ADEVĂRUL MICROSOFT „Ghinea vs. Ghiţă – Microsoft vs. DNA – Maior vs. Guccifer – Coldea vs. Udrea – Udrea vs. DNA – Tapalaga vs. Parlament – Kovesi vs. Kovesi”

ghinea_ghita_microsoft-logo-dark_dna_maior_guccifer_coldea_udrea_kovesi„MAFIOTIZAREA PARLAMENTULUI.  AJUNGE !” Dan Tapalaga

Tapalaga se plinge ca parlamentului si altora nici nu le mai pasa ca sunt numit mafioti. Unii, cum sunt Ghita, Vladescu, Coldea, Maior si altii, chiar se mindresc cu faptul ca sunt mafioti si sunt aparati de DNA.

„E FOARTE GRAV CE SE INTIMPLA LA DNA” Elena Udrea

„Unele dosare se fac cu ţintă la DNA. Un dosar penal se face pentru a fi pe placul noului şef al statului. E foarte grav. Dacă nu se spun aceste adevăruri, unii se pot trezi condamnaţi nevinovaţi„ spune la postul lui Ghita chiar Udrea, in contextul in care si Ghita se teme sa nu fie condamnat „nevinovat”, el un profsionist nu „diletant” care stie cum functioneaza „Ecosistemul” : Microsot, Maior, Coldea, Vladescu, Artopolescu, Ghita, Kovesi ….

GHITA AMENINTA SI FURA IN IT SI SANATATE

Ghinea spune ca Ponta si cu Ghita au creat premizele sa poata fura nestingheriti din fondurile alocate de UE industriei IT, si ca UE si DNA stiu de aceste lucruri, inca din 2013. DNA si UE stiu de aceste lucruri din 2005.

COCOS DISTRIBUIE MITA MICROSOFT

Udrea spune ca Ghita (Romania TV) primea din mita Microsoft astfel spalata de Cocos, Florica si Pescariu, sute de mii de EUR, via Coldea si Maior.

MAIOR – COLDEA PROTEJEAZA CRIMA DIN SANATATE – IT

Marcel Lehel spune ca Maior stia din 2010 de la Nelu Neacsu de grupul de crima oragnizata format din Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita si Microsoft la Bruxelles.

GHITA DA LECTII DE PATRIOTISM LA TOTI „DILETANTII”

Ghita spune ca numai el intelege, fata de ceilalti care sunt toti „diletanti”, ce bine face tarii si ce pacat ca industria IT, bazata pe frauda, piraterie, coruptie, spalare de bani si crima organizata nu o sa mai existe in curind.

RISCANU PROBEAZA DIN 2004 CRIMA ORGANIZATA DIN SANATATE SI IT

Riscanu spune, in baza probelor legal constituite, ca DNA, UE – OLAF, SRI si MAI stiu din 2004 despre fraudele comise in Sistemul de Sanatate si IT de Sebastian Vladescu si Microsoft si ulterior de acestia si Sebastian Ghita.

KOVESI STIE DIN 2006 DE CRIMA ORGANIZATA DIN SANATATE SI IT

Kovesi nu mai stie ce sa spuna, pentru ca si aceasta a stiut de cind a venit la Bucuresti de cele mai sus pomenite, dar nu a facut decit sa ii acopere pe infractori, in frunte cu Microsoft, Ghita, Vladescu, Coldea, Maior, Scheele, Artopolescu, Lopatan si multi altii, care in final au dus la moartea a zeci de mii de oameni si la distrugerea industriei IT.

CONCLUZII – GHITA SI UDREA AU DREPTATE

Industria IT „nationala” = Ecosistemul Microsoft si partenerii (Tatomir, Vladescu, Ghita, Florica, Socol, Talpes, Dragan si multi altii) sunt pe moarte, din cauza de frauda piraterie, coruptie si crima organizata. Microsoft le ia acum si angajatii, dupa ce i-a incurajat sa fure si sa pirateze ca sa isi duca companiile in faliment, si ei sa se duca la puscarie, unde nu vor sa ajunga.

Sanatatea e pe moarte din cauza de Vladescu, Artopolescu, Condrea, Ghita, Maior, Coldea, Kovesi, Tulus, Paun, Bulgaru si multi altii.

„Diletantii” nu stiu sa fure si sa ameninte cu moartea asa cum fac profesionisti cum sunt Ghita, Artopolescu si multi altii, unii foarte credibili, altii mai putin credibili.

DNA nu stie ce sa mai zica si ce sa mai faca, ceea ce este foarte grav, dupa atitia ani „gloriosi” de industrie IT „Ecosistem” Microsoft, si de Sistem de Sanatate (Condrea, Vladescu, Niro si Cocos) si de IT in Sanatate (Vladescu, Ghita si Socol) puternic sustinute de catre DNA, UE-OLAF, SRI si MAI.

Kovesi o ancheteaza pe Kovesi in dosare din ce in ce mai complexe care nu mai pot fi investigate de complexe ce sunt dupa 10 ani de manipulari judiciare in favoarea Microsoft si a „Ecosistemului” de crima organizata din Sanatate si IT, prin entitati interpuse, respectiv OLAF, Procurorul de Caz, FBI si cine mai poate da o mina de ajutor, ca poate ii revine memoria Codrutei, care inca nu este constienta de ceea ce a facut si continua sa faca.

