ADEVĂRUL MICROSOFT “Noi nu suntem România.” Senator Republican Arizona John Mc Cain – 3 Iunie 2016

NOI SUNTEM ROMÂNIA ! ŞI SUNTEM MÎNDRI SĂ FIM ROMÂNI ŞI ALIAŢII DE ÎNCREDERE AI SUA !

SUSŢINEM LUPTA ÎMPOTRIVA TERORISMULUI, TORTURII, CORUPŢIEI, CRIMELOR CIBERNETICE ŞI ORGANIZAŢIILOR CRIMINALE.

LUPTĂM ÎMPREUNĂ CU SUA PENTRU EGALITATE ÎN FAŢA LEGII, PENTRU DEMOCRAŢIE ŞI LIBERTATE.

SUNTEM PARTENERUL STRTEGIC SUA ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA TIRANIEI, TERORISMULUI, AGRESIUNII ŞI OCUPAŢIEI STRĂINE.

NU SUNTEM PRIZONIERII POLITICILOR ILEGITIME ŞI ILEGALE ALE SUA ŞI ALE CORPORAŢIILOR SUA.

Mr. McCain said : “I still believe we have the institutions of government that would restrain someone who seeks to exceed their constitutional obligations,”. “We have a Congress. We have the Supreme Court. We’re not Romania.[…] Our institutions, including the press, are still strong enough to prevent” unconstitutional acts”.

Mr. David Post said that view was too sanguine, given the executive branch’s practical primacy. “The president has all the power with respect to enforcing the law,” he said. “There’s only one of those three branches that actually has the guns in its hands, and that’s the executive.”

http://www.nytimes.com/2016/06/04/us/politics/donald-trump-constitution-power.html?_r=1

SCRISOARE DESCHISĂ

Domnule Senator Republican de Arizona John Mc Cain,

Noi suntem aliatii loiali ai SUA, si cei mai expusi membri NATO.

Noi suntem cei mai convinsi pro-americani dupa decenii de sclavie comunista.

Noi luam exemplu de la SUA si ascultam citeodata orbeste de CIA.

Noi inca mai criticam politicile legitime si legale ale SUA.

Noi nu suntem perfecti cum nici voi nu sunteti, dupa cum urmeaza :

Presedintele SUA (George Bush Jr.) are toata puterea referitor la impunerea respectarii legii, impreuna cu Congresul si Curtea Suprema, care au toate “armele” pentru a garanta ca acesta nu isi poate depasi atributiile Constitutionale.

La ordinul si cu protectia Presedintelui George Bush Jr.

SUA tortureaza ilegal in Romania fara nici un rezultat notabil

Ii multumim pe aceasta cale Presedintelui Barack Obama, care ne-a informat pe 1 August 2014, ca SUA au trecut “linia rosie” in timpul mandatului Republican al lui George Bush Jr. si a torturat, fara nici un rezultat notabil, mai multi oameni, inclusiv in Romania.

CIA spioneaza Congresul SUA si da mita conducatorilor Romaniei

Cu aceasta ocazie am luat la cunostinta ca CIA a dat mai multe milioane $, mita incepind din anul 2002 pentru a “cumpara” bunavointa autoritatilor din Romania, in vederea torturarii mai multor zeci de persoane pe teritoriul Romaniei.

Romania este in prezent data in judecata la CEDO si urmeaza sa plateasca despagubiri, deocamdata pentru doua victime ale torturilor aplicate pe teritoriul Romaniei.

CIA si Microsoft (si alte companii americane) sunt implicate in acte de spionaj al propriilor parteneri la nivel mondial, precum si al institutiilor si cetatenilor americani.

Microsoft da mita la toate Guvernele Romaniei (2000 – 2012)

Microsoft da mita incepind din anul 2000 la toate Guvernele, care incepind din anul 2002, primesc mita si de la CIA, astfel incit, acestea considera ca SUA este doritoare sa finanteze activitati ilegale atit direct cit si prin intermediul unor companii interpuse cum este Microsoft, o companie protejata de catre Administratia Bush.

Sub pretextul respectarii LEGII

SUA nu poate tortura pe teritoriul SUA, drept care tortureaza pe teritoriul Romaniei, sub pretextul legalitatii si legitimitatii luptei impotriva terorismului si pentru respectarea legii.

Microsoft nu poate frauda, pirata si mitui in SUA, drept care sub pretextul dorintei de a ajuta Romania, vine si fura, pirateaza, corupe si extermina companii in Romania, atit direct cit si prin companii interpuse si “sub acoperire” (Medist-RSC- Asesoft-Teamnet).

