-teo-peter-28669.html

http://www.libertatea.ro/stiri/amanta-ucigasului-lui-teo-peter-se-marita-cu-un-politist-335379#SRIGate/ Legăturile generalului Florian Coldea cu mega afacerea Microsoft şi de ce DNA a îngropat dosarul

http://www.flux24.ro/srigate-legaturile-generalului-florian-coldea-cu-mega-afacerea-microsoft-si-de-ce-dna-a-ingropat-dosarul/