ADEVĂRUL MICROSOFT “Laura Codruţa Kovesi nu numai că “doseşte dosare” şi nu dă curs informărilor SRI, Domnia SA “Cea mai curajoasă dintre femeile de daci” ticluieşte şi falsifică dosare în favoarea Microsoft şi a asasinilor din Sănătate şi nu numai, asociaţi  cu Microsoft şi complici cu SRI, MAI, DNA, PICCJ şi mulţi alţii. ” Nu este mai bine să mergem acasă să murim acasă, decât să murim în spital?” Călin Popescu Tăriceanu protejatul Laurei Codruţa Kovesi şi al Microsoft

SRI, atac total NEAȘPTEPTAT la Codruța Kovesi/DOCUMENT

„Scandalul din Sănătate ia o amploare din ce în ce mai mare. Un detaliu mai puțin observat în comunicatul Comisiei de Control a SRI este plasarea Laurei Codruța Kovesi între cei care ar fi ignorat informările de la SRI.

http://www.stiripesurse.ro/sri-atac-la-total-nea-pteptat-la-codru-a-kovesi-document_1134977.html

OFICIAL Adevărata față a GENOCIDULUI provocat de Hexi Pharma

57.000 de infecţii nosocomiale în spitalele din România. Cele mai multe au fost înregistrate în Capitală și în judeţele Iaşi, Cluj şi Timiş. Secţiile cu cele mai mari probleme sunt Terapie intensivă, Chirugie şi Pediatrie, potrivit Ministerului Sănătăţii.

http://www.stiripesurse.ro/oficial-adevarata-fa-a-a-genocidului-provocat-de-hexi-pharma_1134967.html

Tariceanu intervine si el ca doar este expert in Sanatate si omucidere

„Mă aştept ca această şedinţă (CSAT) să nu fie una formală, la finele căreia preşedintele să iasă şi să ne spună nişte banalităţi. Suntem într-o situaţie gravă, pentru că sunt conexiuni pe care nu le ştim exact, dar care au permis unor firme să livreze dezinfectanţi spitalelor fără ca aceştia să fie eficienţi, din acest motiv mulţi dintre cetăţeni care sunt pacienţi îşi pun întrebarea: Nu este mai bine să mergem acasă să murim acasă, decât să murim în spital?”, a completat Călin Popescu-Tăriceanu.

http://www.stiripesurse.ro/tariceanu-intra-la-rupere-impotriva-lui-klaus-iohannis_1134959.html

La punctul 5, comunicatul parlamentarilor arată că ”SRI a transmis organelor de aplicare a legii un număr de 22 de documente de informare, care cuprindeau indicii privind întrunirea elementelor constitutive ale unor infracțiuni”. – La punctul 6, bumbul al doilea, comunicatul spune că ”au fost remise organelor de aplicare a legii mai multe informări conținând aspecte referitoare la: favorizarea firmei ca furnizor de materiale sanitare/dezinfectanți și acordarea de contracte preferențiale; nerespectarea de către firma a prevederilor caietului de sarcini și lipsa conformității ofertelor; vicierea procesului de atribuire a contractelor, etc.”Cine sunt organele de aplicare a legii? Ministerul Public, în mod sigur. Șeful Ministerului Public este procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Cine a ocupat funcțiile de șef al Ministerului Public în perioada analizată în scandalul Hexi Pharma (2011 – 2016, conform comunicatului)? Laura Codruța Kovesi, în perioada 02.10.2006 – 02.10.2012 și Tiberiu Nițu 16.05.2013 – 02.02.2016” remarcă Narcisa Iorga, fost membru al CNA.”

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Vedeti Doamna Kovesi, ca sunt doua SRIuri, unul care va roaga sa ii ajutati sa fure si sa asasineze, altul care va informeaza ca unii fura si asasineaza.

Vedeti Doamna Kovesi ca sunt doi Tariceanu, unul care il decoreaza pe Bill Gates si va roaga sa il protejati impreuna cu Sebastian Vladescu, sa mai vinda si ei de niste milioane soft furat la Sanatate si niste medicamente si aparatura impreuna cu Alexandru Grumaz, si altul care nu stie exact conexiunile, pe care doar Dumneavoastra si Monica Pop le cunoasteti.

Si noi v-am informat ca unii (Microsoft, SRI, MAI, etc.) fura si asasineaza, in complicitate cu Tariceanu, Vladescu, Ghita si alti protejati DNA si PICCJ, dar preferati sa va asociati cu cei care beneficiaza de mecanismele criminale si asasine de jaf, tilharie, frauda, piraterie, coruptie, crima organizata si terorism, si sa ii protejati, si sa beneficiati impreuna cu acestia de rodul crimelor comise, de care Microsoft nu a auzit si Tariceanu nu stie exact, si doar o parte din SRI le demasca … degeaba, ca ajung tot la Kovesi.

Vom reveni …