Autoritatile si serviciile ajuta CIA, Microsoft si personae coupte din cadrul acestora, pentru a extinde retelele de crima organizata la nivel international, in contradictie flagranta cu politicile legale si legitime ale SUA, astfel nesocotite de Presedintele SUA si de corporatiile protejate de catre acesta.

http://www.theguardian.com/world/2014/aug/01/obama-cia-torture-some-folks-brennan-spying

Rezultate previzibile : Coruptie Structurala – Dezastru Cvasi Total

Cetateni Romani sunt rapiti de cetateni SUA, in asociere cu teroristi Sirieni, care sunt protejati de autoritati (Mohammad Munaf – Omar Hayssam).

Traficul de droguri contra arme pentru grupari teroriste si pentru traficanti de droguri, finantat prin albire de bani negri, obtinuti din frauda si mita, pune in pericol viata soldatilor romani si americani (Victor Bout).

Sistemul de Sanatate corupt de Microsoft si altii, astfel protejati de autoritati, devine in timp un lagar de exterminare, unde potrivit fostului Presedinte, mor anual peste 60.000 de pacienti, din lipsa de conditii normale si legale de tratament.

Industria IT este un vehicol de frauda, piraterie, coruptie si albire de bani, afectind astfel toate domeniile de activitate economica si sociala.

Coruptia structurala devine sigurul mod de viata, pe care politicienii si autoritatile in general si in cele din urma intreaga populatie il consoidera a fi viabil. Cine nu este corupt si nu comite ilegalitati nu poate supravietui in acest sistem.

Prejudiciile financiare, economice si sociale sunt imposibil de evaluat si de recuperat.

Salutam si Sustinem Politicile Legitime si Legale ale SUA

Presedintele Barack Obama, Vice-Presedintele Joe Biden, Ambasadorul Hans Klemm, ne asigura, si de data aceasta actioneaza in confromitate cu legea si promisiunile pe care le fac in numele poporului american, ca ne vom apara reciproc in fata agresiunilor militare ale statelor totalitare si teroriste, vom lupta impotriva coruptiei si vom invinge.

SUA a recunoscut greselile facute in trecut si acum actioneaza in conformitate cu legea si asteptarile legitime ale aliatilor sai.

Microsoft si partenerii si beneficiarii acestora refuza sa recunoasca ilegalitatile comise si se sustin reciproc pentru a critica politicile SUA, si a se opune aplicarii LEGII.

Suntem convinsi ca vom reusi impreuna, asa cum am construit retele criminale si tortionare, sa construim o democratie solida bazata pe respectarea legii de catre toti in egala masura.

Domnule Senator Republican, primim cu incredere lectii de la Presedintele, Vice-Presedintele si Ambasadorul SUA in functie in prezent.

Daca doriti sa participati, luati la cunostinta trecutul pentru a nu repeta aceleasi greseli, care daca mai continuau duceau la distraugerea totala a statului Roman, pe care il mentionati in derizoriu drept un exemplu al neputineti fata cu putinta SUA de a isi impune puterea nelimitata asupra unor democratii emergente si a unor state care au nevoie de ajutor nu de mita si critici absurde.

Daca vreti sa participati constructiv, la Parteneriatul Strategic Romania – SUA, va rugam sa solicitati Congresului SUA sa investigheze crimele comise de Microsoft in Romania, in numele politicilor si intereselor SUA.

Va rugam sa solicitati investigarea de catre Congres a legaturilor criminale constituite de catre Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, puternic sustinut de catre interese Republicane, atit cu Microsoft si partenerii acestuia (companii interpuse si protejate) Medist-RSC-Asesoft-Teamnet, dar si cu (Micul) Guccifer Marcel Lazar in prezent in custodiea autoritatilor SUA, pentru noua capete de acuzare referitor la comiterea mai multor crime cibernetice, folosite in prezent, politic de catre noul Dvs. protejat Donald Trump, de unde si dorinta Dvs. de a vorbi despre adevaruri pe care nu le cunoasteti.

Daca le cunoasteti, inseamna ca le manipulati astfel incit, sa zadarniciti eforturile pe autoritatile Romane si multi dintre noi le facem sa luptam impotriva Mafiei, dupa un deceniu de Adiministratie Bush.

Domnule Senator va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare si mult mai detaliate, pe care continuam sa le prezentam cu respect si determinare Domnului Ambasador Hans Klemm, puternic criticat de cei pe care SUA i-a sustinut in trecut.

Long Live România !

Long Live the USA !

Dragoş Rişcanu