ADEVĂRUL MICROSOFT “Dna. Kovesi a fost tratată (la Londra în cadrul Conferinţei mondiale de luptă împotriva corupţiei) ca şi cum ar fi fost un rock star ”The Economist 4 June 2016

kove

At last month’s global corruption-fighting summit in London, Ms Kovesi was treated as if she were a rock star.

„Într-o țară ca România, care este plină de scandaluri, votanții și investitorii ar trebui să aplaude nu să dispere. Când infractorii ajung pe prima pagină a ziarelor înseamnă că cineva cinstit i-a pus acolo”, a concluzionat The Economist.

http://www.economist.com/news/leaders/21699917-more-visible-scandals-may-mean-country-becoming-less-corrupt-cleaning-up

http://www.stiripesurse.ro/laura-codruta-kovesi-vedeta-la-londra-cum-e-prezentata-in-the-economist_1137040.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

The Economist abereaza liber si dezinformeaza, in contextul in care pe prima pagina a ziarelor, crimele comise de Hexi Pharama (Dan Condrea) au fost aduse de Catalin Tolontan, dupa ce au fost ingropate de DNA ! … si nu de „cintareata rock” Laura Codruta Kovesi http://www.tolo.ro/2016/05/04/in-2012-dna-parchetul-si-diicot-l-au-avut-in-mina-pe-condrea-dar-au-inchis-urmarirea-penala-fara-ca-macar-sa-l-audieze/

Doamna Kovesi de ce nu urmati sfaturile The Economist si de ce nu va apucati de cintat rock, ca poate va primeste Dan Condrea in formatia sa, in care cinta in timp ce DNA il proteja atit pe el cit si pe Microsoft, si multi altii „producatori” pentru Mafia din 0215, SRI, OLAF si DNA… si il puteti lua si pe Coldea la tobe ca este …

Rapid, furios și cam răzbunător (Coldea – Microsoft – Hexi Pharma … etc.)

“Căci fiul generalului Gheorghe Dan (unchiul lui Coldea) este nimeni altul decât Rareș Dan, avocatul care a reușit să obțină pentru clienții săi implicați în dosarul Microsoft (Claudiu Florică și Dinu Pescariu) nu doar neinculparea, ci și păstrarea tuturor banilor obținuți din această afacere. Mai mult, singurul condamnat doar cu suspendare în primă instanță în cazul Microsoft a fost Dumitru “Niro” Nicolae, cel la a cărui firmă (SC NIRO ’95 IMPEX SA), generalul Gheorghe Dan a fost director general între 2005 și 2011. Lăsați așadar, teoriile conspirațiilor. Statul românesc nu este unul mafiot. Doar că are la vârf prea mulți oameni legați de indisolubile grade de rudenie.

http://www.catavencii.ro/rapid-furios-si-cam-razbunator/

Doamnă Procuror Şef DNA,

Tolontan vă spune despre genocidul din Sanatate, despre care stiati inca din 2012.

Omnis vă spune despre coruptia Micorosft din Sanatate, despre care stiati din 2004,

Vladescu, Tariceanu, Niro, Ghita, si multi altii pe care o sa ii evidentiem „in integrum”, au companii „sub acoperie” in Sanatate si IT, respectiv Medist, RSC, Asesoft, Teamnet,  si „Contractele mortii” dintre managerii de spitale si miliardarii Cocos si „NIRO”!

http://www.enational.ro/dezvaluiri/%E2%80%9Econtractele-mortii%E2%80%9D-dintre-managerii-de-spitale-si-miliardarii-cocos-si-%E2%80%9Eniro%E2%80%9D-441346.html/

CONCLUZIA

Un MONSTRU SACRU al Mafiei din Romania, Gheorghe Dan (angajatul lui Niro), unchiul si promotorul lui Florian Coldea, sunt cei care sunt in fapt in spatele genocidului din Sanatate, comis de organizatia criminala, in prezent cunoscuta si protejata de DNA in frunte cu Microsoft.

Doamnă Procuror Şef DNA,

Daca tot sunteti mai buna de cintareata, poate mai cintati si pe la alte mese, ca in afara de The Economist si alti doi trei asa zisi jurnalisti, nu va mai crede nimeni ca nu sunteti cea mai importanta veriga a Mafiei din Sanatate si nu numai.

Si daca tot va cintati cintecul de labada, poate ii luati si pe lebadoii Claudiu Dumitrescu, Catalin Vartic si Doru Tulus sa va acompanieze, in timp ce mai dati concerte cu usile inchise (se vor vinde toate bilelte, cind veti fi judecati).

Vom reveni …