ADEVĂRUL MICROSOFT : SRI – DNA atenţie ! Statul trebuie să asigure “protecţia dreptului de autor” pe care Microsoft, SRI, MAI, DNA, RSC, Medist, Asesoft, Teamnet şi alţii nu le respectă. CONSTITUŢIA ROMÂNIEI Art. 135 (2c), că doar “nu suntem copii mici” Laura Codruţa Kovesi

codruta_kovesi-cuzaLaura Codruţa Kovesi nu respectă LEGEA !

„Întrebată dacă spionii au acţionat profesionist sau neprofesionist, Kovesi a părut iritată: „Nu suntem copii mici. Când sună un necunoscut şi cere anumite date, nu ştiu dacă e profesionist sau nu.”dar cind suna Florian Coldea si Nestor & Nestor, cum suntem … copilasi galbeni de grasi sau copilasi puchinosi si gazulii … floricele pe cimpii … dar Dosarul 786/P/2007 conexat la Dosarul 654/P/2011, conexat la Dosarul 85/P/2011 sunt legal constituite in baza Rezolutiilor semnate de Dumneavoastra cu respectarea legii … junglei ???

„Nu sunt speriată. De ce să fiu speriată? Vă spun doar atât: întotdeauna am respectat legea.” Laura Codruta Kovesi – 10 Mai 2016

Laura Codruţa Kovesi : „Nu am avut contul de email spart”

Felicitări !, dar George Cristian Maior a răms cu mai multe conturi personale sparte de Micul Guccifer, şi nu a reuşit să-şi facă încă o himenoplastie la nici unul dintre ele, chiar dacă DNA a insistat să îl ţină pe perfuzii la aparatele de „albit” criminali, că dînsul doar face parte din „tagma” crimă la inalt nivel în tovărăşie cu Microsoft şi protipendada „comunist securist nkvdist mafiot siciliană”.

http://www.stiripesurse.ro/sefa-dna-a-fost-audiata-la-diicot-nu-am-avut-contul-de-email-spart_994257.html

Care LEGE … din CONGO ?

SRI (Microsoft) nu respectă CONSTITUŢIA şi îşi fac(e) propria LEGE !

„Dreptul la sănătate este un drept constituţional. Iar SRI acţionează împreună cu celelalte instituţii partenere pentru a proteja acest drept, alături de toate celelalte drepturi constituţionale ale cetăţenilor. SRI informează decidenţii legali despre vulnerabilităţile sistemului public de sănătate. În documentele de informare adresate beneficiarilor legali, cu privire la problema infecţiilor nosocomiale, au fost prezentate inclusiv aspecte referitoare la calitatea necorespunzătoare pentru dezinfectanţii utilizaţi la nivelul unităţilor spitaliceşti din ţară”, precizează SRI.

ARTICOLUL 135
http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=act2_1&par1=4#t4c0s0sba135

(1) Economia României este economie de piaţă, bazată pe libera iniţiativă şi concurenţă.

(2) Statul trebuie să asigure:

  1. a) libertatea comerţului, protecţia concurenţei loiale, crearea cadrului favorabil pentru valorificarea tuturor factorilor de producţie;
  2. b) protejarea intereselor naţionale în activitatea economică, financiară şi valutară;
  3. c) stimularea cercetării ştiinţifice şi tehnologice naţionale, a artei şi protecţia dreptului de autor;

Românii, omorâţi cu bună ştiinţă

„Am vrut să verificăm felul în care Comisia de Biocide a eliberat avizul pentru cîteva produse ale Hexi Pharma. Şi am cerut testele de eficientă pe produsele lor.(…) Asta e problema, că nu ni le-au dat. Am apelat la justiţie împotrivă Ministerului Sănătăţii, pentru că această Comisie de Biocide nu are personalitate juridică, dar aparţine de minister. Am pierdut şi la fond, şi la Apel. Doi ani au durat procesele. După părerea noastră, acele analize de performanţă ale produselor ar fi trebuit să fie publice, dar dacă aşa a decis justiţia, ne-am conformat. Am făcut în 2012 analize la laboratoarele Anios. (…) Am descoperit ceva în neregulă, am vrut să verificăm cum de au primit avizul şi să facem public totul, justiţia a decis altceva, m-am supus.”

http://www.stiripesurse.ro/noi-detalii-revoltatoare-romanii-omora-i-cu-buna-tiin-a_994223.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Şi noi tot cerem să ne vedem dosarul în care suntem parte vătămată începînd din anul 2000 pînă în prezent, beneficiari fiind Microsoft, RSC, Medist, SRI, MAI şi se pare că şi DNA, dar nu ni s-a permis, şi nu ni se permite avînd în vedere că Laura Codruţa Kovesi respectă LEGEA, împreună cu SRI, MAI şi restul de beneficiari direcţi şi indirecţi ai actelor de crimă organizată iniţiată, finanţată, protejată şi promovată de Microsoft şi restul de criminali pe care îi tot pomenim din 2000 pînă în prezentul mereu continuu.

În România SRI, MAI şi DNA fac legea impusă de Microsoft şi Asociaţii !

Nu uitaţi ! DNA, SRI, MAI şi Microsoft nu iau PRIZONIERI ! … cu respectarea LEGII în mână (ad labam) …

Vom reveni …