ADEVĂRUL MICROSOFT Marioneta Tăriceanu nu vrea să dea bine … chiar dacă ar vrea, tot nu mai are cum şi cu ce: „În ordinea ierarhică în stat, până una alta, preşedintele Senatului este înaintea premierului” – Călin Popescu Tăriceanu

tariceanuPăi atunci bre Tăricene, de ce te-ai înghesuit să-l decorezi pe Bill Gates cu Preşedintele pe 1 Februarie 2007, când erai doar un Prim Ministru şi Preşedintele Senatului era Nicolae Văcăroiu ?

Te lega ceva de Bill Gates, cum ar fi nişte mită, piraterie, crimă organizată şi alte mici plezirisme epicuriene şi papionate la Monaco ?

„Şi atunci am spus că dacă eu sunt chemat acolo de marionetă, ca să dau bine eventual la camere, mai bine stau să-mi văd de treabă, că am ce să fac” – Călin Popescu Tăriceanu

http://www.stiripesurse.ro/tariceanu-a-anuntat-motivul-absurd-pentru-care-nu-a-mers-la-deveselu_1136599.html

Tu nu eşti marionetă, tu eşti „săgeată – sergent – semn, etc.”, şi eşti un fel de manechin de ciorapi la Adesgo (Ciorăpeanu), îmbătrânit urât în rele şi ticăloşenii.

Evident că ai ce să faci, să numeri anii de puşcărie pe care îi vei lua, asta să poţi adormi liniştit lânga cea de-a n+1-k nevastă, cu gândul la tinereţea în care mama Zina te promova, la fel cum îl promovai şi tu pe Bill Gates, că Nicolae Văcăroiu nici nu cred că a auzit că a trecut Bill pe aici, poate doar pe la Bank Pictet şi pe la sediul lui Vlădescu, unde era cazat Fujitsu Siemens în vremurile voastre bune de MONŞTRI SACRI ai MAFIEI din SĂNĂTATE.

Somn uşor al minţii născător de monştri după chipul şi asemănarea ta, ciorăpaş mititel şi plin de el.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, spune că a refuzat să participe la ceremonia de la Deveselu pentru că a aflat că Garda de Onoare urma să îl salute pe premierul Dacian Cioloş, deşi onorul i se cuvine lui având în vedere că ordinea ierarhică îl plasează după şeful statului.

„Am primit o invitaţie de la Ambasada americană şi am hotărât să dau curs. În dimineaţa zilei respective am aflat că la Deveselu este o ceremonie organizată care prevede salutul Gărzii de Onoare către primul-ministru, care va fi acolo, dar eram şi eu acolo. În ordinea ierarhică în stat, până una ulta, preşedintele Senatului este înaintea premierului, deci Garda trebuia să dea onorul preşedintelui Senatului. În al doilea rând am aflat că cel care urmează să vorbească acolo este tot Cioloş şi eu o să am un loc foarte onorant – stau alături de primarul din satul Deveselu. Şi atunci am spus că dacă eu sunt chemat acolo de marionetă, ca să dau bine eventual la camere, mai bine stau să-mi văd de treabă, că am ce să fac”, a relatat Tăriceanu marţi seara la B1tv, informează Mediafax.

CONCLUZII

Prostul, până nu-i fudul, nu e prost destul.

Prost nu e cel ce nu înţelege unele lucruri, cât de multe, ci acela care le înţelege pe toate pe dos. – Nicolae Iorga

E mai bine să taci şi să dai impresia că eşti prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu!

Adună toţi proştii de partea ta şi poţi fi ales în orice poziţie.

Capra râioasa ţine coada sus.