ADEVĂRUL MICROSOFT – Felicitări DNA-SRI-MAI ! “Microsoft depăşeşte un TRILION (o mie de miliarde) de dolari în Venituri Cumulative Totale”Stephen Wallace, 9 Mai 2016

“Dar de ce Microsoft nu a facut încă publică această realizare istorică ? Reifman expune o teorie.

Oricine s-ar aştepta ca o companie să facă publică o realizare de referinţă istorică şi să se bucure deschis de astfel de realizări – dar nu Microsoft.

Microsoft a ales să păstreze tăcerea în timp ce este anchetată public pentru păstrarea a peste 108.3 miliarde de dolari în conturi off-shore (un incredibil procent de 41% din profiturile istorice) şi pentru istoria sale de evaziune fiscală chiar la ei acasă în Statul Washington.“


Microsoft Hits $1 Trillion In Total Cumulative Revenue – Stephen Wallace, May 9, 2016

http://mspoweruser.com/microsoft-hits-1-trillion-total-cumulative-revenues/

So why hasn’t Microsoft unveiled it yet? Reifman has a theory.
You might expect a company to announce a milestone like this and bask in this incredible accomplishment — but not Microsoft. It chose to stay silent as it faces increased public scrutiny for holding $108.3 billion in earnings offshore (an incredible 41% of its all time profit) and its history of tax dodging at home in Washington State.

Comentariile Redacţiei

Microsoft foloseşte politici Evangheliste de spionaj şi de corupţie, şi metode Securiste şi teroriste de jaf, tâlhărie, denigrare şi exterminare a competiţiei şi a oricăror critici în toată lumea (Rusia, China, Pakistan, Italia etc.), şi mai ales în România, în complicitate cu SRI, MAI, ORDA, PICCJ şi în primul rînd cu DNA, pentru a jefui şi depune în conturi off-shore sute de miliarde de EUR, din care finanţează fraudă, piraterie, corupţie, crimă organizată şi terorism.

Microsoft consideră că este mai presus de lege chiar acasă în SUA, cea mai performantă societate în lupta împotriva corupţiei şi a terorismului internaţional.

În România, Microsoft a reuşit o performanţă istorică unică în lumea pe care o controlează, prin coruperea întregului sistem politic, administrativ şi judiciar/juridic, începând din anul 2000 până în prezent, culminând cu asasinarea cetăţenilor acestei ţări prin fraudarea fără nicio limită a bugetelor destinate sănătăţii, în complicitate cu elemente corupte din cadrul SRI, MAI, DNA şi al Mafiei Siciliene care controlează OLAF şi finanţele UE, după cum am dovedit începând din anul 2000 până în prezent.

Stimată Doamnă Procuror Şef DNA,

Vă felicităm pentru succesele dobândite în colaborarea cu Microsoft, SRI – Medist, MAI – RSC, Asesoft, Teamnet şi alţii în vederea fraudării fondurilor publice naţionale, Europene şi private, şi a protejării Microsoft şi a activităţilor criminale şi teroriste extrem de profitabile, desfăşurate de aceştia în deplină impunitate asigurată de PTMB, PICCJ şi DNA în timpul mandatelor Dumneavoastră la cârma acestor instituţii în calitate de Procuror General al României şi Procuror Şef DNA.

Nu ne îndoim că veţi persevera în activităţile criminale, torţionare şi teroriste pe care le desfăşuraţi în vederea exterminării competiţiei legitime şi legale a Microsoft şi asociaţilor acestora “sub acoperirea SRI-MAI-DNA” şi a anihilării celor care respectă legea şi probează crimele comise de Microsoft şi asociaţii acestora începând din anul 2000 până în prezent.

Aveţi, după Dosarul 654/P/2011, un dosar şi mai “valoros” – Dosarul 85/P/2011, pentru care Microsoft este gata să vă premieze chiar mai generos decât a făcut pentru ticluirea “profesionistă” făcută de Dumneavoastră şi Monica Pop în Dosarul 654/P/2011 conexat în prezent la Dosarul 85/P/2011 şi tergiversat în continuare pentru protejarea Microsoft şi a complicilor corupţi şi criminali ai acestora din Guvern, Parlament, SRI, MAI, PICCJ şi DNA.

Vă dorim în continuare Dumneavoastră şi Microsoft mult succes şi la mai mare şi mulţi bani (în off-shore-uri) din jaf şi crimă organizată, cea mai eficientă formă de propăşire materială şi promovare profesional-socială.

Dragoş Rişcanu