ADEVĂRUL MICROSOFT „Nu avem de ce să ne oprim (…) în dreapta am duşmani, în stânga am duşmani, în spate am duşmani, nu am ce face decât să merg înainte” – Laura Codruţa Kovesi, 11 Mai 2016

kovesiDirecţia e buna – sensul Microsoft e greşit …

http://www.stiripesurse.ro/kovesi-se-simte-inconjurata-de-du-mani-nu-am-ce-face-decat-sa-merg-inainte_994541.html

„Toate tunurile pe DNA! Singurătatea Codruţei Kovesi”

„Ideea care trebuie indusa si chiar prinde la profani este ca anticoruptia reprezinta ea insasi un mare abuz fara beneficiu pentru popor.
Inconjurata de mai multi dusmani ca niciodata, dna Kovesi porneste acest al doilea mandat de la un nivel de asteptare publica urias.
In urma cu trei ani, era intampinata cu suspiciune, ca rezultat al trocului Ponta – Basescu (desi trocul a fost Nitu – Bica, dna Kovesi venind peste blatul lor, la „impuse”) si pe fondul ostilitatii generate de dl Morar (oare ingrijorat de dosarele neatinse pe care le va gasi LCK prin sertare?).
Surpriza succesului i-a potentat dimensiunile. Dar a adus DNA intr-un punct de unde loc de multa crestere nu exista, dar spatiul de cadere e urias. Caderea care ii e pregatita prin asalatul asupra legilor si prin manipulare.
Asteptarea e ca DNA trebuie sa fie peste tot. Dar 100 de oameni nu au cum sa fie peste tot, inclusiv pentru ca in unele dosare nu au ce cauta, precum Hexi Pharma. Dar absenta, chiar justificata legal, e privita ca semn de lenevire, de aliante necurate, de incompeteta etc.
Daca nu se poate altfel, DNA trebuie transformata prin lovituri succesive si manipulare in victima propriului succes.”
– Ioana Ene Dogioiu, Senior editor, Luni, 16 Mai 2016
http://www.ziare.com/stiri/dna/toate-tunurile-pe-dna-singuratatea-codrutei-kovesi-1421883

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Autoarea articolului execută un articol propagandistic de cea mai proastă calitate şi ne prezintă o odă a cultului personalităţii Laurei Codruţa Kovesi.

Suntem profani, spune aceasta, şi nu putem înţelege cum ura lui Daniel Morar, înspăimântat de dosarele păstrate la dosar, şi faptul că, după trocul Niţu-Bica, Kovesi a ajuns şi ea, fără să vrea, „la pachet” cu funda făcută de Elena Udrea, Procuror Şef DNA, o face pe aceasta un caz unic de război de una singură cu toată societatea, în timp ce noi toţi nu înţelegem, drept care autoarea continuă să ne explice, şi pe înţelesul nostru, teoria Kovesi – Coldea – Microsoft.

Aceasta ne anunţă că manipularea este una dintre cauzele căderii care îi este pregătită DNA, identificat şi glorificat „la pachet” cu Kovesi, care a fost urcat atât de sus de Kovesi încât nu mai are unde să se ducă decât în jos, pentru că în loc să îi mulţumim acestei neaoşe Jeanne D’Arc, ne apucăm să o duşmănim din spate, lateral dar din faţă nu, pentru că pe acolo merge doar ea.

Doamna Kovesi are mai multe dosare în dulapul cu scheleţi făcuţi la „comandă” decât are Daniel Morar, cu excepţia că acesta i-a mai „pasat” câteva „Dosare Grele”, cum ar fi pirateria Microsoft – RSC – Medist (Dosar 654/P/2011), doamnei Kovesi spre „competenta” protejare ilegală a Microsoft.

Noi nu suntem duşmanii nici din spate şi nici din părţi ai doamnei Kovesi, noi suntem cei care solicităm de patru ani să vedem Dosarul 654/P/2011 conexat la Dosarul 85/P/2011, în care Kovesi, via Monica Pop, exonerează ilegal Microsoft pentru infracţiuni exhaustiv probate şi mai mult decât evidente.

DNA trebuie să rămână şi să continue să încerce să apere societatea de ucigaşi însetaţi de bani şi sânge (la propriu), gata să ucidă pentru bani, fie ei prădătorii Microsoft sau/şi asociaţii acesteia, fie doctori asasini şi afacerişti criminali, fie poliţişti, ofiţeri, procurori şi judecători putred de corupţi.

DNA trebuie să rămână, dar Kovesi ar trebui să plece, astfel încât crimele comise de aceasta în asociere cu Microsot – SRI – MAI – RSC – Medist – Asesoft – Teamnet şi altele şi alţii să poată fi investigate, înainte să fie DNA desfiinţat cu just temei şi Microsoft să îşi continue „participarea” Evanghelistă la distrugerea definitivă a societăţii pe care o apără atât de glorios Kovesi.

Vom reveni …