ADEVĂRUL MICROSOFT « BĂSESCU FACE TRAFIC DE INFLUENŢĂ ÎN FAVOAREA LULUTZEI, CARE FACE TRAFIC DE INFLUENŢĂ ÎN FAVOAREA MICROSOFT, CARE FACE TRAFIC DE INFLUENŢĂ ÎN FAVOAREA SRI, MAI – MEDIST – RSC –ASESOFT – TEAMNET – DNA, etc » .

basescu_kovesi-1Traficul de influenta reuseste perfect si Codruta e « bine sanatoasa » la fel cum sunt si infractorii pe care ii protejeaza de peste un deceniu, si de peste dincolo de frontiere, avind in vedre ca “o mana spala pe cealalta si amindoua sunt la fel”.

« Trafic de influenţă făcut de Traian Băsescu în favoarea Lulutzei?! »

« Traian Băsescu a povestit, provocat de o întrebare a mea, cum s-a preocupat ca Lulutza să nu cumva să se întoarcă în producţie. Tovarăşa Kovesi să fie simplu procuror?? Nu se poate! Musai să-i găsim o funcţie de ştab. » Ion Cristoiu 17 Iunie 2016

« Într-un comentariu anterior despre şefiile pe viaţă din Ţara Babuinilor mîndri de originea lor, cunoscută la ONU sub numele de România, aminteam că în octombrie 2012, cînd i s-a încheiat şi cel de-al doilea mandat ca procuror general, Codruţa Kovesi nu s-a întors la munca de procuror, altfel spus la profesia sa de bază.

A fost numită imediat Ministru – consilier, Înalt Reprezentant al Ministerului Justiţiei pentru Relaţia cu Comisia Europeană (pozitie creata de Tariceanu sa scape de Morar).

Marţi seara, la B1Tv, în cadrul dialogului angajat de Silviu Mănăstire, cu subsemnatul pe post de secund, Traian Băsescu a povestit, provocat de o întrebare a mea, cum s-a preocupat ca Lulutza să nu cumva să se întoarcă în producţie. Tovarăşa Kovesi să fie simplu procuror?? Nu se poate! Musai să-i găsim o funcţie de ştab.

L-a sunat pe Victor Ponta, la vremea respectivă premier, la vremea prezentă, unul dintre revoltaţii de abuzurile comise de Codruţa Kovesi, şi acesta s-a grăbit să semneze numirea protejatei lui Traian Băsescu în postul de la Bruxelles.

Cum să-i spunem telefonului dat de Traian Băsescu?

Trafic de influenţă, cum altfel?! »

http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-vineri-17-iunie-2016/

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Să-i spunem „NAIVITATEA”, celui mai bine informat om din România … cu interese directe referitor la „performanţele” unora ca Kovesi, Dumitrescu, Ţuluş, Vartic şi multi alţii.