ADEVĂRUL MICROSOFT „În 2012, DNA, Parchetul şi DIICOT l-au avut în mână pe Condrea, dar au închis urmărirea penală fără ca măcar să-l audieze!” Cătălin Tolontan „Astăzi mă întreb dacă pot să plec acasă cu maşina” Sebastian Ghiţă

multi_coruptiComunicatul DNA (Brasov)

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Braşov au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de suspectul POPESCU TĂRICEANU CĂLIN CONSTANTIN ANTON, preşedinte al Senatului, pentru comiterea infracţiunilor de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

DNA Central nu are inca curajul sa dispuna urmarirea penala a lui Microsoft, Tariceanu, Vladescu, Ghita, Hotaran Artopolescu, Ionut Lopatan si multi altii.

PESTE SRI si DNA – MICROSOFT si „Gasca de Securisti”

pare o conspiraţie şi un complot la un nivel chiar peste SRI.” 

CATEGORIA SURSE “DUSE” – CARE AU DREPTATE

“Şi de aceea nu vreau să vorbesc despre asta – şi sursele au fost multe (…). Se întâmplă un lucru foarte bizar şi îl admit, răspund ca un jurnalist unui alt jurnalist: toţi discutăm cu oameni care par duşi de foarte multe ori, aşa se întâmplă întotdeauna, şi atunci, trebuie să alegi, practic, ceea ce pare credibil din ce povestesc ei, să testezi, să ai răbdare să vezi care dintre ele se confirmă. Din păcate pentru sănătatea noastră mentală, tot ce au spus sursele – inclusiv sursele care sunt tulburate, dacă nu chiar duse – s-a confirmat până acum. Aşa încât, să avem răbdare, să mergem din aproape în aproape şi să vedem.” Catalin Tolontan

http://prisacariu.ro/2016/05/23/tolontan-despre-ce-spun-sursele-pare-o-conspiratie-si-un-complot-la-un-nivel-chiar-peste-sri/

SUNTEM SURSA „DUSA” (din anul 2000, pina in prezent)

In anul 2000 am atentionat Microsoft ca practica metode Securiste.

In anul 2001 am reclamat Microsoft pentru ilegalitati grave.

In anul 2002, Microsoft – Medist – RSC – MAI – SRI, ne-au furat softul, ne-au furat o casa (ulterior au incendiat-o), ne-au sabotat frinele si motorul ambarcatiunii, ne-au amenintat, ne-au tirit prin judecati cu probe ticluite in asociere cu DNA – PICCJ, ne-au denigrat si pina la urma ne-au distrus compania, familiile si in general intreaga viata, pentru a se imbogati din jaf, tilharie si asasinat.

In 2005 DNA – OLAF i-au avut in mana pe Microsoft – RSC – Medist, Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Ghita, si altii.

In 2010 SRI i-a avut in mana pe Sebastian Ghita si pe Sebastian Vladescu.

In 2011, Laura Codruta Kovesi si Monica Pop, au hotarit ca infractiunile deosebit de grave comise de grupul infractional s-au prescris, si astfel acestia incurajati de cele mai curajoase femei din Romania, au continuat, amplificat si agravat crimele comise pina cind odata cu moartea a 64 de persoane arse si infectate, s-a descoperit ca peste 50.000 de oameni au avut probabil aceiasi soarta.

In 2013 DNA i-a avut in mana pe Sebastian Ghita si Sebastian Vladescu.

SRI si DNA au inchis ochii si au continuat sa ii protejeze impreuna cu Microsoft, si cu „coruptia din Sanatate” pina in 2014 cind UE a suspendat platile pentru IT Romania. Nimeni nu a fost audiat, nici macar George Maior.

SRI, DNA si Microsoft continua sa ii protejeze pe Sebastian (Vladescu + Ghita) si Calin Popescu Tariceanu.

http://riscograma.ro/8280/aparati-nelu-neacsu/

http://www.romaniacurata.ro/asocieri-mai-mult-si-mai-putin-secrete-cine-a-protejat-firmele-lui-ghita-si-vladescu-in-afacerile-lor-cu-softurile-pentru-spitale-ii/

AUTOSESIZAREA PARCHETELOR

„Sistemul subteran, unde câţiva puternici proveniţi din fosta Securitate dictează cine face averi ilegale sau cine e eliminat de galeria bogaţilor, există însă cu certitudine. Certitudinea este dată de faptul că nu întotdeauna „pică“ în plasa anchetatorilor toţi aceia care acumulează averi impresionante fără justificări fiscale, ci doar cine trebuie eliminat de pe piaţă. Metoda cea mai folosită: dezvăluiri livrate jurnaliştilor apoi autosesizarea parchetelor. Nu e o culpă a presei. Jurnaliştii sunt obligaţi să dezvăluie ce descoperă sau ce li se livrează dacă probele conţin nelegalităţi care afectează patrimoniul public.” http://www.romanialibera.ro/special/investigatii/patronul-hexi-pharma–victima-gastilor-de-securisti–417209

DNA – Claudiu Dumitrescu – Irinel Paun se autosesizeaza Dosar 216/P/2005

DNA – Doru Tulus se autosesizeaza Dosar 66/P/2007

PICCJ – Laura Codruta Kovesi – Monica Pop se autosesizeaza Dosar 654/P/2001

Rezultat : Microsoft, RSC, Medist primesc aprobare de la DNA – OLAF, SRI, MAI sa jefuiasca Sanatatea, sa extermine Omnis Group si sa ne asasineze.

