ADEVĂRUL MICROSOFT „Pentru că este vorba despre vieţi omeneşti curmate prin fraudarea calităţii dezinfectanţilor, în mod cert SRI avea obligaţia să sesizeze parchetele, fie că este vorba despre PÎCCJ, DNA sau DIICOT. Vreau să ştiu dacă aceste instituţii au fost sesizate. Şi dacă da, cine a măsluit dosarele?” – Traian Basescu, 9 Mai 2016

multi_coruptihttp://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-amenin-a-cu-dezvaluiri-acuza-ii-grave-la-adresa-sri-cine-a-masluit-dosarele_994192.html

Oamenii mor din cauza sistemului de sănătate, nu în braţele acestuia

”Mă uit stupefiat cum în timp ce oameni mor în braţele sistemului de sănătate, în timp ce guvernul trebuie să facă investiţii, în Parlament lipseşte o majoritate pentru legi importante: pachetul de legi pentru achiziţii publice, legea vizând retrocedările şi altele” – Valeriu Zgonea, 10 Mai 2016

http://www.stiripesurse.ro/zgonea-face-pe-eroul-martir-cum-se-pregate-te-de-debarcare-lec-ii-despre-restauratie-vs-progres_994214.html

SRI a informat SRI şi DNA … şi ce dacă ?

Şi, lăsînd deoparte reţinerea, întrebare către toate autorităţile sanitare, DNA şi SRI:

cum aţi putut lăsa timp de un deceniu peste 350 de spitale din România pe mîna unui iresponsabil care livrează produse care ar trebui să omoare inclusiv viruşii HIV, HPV, Hepatic B şi C, dar sînt diluate de 10 ori?!

http://www.tolo.ro/2016/04/29/mincinos-cu-acte-e-mailul-care-arata-ca-patronul-detergentilor-diluati-isi-platea-datoriile-din-banii-laboratorului-unde-facea-analizele/

DNA şi SRI, MAI cum aţi putut lăsa Microsoft şi Asociaţii ?

RSC – Medist – Asesoft – Teamnet şi alţii, să livreze timp de un deceniu la sute de unităţi din sistemul de sănătate programe pentru calculator furate, licenţe supraevaluate şi/sau inutile, şi să încercaţi prin orice mijloace, oricât de ticăloase, să exterminaţi şi să anihilaţi creatorii de bună credinţă, în favorizarea organizaţiei criminale iniţiate, coordonate şi protejate de Microsoft?

Microsoft nu a contribuit doar la constituirea sistemului de jaf, tâlhărie şi corupţie generalizată şi instituţionalizată începând din anul 2000 de Adrian Năstase, Dan Nica, George Maior, Silviu Hotăran şi alţii.

Microsoft a contribuit, în baza politicilor sale Evangheliste, la subminarea deliberată a sistemului de sănătate şi a capabilităţilor de dezvoltare şi de modernizare a acestuia, în complicitate cu mai multe companii interpuse sub acoperire şi protecţie la cel mai înalt nivel, aparţinând unor politicieni şi guvernanţi corupţi şi criminali.

Călin Popescu Tăriceanu a propus ca Bill Gates să primească cea mai înaltă distincţie pentru faptul că a reuşit să protejeze şi să promoveze sistemul de jaf şi corupţie în sistemul sanitar, iniţiat de Adrian Năstase şi „dezvoltat” în timpul mandatului de Prim Ministru al acestuia şi mandatelor de Ministru de Finanţe ale lui Sebastian Vlădescu asociat cu Sebastian Ghiţă.

DNA, cine a măsluit dosarele ?  – „Modus Operandi”

Dosarele nu pot fi măsluite decât de instituţiile competente (ORDA, MAI, SRI, PICCJ, DIICOT, DNA), care răspund la comenzile structurilor de crimă organizată conduse din „spatele acestor afaceri care se derulează în spitale” cu protecţie la „nivel foarte înalt” !

Microsoft face parte activă din structurile care derulează afaceri în spitalele din România, în asociere cu alte companii protejate la nivel foarte înalt, livrând la rândul său licenţe supraevaluate sau/şi inutile, şi software dovedit a fi furat de la Omnis Group.

Dosarele au fost şi continuă să fie măsluite la solicitarea SRI şi MAI de către mai mulţi procurori şi poliţişti din cadrul DGPMB-SIF, PTMB, PICCJ, DIICOT şi DNA.

Modus Operandi este acelaşi ca în cazul dezinfectanţilor, şi al multor alte cazuri :

SRI, în asociere cu Microsoft – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet etc., şi/sau politicieni corupţi (Călin Popescu Tăriceanu, Sebastian Vlădescu, Eugen Nicolaescu etc.) comandă DNA anchete care să exonereze infractorii şi să incrimineze creatorii şi pe cei care doresc ca legea să fie aplicată în litera şi spiritul acesteia.

