ADEVĂRUL MICROSOFT “SRI a fost informat că la Spitalul SRI Prof. Dr. Agrippa Ionescu SRI utilizează software furat de Microsoft-RSC-Medist, dar SRI continuă să îl folosească şi să îi protejeze pe infractori.”

“Au pus la punct (RSC-Asesoft) un sistem diabolic de lucru în România şi mai nou în Moldova” în atenţia Director SRI George Cristian Maior

“Practic, noi am vaccinat bacteriile, afirmă medicul!

Doctorul susţine că la secţia ATI de la „Sf. Pantelimon” rata mortalităţii în weekend a ajuns la 40%!

SRI confirmă pentru Gazetă: „Am făcut informări  despre calitatea necorespunzătoare a unor dezinfectanţi folosiţi în spitale”.

În acelaşi timp, la spitalul SRI (Prof. Dr. Agrippa Ionescu) de vis-a-vis de liceul ”Tudor Vianu”  o altă firmă cîştigă licitaţiile, dar conducerea spitalului semnează cu Hexi Pharma 63 de încredinţări directe!

Miniştrii sănătăţii neagă în bloc că au primit astfel de informări de la Serviciu.”

http://www.tolo.ro/2016/05/09/sri-a-stiut-de-loturile-hexi-cu-probleme-si-de-licitatiile-trucate-in-favoarea-liderului-mondial-anios-sri-am-informat-decidentii-legali-despre-calitatea-necorespunzatoare-a-dezinfectantilor/

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

7-8 Decembrie 2004 – Omnis informeaza SRI referitor la faptul ca acestia utilizeaza programe pentru calculator, primite cu titlu gratuit de la Medist, distribuitor de echipamente, furnituri si produse medicale in cadrul unui contract pentru seruri si alte produse necesare Spitalului de Urgenta Prof. Dr. Agrippa Ionescu.

Medist (proprietar Sebastian Vladescu) afirma ca programele pentru calculator oferite gratuit SRI pentru o valoare scriptica de 120.000 eur, in Iulie 2002 sunt create de RSC (Romanian Software Company – proprietar Sebastian Vladescu), companie care la vremea respectiva nu angaja nici un programator.

Avind in vedere ca programele mentionate au fost dovedite in data de 31 Ianuarie 2005, de catre ORDA, a fi identice cu programele pentru calculator create si inregistrate de Omnis in RPC-ORDA (registrul pentru programe pentru calculator), RSC declara ca a primit la rindul sau programele cu titlu gratuit via Internet de la Microsoft.

Declaratia este data la Politie, acestia fiind si ei la rindul lor beneficiarii unei sponsorizari pentru Spitalul de Urgenta Prof. Dr. Dimitrei Gerota, in valoare scriptica de 150.000 $, din partea RSC.

28 Iunie 2005 – Microsoft vine in sprijinul RSC pentru a sustine afirmatiile acestora, astfel incit Politia retine, contrar probelor legale si faptelor evidente, ca Medist-RSC au primit gratuit de la Microsoft programe pentru calculator identice cu cele create si inregistrate de Omnis, pe care le-a oferit, la rindul sau gratuit la SRI si MAI si le-a comercializat ulterior la sute de spitale si policlinici.

DNA deschide o investigatie la solicitarea lui Sebastian Vladescu si continua sa ancheteze din 5 Septembrie 2005, pina in prezent, in timp ce SRI si MAI plus alte sute de spitale si policlinici continua sa utilizeze software furat de Microsoft-RSC-Medist de la Omnis.

George Cristian Maior protectorul Microsoft – RSC – Medist – Asesoft – Teamnet

In atentia Domnului Director SRI George Cristian Maior, pe emailul privat al acestuia, cu incalcarea legilor in vigoare si a Sigurantei Nationale

“Pericolul mare este ca se poate ca aceasta disperare si modul de lucru se poate intoarce ca un bumerang impotriva romaniei si consider ca ar trebui urmarite aceste activitati mai atent.”

“Buna seara,

dupa cum deja v-am informat RSC si Asesoft,ambele din Romania au lansat la Bruxelles un birou care este condus de Mircea Cotoros.

De asemenea, folosindu- se de sprijinul „discret” al lui Vladescu au intrat pe piata din Moldova, au avut intalniri la nivel de ministrii si chiar de prim ministru.

La RSC este actionat ministrul Vladescu iar in spatele lui Asesoft printre altii este si fostul general Gioni Popescu.

http://riscograma.ro/8243/dezvaluirile-lui-guccifer-sri-stia-de-patru-ani-ca-firma-lui-ghita-a-pus-la-punct-un-sistem-diabolic-bazat-pe-spagi/

Vom reveni ….