ADEVĂRUL MICROSOFT “George Maior, greu de “ucis !”
Cătălin Tache 5 Mai 2016 – enational

guccifer_maior“Însă nu mai este un secret pentru nimeni ca „informatorii” SUA nu sunt chiar atat de profesionisti pe cat am putea crede la prima impresie.”

“Iar daca unii dau ca sigura „bomba” ca Maior va ajunge in „malaxorul” anchetelor mioritice, alti initiati ai sistemului merg pe varianta ca fostul sef al SRI nu doar ca este foarte greu de „ucis”, dar si faptul ca tot mai multi politicieni romani au nevoie de „consultanta” sa de peste Ocean, pentru a face cariera sau a reveni in prim planul scenei politice.”

http://www.enational.ro/dezvaluiri/george-maior-greu-de-%E2%80%9Eucis%E2%80%9D-534465.html/

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Autorul articolului face o mare confuzie (neintentionata) intre “informatorii” SUA si autoritatile SUA (FBI, DoJ-FCPA, etc.), care sunt deosebit de profesioniste si care nu investigheaza in functie de ordine oculte si persoane “culte” si influente in cadrul unor asocieri cum este cea pomenita, dintre Victor Ponta, Sebastian Ghita si George Maior.

FBI doreste sa inteleaga, care a fost rolul lui George Maior in organizarea si sustinerea fraudelor si coruptiei fara precedent, comise de Microsoft si asociatii acestora (RSC-Asesoft-Teamnet) incepind din anul 2000 pina in prezent, astfel descrise de Micul Guccifer cu lux de amanunte (vezi scrisori Nelu Neacsu – George Maior).

CIA doreste sa inteleaga care sunt informatiile “fierbinti” de “siguranta nationala” pe care un sef de servicii afiliat NATO le colporta pe Internet fara nici un sistem de securitate, astfel incit acestea au ajuns direct la Rusi via un hacker roman din Sambatesti.

Altii doresc sa inteleaga rolul jucat de acesta in multe alte tranzactii care in decursul timpului au fost identificate drept corupte, ceea ce nu cadreaza cu ceea ce americanii asteapta de la un ambasador al unei tari partenere.

DNA are mai multe dosare care il privesc pe George Maior, dar probabil ca inca nu are voie sa le trimita in justitie, pina cind nu isi termina FBI investigatiile, referitor la acte de coruptie comise de Microsoft si asociatii acestora.

George Maior a incercat, prin influenta pe care inca o are, sa impiedice extradarea lui Marcel Lehel (Micul Guccifer) in SUA, dar dupa cum putem constata acesta este deja omniprezent in presa de peste ocean, invocind faptul ca George Maior a incercat sa il ucida, dar se pare ca romanii in general sunt greu de ucis, dar nu chiar asa de greu de inchis, daca e sa ne luam dupa exemple faimoase (Adrian Nastase, Sorin Ovidiu Vintu, Dan Voiculescu, Ioan Nicolae, etc.).

DNA va fi obligata sa il investigheze pe George Maior, acum ca Marcel Lehel este in SUA si probele prezentate de catre acesta nu mai pot fi anulate cu motivari puerile de catre Nelu Neacsu, sub amenintarile lui Sebastian Ghita.

George Maior a protejat fara nici un fel de scrupule compania Microsoft si pe asociatii criminali ai acesteia in vederea comiterii mai multor infractiuni timp de un deceniu, astfel incit prejudiciile aduse de catre acestia atit Romaniei cit si SUA, sunt atit de mari incit vor fi greu de evaluat. In prezent acestea sunt doar exhaustiv probate.

Ce credeti Doamna Procuror Sef DNA,

stie George Maior ca SRI foloseste software piratat primit cadou de la Medist (RSC) inca din anul 2002, in numele Microsoft ?

Ce credeti Doamna Procuror Sef DNA,

a primit George Maior mai multe mesaje de atentionare in anul 2010, referitor la infractiunile extrem de grave comise de Microsoft si RSC si Asesoft Teamnet, respectiv de Ministrul de Finante Sebastian Vladescu si Sebastian Ghita ?

Ce credeti Doamna Procuror Sef DNA,

este greu de inchis George Maior cel greu de “ucis”? … ca probe aveti sa inchideti aproape tot parlamentul … si pe cei care i-au sustinut si ii sustin pe unii cum cunt Calin Popescu Tariceanu …

Vom reveni …