DNA se conformează, astfel înâcit SRI (şi multi alţii) continuă să cumpere şi să utilizeze dezinfectanţi otrăvitori şi software furat.

SRI (Microsoft) controlează pieţele de corupţie şi de crimă organizată

„Sunt convinsă că oamenii din SRI stau în spatele unor afaceri şi, când vine momentul, îi execută pe unii şi îi bagă pe alţii în faţă. probabil că au trimis informări către unii, dar nu către cei care spun că au trimis pentru că acei oameni au negat”

„Nu au trimis (informări – n.r.) acolo unde ar fi fost normal să trimită. Trebuia să trimită acolo unde trimit de obicei, adică la DNA. Ca dovadă, cei care trebuiau să fie informaţi nu au fost informaţi, vedem reacţiile celor care au răspuns la comunicatul SRI. Există interese majore în spatele acestor afaceri care se derulează în spitale, există protecţie la nivel foarte înalt” Elena Udrea 9 Mai 2016.

http://www.stiripesurse.ro/sri-e-acuzat-ca-nu-a-lucrat-cu-dna-intr-un-dosar-exista-interese-majore_994195.html

DNA – SRI, la ce bun secretizarea ?

”Revin. La ce bun secretizarea informărilor către Preşedintele României?

Menţinerea secretizării acestor documente este deja inutilă, avînd în vedere că, în momentul de faţă, în spaţiul public, circulă mult mai multe informaţii decît cele care puteau fi cuprinse în documentele SRI. Este clar că, dacă SRI a sesizat aspecte de falsificare a substanţelor, acestea au fost transmise şi DNA. Sunt convins că asupra falsificărilor de dezinfectanţi a fost sesizat inclusiv spitalul SRI. […]

În aceste condiţii, nu cred că se mai justifică secretizarea informărilor transmise în ultimii 5 ani către preşedinţii României legat de falsificarea dezinfectanţilor.”, e mesajul lui Traian Băsescu.

http://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-intra-la-rupere-in-sri-ce-spune-despre-serviciile-secrete-i-implicarea-dna_994157.html

SECRETUL (OMERTA) BAZA CRIMEI ORGANIZATE

Bugetul alocat pentru sănătate este de 4 miliarde eur / an. Probabil că exista ajustări sau/şi cheltuieli neprevăzute care îl aduc la 5 miliarde eur / an.

Dacă calculăm că în 15 ani cuantumul este de 75 miliarde eur, din care dacă furi numai jumătate, şi nu 80 %, cum cu nesimţire asasină se fura în cazul Hexi Pharma, şi 100% în cazul software furat, constatăm că în joc sunt peste 30 miliarde eur.

Atâţia bani nu pot fi furaţi pentru atât amar de vreme, de Microsoft şi asociaţii acesteia, fără garantarea unui secret deosebit şi determinarea de a lichida (la propriu) orice sursă de informaţii care pune în pericol schema infracţională de jaf, corupţie şi crimă.

SRI – garanţii SECRETULUI şi a „SIGURANŢEI NAŢIONALE”

MAI – garanţii EXECUŢIEI şi ANIHILĂRII

DNA – garanţii LEGALITĂŢII MICROSOFT şi a STATULUI MAFIOT

Microsoft este un model unic la nivel mondial de crimă organizată, care ascunde „legal” în off-shore-uri sute de miliarde eur, îşi vede acţiunile crescând pe Bursă de la an la an, are o valoare de imagine de aproape o sută de miliarde eur, în timp ce se plânge că o companie mică din România vrea să o atragă într-o dispută locală despre care nici Microsoft, nici SRI, MAI (beneficiari), nici DNA, „călăul” de serviciu, nu ştiu nimic, dar fac tot ce pot ca să extemine Omnis şi să anihileze orice critică adusă acestui simbol al capitalismului luminat, care i-a luminat şi pe Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu şi pe mulţi alţii, până am ajuns să contemplăm cum murim ca vitele, prin spitale toxice.

DNA – SRI – MAI, acum ce faceţi, când moartea cea mai hâdă se uită la voi şi la Microsoft, rânjind, în timp ce voi continuaţi să vă slăviţi pe voi, în public, şi pe aceşti asasini, în cel mai strict secret ?

DNA – SRI – MAI, un ultim sfat, nu uitaţi deviza Evanghelismului Microsoft:

MICROSOFT NU IA PRIZONIERI !

Vom reveni …