ADEVĂRUL MICROSOFT “AMBASADORUL SUA NU E JUPÎN ÎN ROMÂNIA … MICROSOFT E JUPÎN ÎN ROMÂNIA”

basescu_kovesiSUA LUPTA ÎMPOTRIVA CORUPŢIEI ŞI ANCHETEAZĂ MICROSOFT

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, s-a întâlnit marţi cu procurorul general al României, cu procurorul şef al DIICOT şi procurorul şef adjunct al DNA, discuţiile referindu-se la continuarea colaborării în materia combaterii infracţiunilor transfrontaliere şi a criminalităţii organizate, dar şi la oferirea de sprijin în perfecţionarea profesională a procurorilor români.

Ambasadorul Hans Klemm şi-a manifestat întreaga disponibilitate de a oferi sprijin autorităţilor judiciare române în sensul perfecţionării profesionale a procurorilor români care îşi desfăşoară activitatea în domeniile considerate prioritare de Ministerul Public.

Ambasadorul SUA, este disponibil sa ne ajute sa trecem granita si sa investigam dincolo de frontiere, infractori internationali cum sunt Microsoft, dupa ce acestia au mituit tot politicul din Romania timp de peste un deceniu.

Acesta ii sprijina pe cei care lupta impotriva coruptiei si pentru respectarea legii, nu defectuos in favorizarea Microsoft si a asociatilor criminali ai acestora.

KOVEI NU ARE NEVOIE DE AJUTOR DAR SE PLÎNGE …

Basescu se plinge ca DNA nu poate trece granita, si Kovesi se plinge ca nu poate respecta legea si este obligata sa isi desfasoare activitatile defectuos astfel incit sa poata favoriza infractori deosebit de periculosi cum este Microsoft.

Kovesi refuza ajutorul pe care Ambasadorul SUA doreste sa il dea autoritatilor din Romania, pentru a reusi sa treaca granita si sa respecte legea, si aplica “metoda” Calin Popescu Tariceanu.

BĂSESCU L-A DECORAT PE BILL GATES ŞI ÎI CEARTĂ PE TOŢI

„Dacă discutăm de ambasadorul SUA poate învaţă să nu se mai bage în toate deciziile politice. Că s-a dus să-l menţină pe Zgonea preşedinte al Camerei Deputaţilor şi politicul din România i-a arătat că nu e jupân în România. Poate fi partener, consultant, prieten al nostru, dar nu trebuie să-şi aroge dreptul de a se băga în deciziile politice ale instituţiilor politice din România”, a declarat Traian Băsescu la România TV.

„Cât e el de reprezentant SUA, dacă vrea să facă în România, ce nu a putut face în nicio altă ţară pe unde a fost în misiuni diplomatice, eu îi spun, aşa cum i-am spus şi într-o discuţie privată, că nu funcţionează”, punctat fostul şef al statului.

Politicul, in frunte cu Calin Popescu Tariceanu si ceilalti critici convinsi ai eforturilor pe care SUA le fac pentru a lupta impotriva coruptiei, chiar daca este vorba despre companii americane, cum este Microsoft, a fost temeinic mituit de Microsoft, astfel protejat de PICCJ – DNA, in frunte cu Kovesi.

Nu este de mirare ca Tariceanu si Kovesi nu doresc sa colaboreze cu Ambasadorul SUA, dar este de mirare faptul ca Basescu continua sa il certe si sa ii dea lectii acestuia referitor la ce fel de clasa politica avem, ca si cum acesta nu stie, de cind a venit in Romania.

Se tem oare Tariceanu, Kovesi, Basescu si multi altii de ce vor descoperi autoritatile SUA, in cadrul investigatiilor pe care le fac in cazul Microsoft si in alte cazuri mult mai sensibile ?

http://www.romaniatv.net/traian-basescu-despre-ambasadorul-hans-klemm-poate-invata-sa-nu-se-mai-bage-in-toate_298560.html#ixzz4AswZkzsP