Daca nu va revine memoria curenta referitor la crime exhaustiv probate comise chiar de Dumneavoastra in Sistemul de Sanatate si in IT, nu aveti decit sa asteptati pina cei care nu vor sa ii duceti la puscarie pentru ilegalitatile comise de Dumneavoastra vor sfirsi prin a spune tot adevarul despre cum „operati” in „cimpul tactic” cu rezultate previzibile si in prezent publice, de o gravitate pe care doar Dumneavoastra nu o puteti intelege.

Ne mai putei spune o inca o data la ce spital (SRI) v-ati operat mina si ce software si dezinfectanti folosea Spitalul UM 0521 al SRI ? cine furniza software la pachet cu seruri si consumabile, in afara de Medist si, ulterior, RSC asociat cu Asesoft si Teamnet ? …

Zice Udrea :

„Unele dosare se fac cu ţintă la DNA. Se fac pe speţe insuficient documentate cum ar fi dosarul ANRP. Acolo au fost personaje ţintă ale anchetelor DNA. Alina Bica, Horia Georgescu şi alţi politicieni. Un dosar penal se face pentru a fi pe placul noului şef al statului. E foarte grav. Dacă nu se spun aceste adevăruri, unii se pot trezi condamnaţi nevinovaţi. Domnul Horia Georgescu, dacă se teme că va fi comdamnat pe nedrept, să iasă şi să spună ce ştie.”, a dezvăluit Udrea la RTV.

http://www.stiripesurse.ro/elena-udrea-noi-dezvaluiri-incendiare-despre-dna-e-foarte-grav-ce-se-intampla_1139976.html

Zice Tapalaga :

Cand parlamentarii unei tari voteaza aproape in unanimitate, stanga si dreapta la un loc, dezincriminarea conflictului de interese, adica legalizarea unei infractiuni pana la urma, aceasta se numeste mafiotizarea cvasi-totala a Parlamentului. Veti spune ca stiam demult ca legislativul a incaput pe mana borfasilor, dar va spun totusi care e noutatea: nici macar lor nu le mai pasa sa li se spuna asa. Nu mai functioneaza absolut nici unul din mecanismele de control: teama de electorat, rusinea fata de public, un minim respect fata de lege si pana la urma fata de statutul lor de pretinsi reprezentanti ai poporului.

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-21099765-mafiotizarea-parlamentului-ajunge.htm

Zice Ghita :

Cu toate acestea am declarat încă de acum 3 ani, în fiecare an, că România nu va mai putea gestiona miliardele de la UE cu pixul și cu foaia.

Oricând dorește domnul Ghinea îi pot explica ce înseamnă un sistem informatic ce poate ajuta absorbția, unde s-au construit în România astfel de sisteme în ultimii 10 ani și cum pot fi integrate acele componente.

Până atunci însă doresc sa-i spun că mulți dintre noi ne-am săturat să vedem cum folosește răutatea și minciunile pentru a-și ascunde incompetența.

Acesti tehnocrați n-au pornit încă nici un proiect european. Nu s-a luat nici un ban de la UE. Și nici nu vor lua anul acesta.

Între timp majoritatea firmelor românești din IT se afla aproape de faliment. Mulțumită acestor incapabil în 12 luni România nu va mai avea industrie IT.

Vom rămâne o țara care furnizează mulți angajați IT unor multinaționale IT.

Să ne mai lase Ghinea cu datul din gură și răspânditul urii și să pună mâna la muncă.

M-am cam săturat de oamenii aștia care vor să fie șefi și miniștrii dar nu știu să facă nimic.”, a declarat deputatul Sebastian Ghiță.

http://www.stiripesurse.ro/sebastian-ghi-a-ii-raspunde-ministrului-ghinea-un-diletant-care-nu-in-elege-nimic_1139958.html

Zice Ghinea :

Știați încă din 2013 – prin Regulamentul Parlamentului European nr. 1303 – că avem nevoie de un sistem IT funcțional care să rezolve transparența banilor europeni. Ați avut doi ani la dispoziție să rezolvați această necesitate. Nu ați făcut-o. Nu ați știut sau nu ați vrut? Știți ce șoptesc angajații din Ministerul pe care l-am preluat despre informatizarea din timpul dumneavoastră? Ați ghicit: „Ghiță”.

Ați creat un mecanism greu de desfăcut acum, despre care organismele internaționale de luptă împotriva fraudei vorbesc cu voce tare de ani de zile.

Acest mecanism de fraudare îl vedem zi de zi la televizor.

Acest mecanism este sursa întârzierii desemnării pentru exercițiul bugetar 2014 – 2020. Lucrăm la pachetul de desemnare într-un ritm pe care miniștrii dumneavoastră l-ar găsi nerezonabil, pentru că ne-ați lăsat puțin timp la dispoziție. Am fi mers mai repede dacă nu am fi fost nevoiți să demonstrăm, la fiecare pas, ce vom face pentru ca banii publici europeni să nu mai fie furați.

Însă vă asigur: acest mecanism va dispărea odată ce sistemul IT va
asigura urmărirea şi transparenţa totală a circuitului banilor europeni. Da, închiderea robinetului stârnește unele furii – le vedem deja cu toții.

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-21100458-atac-fara-precedent-unui-ministru-din-guvernul-ciolos-victor-ponta-cristian-ghinea-acuza-fostul-premier-dat-marile-contracte-lui-ghita-fost-ghinionul-autostrazii-pitesti-sibiu-venit-vremea-vorbim-vom-.htm?nomobile=