ADEVĂRUL MICROSOFT : SRI şi DNA: ‘Ies din cadrul legal. Nu mai trebuie să tolerăm DNA’ – Călin Popescu Tăriceanu, 17 Mai 2016

tariceanu_vladescuRÂSU’ – PLÂNSU’ şi PENALII

‘Dacă vreau să râd, mă duc la circ’ – Călin Popescu Tăriceanu

„Dacă îmi spuneaţi că trebuie să plâng la emisiune, plângeam! – Liviu Dragnea

O mască râde, o mască plânge şi DNA – SRI sunt de vină, că nu îi mai protejează pe Microsoft, Călin Popescu Tăriceanu, Sebastian Vlădescu, Sebastian Ghiţă şi pe mulţi alţii… se protejează doar pe ei …

„DNA şi SRI ies din cadrul legal. Totul se extinde spre justiţie. Problema e când are servicii comerciale, infiltraţi în justiţie şi presă, atunci e o mare problemă.”

http://www.stiripesurse.ro/tariceanu-atac-teribil-la-sri-si-dna-ies-din-cadrul-legal-nu-mai-trebuie-sa-toleram-dna_995424.html

„Klaus Iohannis a vrut să acapareze puterea prin acest guvern incompetent. A fost o încropeală de guvern. Oameni total nepregătiţi în acest guvern. Mulţi dintre miniştri spun că e o ocazie foarte bună. Au fost adusi oameni de rang inferior în speranţa ca aceştia să îsi treacă în CV o asemenea funcţie care îi depăşeste total.

http://www.stiripesurse.ro/calin-popescu-tariceanu-despre-klaus-iohannis-i-ciolo-daca-vreau-sa-rad-ma-duc-la-circ_995422.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Tăriceanu ni-l prezenta pe Vlădescu ca fiind probabil cel mai bun ministru de finanţe pe care l-a avut România (la insistenţele lui Tăriceanu) după 1989.

Vlădescu, asociat cu Tăriceanu (Medist – Leader High Tech – RSC), se asociază cu Ghiţă (Asesoft – Teamnet) ca să fure şi mai mult din Sănătate, astfel protejaţi de Microsoft şi SRI-MAI-PICCJ-DNA, iar acum Tăriceanu tună şi fulgeră împotriva SRI-DNA, pe „sticla” lui Ghiţă, care beneficia şi el direct de mitele Microsoft, pe care îl invidiază că a furat până a reuşit să dea 400.000.000 $ mită, în timp ce Ghiţă a reuşit doar să fure 400.000.000 EUR şi nu a dat nicio mită… decât cui trebuia.

Miniştri ca ai lui Tăriceanu (Nicolaescu, Vlădescu, Vosganian etc.) nu a mai avut şi sperăm să nu mai aibă ţara asta niciodată.

Mai bine oameni „nepregătiţi” deâcit criminali şi asasini profesionişti, în frunte cu un mincinos congenital, disperat că în curând se închide istoria „Tăriceanu-Vlădescu-Ghiţă –Microsoft-Siemens-EADS” şi altele.

Doamna Kovesi şi Domnul Coldea, puteţi să constataţi că vorba noastră „pe cine nu laşi să moară nu te lasă să trăieşti” este mai adevarată decât oricând în ceea ce vă priveşte, referitor la Tăriceanu, Ghiţă, Vlădescu, Ionuţ Lopătan şi mulţi alţii.

Şi dacă nu aveţi încredere in vorbele noastre, îi puteţi întreba pe Păun, Bulgaru, Dumitrescu, Ţuluş, Pop, Vartic şi pe mulţi alţi procurori „arondaţi” reţelei infracţionale Tăriceanu, Vlădescu, Ghiţă, Microsoft, Medist-SRI, RSC-MAI şi mulţi alţii, inclusiv DNA si OLAF.

Vom reveni ….


„Klaus Iohannis a vrut să acapareze puterea prin acest guvern incompetent. A fost o încropeală de guvern. Oameni total nepregătiţi în acest guvern. Mulţi dintre miniştri spun că e o ocazie foarte bună. Au fost adusi oameni de rang inferior în speranta ca acestia sa îsi treaca în CV o asemenea functie care îi depaseste total.

Daca va fi o motiune de cenzura, domnul Iohannis poate pune un protejat de-al lui sau poate ne trezim tot cu domnul Ciolos. România e o tara care nu este condusa. Un guvern care îsi da cu stângul în dreptul si un presedinte absent. Nu! Nu vreau unul la care sa râd, cum am avut timp de 10 ani. Daca vreau sa râd, ma duc la circ”, a tunat Tăriceanu la RTV.

Călin Popescu Tăriceanu, despre Klaus Iohannis şi Cioloş: ‘Dacă vreau să râd, mă duc la circ’

http://www.stiripesurse.ro/calin-popescu-tariceanu-despre-klaus-iohannis-i-ciolo-daca-vreau-sa-rad-ma-duc-la-circ_995422.html

”Eu am intrat în emisiune crezând că pot să-mi duc o frază până la capăt…Dacă îmi spuneaţi că trebuie să plâng la emisiune, plângeam! Dacă vreţi, puteţi să faceţi o emisiune şi mai rea. Dacă ştiţi ce vreţi să spun, spuneţi dumneavoastră. Eu pot să răspund şi monosilabic”, au fost replicile nervoase ale lui Liviu Dragnea.

http://www.stiripesurse.ro/nervi-la-b1-tv-intre-liviu-dragnea-i-silviu-manastire-daca-trebuie-sa-plang-plang_995415.html

SRI şi DNA au devenit două dintre cele mai hulite instituţii de către politicieni. Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu nu face excepţie. Şeful ALDE a lansat un atac fără precedent la adresa celor două instituţii.

„Parlamentul a fost decimat. Majoritatea care a câştigat alegerile în 2012 a fost fărâmiţată prin tot felul de manevre. Mă aştept ca după alegeri, parlamentul să analizeze şi să facă mai multe corecţii. Deciziile Curţii Constituţionale trebuie luate în seamă. Nu mă tem să spun că trebuie luate şi decizii politice. Dacă vrem sau nu să tolerăm deciziile DNA. Vrem să avem un stat de drept sau un simulacru de stat de drept? E un corp de aplaudaci care aplaudă lucruri reproduse în România. Aşa ceva s-a mai întâmplat şi în anii ’50-’60.

DNA şi SRI ies din cadrul legal. Totul se extinde spre justiţie. Problema e când are servicii comerciale, infiltraţi în justiţie şi presă, atunci e o mare problemă.

Această campanie este atipică pentru că este afectată profund, distorsionată, de arestările care se ţin lanţ de acţiunile de anchetare declanşate de DNA în plină campanie electorală care scot din cursă numeroşi candidaţi. Sunt de acord cu combaterea corupţiei, dar când mă uit la motivele invocate pentru reţinerea unora dintre candidaţi şi văd că sunt fapte petrecute în urmă cu opt şi zece ani îmi pun întrebarea logică de ce tocmai acum, în timpul campaniei electorale, se întâmplă lucrul ăsta. E o distorsiune evidentă”, a tunat Tăriceanu la RTV.

http://www.stiripesurse.ro/tariceanu-atac-teribil-la-sri-si-dna-ies-din-cadrul-legal-nu-mai-trebuie-sa-toleram-dna_995424.html