SEBASTIAN GHITA CUNOASTE

„Eu cunosc funcţionarea statului român, am văzut 15 ani cum se întâmpla lcururile, nu este nimeni care să mă poată convinge pe mine că acest iniamic public nr 1, o persoană pe care o suspectam că a a omorât 50.000 de oameni furnizând spitalelelor din România substanţe diluate nu a avut filaj”, a spus Sebastian Ghiţă la Digi24.

Domnule Ghita, inamicul public nr. 1 sunteti sunteti Dvs., Sebastian Vladescu, Microsoft si „gasca de securisti” criminali cu care sunteti asociati.

Nu ati „vazut cum se intimpla lucrurile”, le-ati facut sa se intimple in Romania, Bruxelles si pina in Moldova, impreuna cu Sebastian Vladescu, Irina Socol, Ovidiu Artopolescu, Microsoft, SRI, DNA si multi altii.

„Astăzi în România vedem mici patroni care pentru 2 lei sunt arestaţi. Vedem pentru orice faptă cătuşe şi arestări, vedem familii distruse, oameni chinuiţi, totuşi acest personaj pe care-l suspecta presa, instituţiile statului, toată lumea, că a vândut armatei, soldaţilor din Afganistan, cetăţenilor din spitalele româneşti, nişte produse cu bună intenţie diluate ca acei oameni să moară în spitale, acest om nu a fost arestat , nu a fost chinuit, nu i-au venit mascaţii la poartă, nu i-au fost distruse afacerile”, a spus Sebastian Ghiţă, care este el însuşi anchetat în patru dosare penale.

Dvs. nu sunteti un mic patron, sunteti cel mai mare jefuitor si tilhar din Romania, impreuna cu cei mentionati mai sus.

SEBASTIAN GHITA CONDUCE

„Astăzi mă întreb dacă pot să plec acasă cu maşina”, a mai spus deputatul.

Daca nu ati baut si mai aveti inca permisul luat prin mita si amenintati, de la Politia din Ploiesti, va puteti urca la volan, dar dupa ce controlati frinele si va asigurati ca nu aveti kerosen in motorina, ca noi asa am patit, dupa care am fost amenintati cu moartea de Directorul General Microsoft Ovidu Artopolescu.

Noua ne-au fost sabotate frinele de la masina si motorul ambarcatiunii, pentru ca probam si informam referitor la jaful si coruptia din Sanatate, de unde Dvs. impreuna cu Microsoft, Sebastian Vladescu si cei mentionati tilhareati banii publici, cu inconstienta si perseverenta de asasini, pretinzind ca nu intelegeti ca astfel veti ucide oameni.

Va plingeti ca Dan Condrea a omorit 50.000 de oameni, dar voi citi ati omorit, avind in vedere ca sutele de milioane (miliarde ?) tot de la oameni le-ati luat, din Sanatate, Educatie, Asistenta Sociala si de la Armata, pe care o deplingeti.

Victor Ponta investeste in spitale din Turcia, si Dvs. dati imprumuturi de 90 de milioane de eur, obtinuti din inteligenta deosebita, care va caracterizeaza, si din munca cinstita si perseverenta, completata de software in valoare de miliarde de eur, primit gratuit via Internet de la Microsoft, in conformitate cu Rezolutiile semnate de Laura Codruta Kovesi in Dosar 654/P/2011.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Sebastian+Ghita+Nu+pot+fi+convins+ca+Dan+Condrea+nu+era+filat

SOARTA LUI SEBASTIAN GHITA

„La cîteva minute după ce televiziunile au anunţat accidentul fatal, deputatul Sebastian Ghiţă, membru în Comisia de Control a SRI, a vrut să facă o declaraţie pentru ziar. Ghiţă n-a spus-o direct şi oficial, dar lasă să se înţeleagă că îi e realmente teamă şi pentru soarta lui.”

Soarta lui Sebastian Ghita este similara cu soarta lui Sebastian Vladescu, si cu soarta Microsoft, si a altor mari “ingineri” in frauda, piraterie, crima cibernetica, mita, crima organizata si terorism.

