ADEVĂRUL MICROSOFT Trebuie ca cineva, la un moment dat, să vorbească de această măgărie pe care o face Coldea de ani de zile în România” Gelu Vişan 11 Mai 2016 Flux24
EXPLODEAZĂ DOSARELE EADS ŞI MICROSOFT” … şi Kovesi odată cu ele !” Dragoş Rişcanu 11 Mai 2016 Naşul Tv.

dr-nasultv

logo-nasultv
EXPLODEAZĂ DOSARELE EADS ŞI MICROSOFT! – Partea 1
EXPLODEAZĂ DOSARELE EADS ŞI MICROSOFT! – Partea 2
EXPLODEAZĂ DOSARELE EADS ŞI MICROSOFT! – Partea 3

Care dintre ele ? că nu fac(e) decît măgării astfel asistat de Laura Codruţa Kovesi !

Bani furaţi din răpirea din Iraq ?
Bani furaţi din afaceri cu sistemul de sănătate ?
Bani destinaţi anti tero de americani şi transformaţi în imobiliare ?
Bani furaţi din software împreună cu Microsoft, RSC, Asesoft ?

Şi cîte or mai fi numai de Kovesi ştiute şi protejate …

GENERALUL COLDEA FURĂ SUA !

“Generalul Florian Coldea, directorul operativ al SRI, ar fi furat din fondurile NATO şi ale americanilor, este acuzaţia bombă făcută de un fost ofiţer SRI, Adrian Radu, în publicaţia pe care acesta o conduce.”

http://prahova.comisarul.ro/articol/bomba!!!!-exploziv!!!-exclusiv!!!-autodenuntul-den_747283.html

http://www.nasul.tv/dezvaluiri-socante-ale-unui-fost-ofiter-sri-generalul-coldea-a-furat-banii-nato-şi-ai-americanilor/

GENERALUL COLDEA FAŢĂ CU MOSSADUL !

”Domnul Coldea, personal, a atacat Mossadul, ca să îl ducă în derizoriu, pentru că informaţii ale Mossad legate de mii de hectare de terenuri din România ajungeau la domnia sa. Doamna Kovesi i-a sărit în apărare lui Florian Coldea, s-a şi victimizat puţin… Mii de hectare şi atît, mai mult nu pot să vă spun (ulterior, în aceeaşi emisiune, Vişan a revenit cu cifra exactă, 20.000 de ha n.n.). Dînsul va trebui să dea la un moment dat socoteală, în faţa românilor şi a întregii lumi, pentru că informaţiile pe care le deţine Mossadul şi care trebuiau verificate (prin operaţiunea Black Cube n.n.) au fost motivul pentru care am asistat cu toţii la un atac fără precedent al instituţiilor şi al presei din România împotriva Mossad”, a declarat marţi seară la România TV Gelu Vişan de la Partidul Mişcarea Populară potrivit Inpolitics.

”Deocamdată, atît am avut de spus, că miza scandalului Black Cube stă în acele 20.000 de hectare. Vom vedea ce ne va aduce viitorul, pentru că scandalul este de proporţii internaţionale” a precizat Gelu Visan

http://www.flux24.ro/bomba-mossad-coldea-kovesi-şi-20-000-de-hectare-pentru-seful-sri/

GENERALUL COLDEA FRATE CU MICROSOFT-RSC-ASESOFT !

GENERALUL COLDEA FRATE CU CODRU .. ŢA LAURA KOVESI !

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Stimată Doamnă Procuror Şef DNA,

Vă solicităm cu fermitate să acordaţi mijloacele necesare procurorilor care anchetează Dosar 85/P/2011, astfel încît aceştia să poată respecta legea, chiar dacă aceasta contravine deciziilor şi actelor pe care le-aţi ticluit pentru a îi proteja pe Microsoft – RSC –Medist – Asesoft – Teamnet şi alte companii operate începînd din anul 2002, de Microsoft în asociere cu ofiţeri, poliţişti, politicieni, procurori, şi judecători corupţi şi criminali deosebit de periculoşi.

Înţelegem că Generalul Coldea a controlat şi continuă să controleze DNA, astfel încît să îşi poată desfăşura afacerile ilegale la adăpostul “legii” astfel ticluite şi manipulate de Dumneavoastră (vezi Dosar 654/P/2011) şi alţii în “cîmpul tactic” al cărei ţintă suntem începînd din anul 2000, de cînd am refuzat să acceptăm abuzurile Microsoft, astfel promovat de interese ilegitime împotriva Siguranţei Naţionale, de elemente criminale.

După cum puteţi constata şi singura, aţi ajuns să fiţi complici cu cei care deliberat ucid oameni pentru a putea fura din fondurile alocate sănătăţii, şi securităţii.

Microsoft este asociat cu Generalul Coldea şi alţii în vederea fraudării fondurilor UE şi pentru monopolizarea prin piraterie, jaf şi exterminare, a pieţeleor IT din domeniul sanitar şi nu numai.

Încetati cu efect imediat abuzurile, tortura şi actele de terorism îndreptate împotriva celor care respectă legea.

Dragoş Rişcanu