Sebastian Ghita, Sebastian Vladescu, Victor Ponta, Calin Popescu Tariceanu, Ovidiu Artopolescu si altii ar trebui arestati pentru a fi protejati, astfel incit sa nu se mai teama, in primul rind pentru ca DE CE TI-E FRICA DE AIA NU SCAPI !

http://www.tolo.ro/2016/05/22/
moartea-lui-condrea-trezeste-comisia-parlamentara-de-control-a-sri-vom-cere-in-parlament-ca-echipa-de-filaj-sa-faca-public-filmul/

Patronul Hexi Pharma, victima găştilor de securişti?

de Ondine Ghergut , 23 mai 2016 – stire actualizata la ora 21:30, 23 mai 2016

http://www.romanialibera.ro/special/investigatii/patronul-hexi-pharma–victima-gastilor-de-securisti–417209

SRI – DNA DIRIJORII DIN UMBRA

“Atât Sebastian Ghiţă, cât şi fostul premier par să sugereze faptul că decesul patronului Hexi Pharma ar fi fost provocat de serviciile secrete, ţinta predilectă a atacurilor fiind Serviciul Român de Informaţii. Le ţin isonul şi mulţi politicieni, care cer documente de la SRI, cer comisii peste comisii, ca şi cum SRI ar fi orchestrat accidentul.”

Solicitările sunt făcute cu toate că politicienii ştiu că, din momentul începerii urmăririi penale, Serviciul Român de Informaţii NU mai are voie să se implice nici măcar în filarea actorilor infracţiunilor, chiar dacă e vorba de fapte care au afectat sănătatea populaţiei. De ce? Pentru că judecătorii Curţii Constituţionale a României (CCR) au decis că instrumentarea dosarelor şi implicit filajul cad în sarcina procurorilor şi a poliţiştilor judiciarişti. Există şi structuri de poliţişti judiciarişti, chiar acoperiţi, în cadrul Ministerului Afacerilor de Interne.

A lor (DNA – MAI) era datoria să-l fileze pe patronul Hexi Pharma, nu a SRI.

Ce cred eu: că Dan Condrea a fost eliminat din jocul acumulării ilegale a banilor fie pentru că nu a cotizat suficient cui trebuia, fie pentru că locul lui trebuie ocupat de altul, mai bine “situat”.

SISTEMUL SUBTERAN

“Se schimbă generaţiile, se schimbă şi pilele. Sistemul subteran, unde câţiva puternici proveniţi din fosta Securitate dictează cine face averi ilegale sau cine e eliminat de galeria bogaţilor, există însă cu certitudine. Certitudinea este dată de faptul că nu “pică” în plasa anchetatorilor toţi aceia care acumulează averi impresionante fără justificări fiscale, ci numai cei care trebuie eliminaţi din joc. Desigur, există şi „accidente”, în care eu îl trec ca exemplu pe Adrian Năstase”.

Adrian Nastase nu este un “accident”, decit din punct de vedere genetic, in rest este rezultatul propriei lacomii si a faptului ca a crezut ca poate conduce SISTEMUL SUBTERAN.

PUTERNICII SUBTERANELOR

Eliminat din joc cel care nu mai are propteli

”. Contextul: doctorul Sorin Oprescu, devenit între timp primar al Bucureştiului, apoi arestat preventiv şi cu dosare penale pentru corupţie, a rămas fără putere ca şi grupurile de foşti ofiţeri de Securitate din apropierea familiei. Ion Iliescu, pe vremea căruia a demarat afacerea, este bătrân, Adrian Năstase e fost puşcăriaş, Victor Ponta are dosar penal, iar în subterane probabil a fost pregătit altcineva care să-i ia locul lui Dan Condrea. Nu se ştie dacă vom afla cu ce a greşit patronul Hexi Pharma faţă de puternicii subteranelor.”

Principiul dominoului

Ondine Ghergut face o analiza foarte interesanta, care merita citita in intregime.

Ne perimitem sa adaugam ca, pe linga Securitate (veche si noua) pe linga arabi si alti infractori, incepind din anul 2000, un rol din ce in ce mai important in consolidarea mecanismelor de coruptie, crima organizata si terorism “soft” il joaca marile corporatii multinationale Microsoft – Siemens – EADS – HP – Ericsson si multi altii.

De ce se revoltă acoperiţii

“După 2006 şi mai intens după 2009, ofiţerii acoperiţi care comi­teau nelegalităţi prin firmele acoperite nu au mai beneficiat de protecţie în faţa legii dacă pentru afacerea nelegală nu era şi un ordin scris, iar beneficiul nu intra în bugetul serviciului respectiv. Mulţi acoperiţi s-au trezit “descoperiţi” în faţa legii şi au început să pice în plasa anchetatorilor. Iar mulţi dintre cei care au picat i-au servit anchetatorilor pe ceilalţi ca să scape de tot de pedeapsă sau mai ieftin.”