ADEVĂRUL MICROSOFT “codru-i frate cu românul. Codruţa nu e. Recomandarea comună a serviciilor secrete şi a DNA e să credem cu fanatism în coincidenţe repetate şi nelimitate. Adică să fim tâmpiţi. Nu, mulţumesc! “ Traian Ungureanu – 2 Mai 2016

multi_coruptiCauză şi Efect – NU Coincidenţe (“România stăpîni noi, cancer vechi”)

“Din păcate, e de bănuit că am terminat viitorul justiţiei, înainte de a-i da o şansă. Nimeni nu poate explica de ce ar trebui să aplaudăm legea aplicată politic. Nimeni nu îndrăzenşte să se întrebe de ce aceiaşi hoţi sunt liberi între campanii şi arestaţi cum devin candidaţi. Nimeni nu ştie de ce am început să numărăm arestări tematice abia după 2012. Asta, cu excepţia cazului în care, din 2012, după ani de dotare mizeră, DNA a primit cafea, printere şi consumabile berechet.  Cine crede că pledoaria de mai sus e un fel de a lua apărarea hoţilor îşi plasează bunul simţ în arest preventiv. Oricât de înrăiţi hoţii, legea nu are voie să urce pe scenă pentru servicii electorale şi răfuieli de sistem. Oricâte condeie militante ar prescrie naivitate în masă, lucrurile trebuie spuse. Tocmai pentru că există o judecată finală şi, din câte se vede, România se va prezenta acolo cu stăpâni noi şi cancer vechi. Alte naţii şi alte caractere târâie un handicap de care noi ne-am uşurat fără icnet. Prin alte părţi, oamenii nu cred în coincidenţe. Cred în cauză şi efect. Când  un roi de fapte e atras de acelaşi lucru, cei mai mulţi spun, ca scoşi la tablă: dacă A, atunci B! Noi facem altfel. Noi ne obligăm să credem numai în coincidenţe: dacă A, atunci orice, de la B la Z! Cu alte cuvinte, oarbă fiind, justiţia noastră nimereşte sistematic Brăila. Ba chiar mai mult: e navetistă! “

http://adevarul.ro/news/politica/justitia-e-oarba-naveta-braila-1_572662de5ab6550cb880a121/index.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Cum adică “Nimeni nu ştie de ce am început să numărăm arestări tematice abia după 2012.” ?

Toata lumea stie ca in 2011 Siemens a venit si a predat DNA si serviciilor (implicit), transferurile bancare prin care Microsoft jefuia impreuna cu serviciile si sub protectia DNA, miliarde de euro, incepind din anul 2001.

Ulterior FBI, DoJ-FCPA si alte institutii au deschis, fortati fiind de rezultatul investigatiilor facute de Siemens, propriile anchete referitor la reteaua internationala de crima organizata constituita de Microsoft, Mafia Siciliana (OLAF) si Sfinta Securitate, democratic si capitalist prezentata sub diferite nume printre care si Justitie (DNA).

In prezent se pare ca SRI + DNA se lupta pe tacute, si in ultimul timp in media, cu SIE + Microsoft si altii pentru a contabiliza si identifica cite zeci de miliarde au fost jefuite si spalate in off shoruri si cine este beneficiarul final.

Kovesi este investigata de Black Cube cu aprobare la “cel mai inalt nivel”, in timp ce Kovesi il investigheaza pe Burci, tot la cel mai inalt nivel … SIE o face pe Codruta si Coldutu Securisti, iar Kovesi ii face pe SIE autisti, si tot asa … arbitreaza Presedintele, care considera ca problema este rezolvata, in timp ce Ex-Presedintele, ii dojeneste pe toti parinteste, in numele Omertei.

James Bond(e) – Masoni – Haiduci – Prosti – Mici – Abrutizati –Ahtiati dupa PUTERE

“În caz că se întreabă cineva de unde vine aplecarea oficială spre faună securistă şi arestări tematice, trebuie să vorbim, iar, de prostie. De descalificarea profundă absorbită sub comunism şi reprodusă după comunism. Oamenii noştri de sistem sunt mici şi abrutizaţi. Nu fraieri, ci adânc needucaţi. Cum altfel sunt de înţeles hobby-urile neguroase ale aleşilor, procurorilor, securiştilor şi administratorilor noştri democraţi? Într-o proporţie deprimantă, aceşti oameni vânează trei fetişuri culese din cea mai groasă subcultură. Dânşii se vor: fie James Bond, fie masoni, fie haiduci. Cum stai cu unul la un pahar de Biborţeni verificat, afli că e mason în Loja de Rit Scoţian din Bârlad, că e patriot informator şi că s-ar aresta pe el însuşi, de n-ar fi cele de mai sus. Din cultul pentru spionismul de tip Bond a răsărit fascinaţia pentru ofiţerul acoperit. Rezultatul: o mulţime de trepăduşi acoperiţi de prostie. Toţi inutilizabili pentru un serviciu secret serios, dar utili la noi, unde fişa postului presupune calomnia cu napalm şi dinamitarea listelor de candidaţi. Masoneria de depou dă, în sfârşit!, importanţă unor nulităţi care se ţin de şedinţe în pivniţe, cu şorţuri, mistrii, inele mari şi alţi înlocuitori ai găletuşei de nisip. Haiducofilia grefează bărbăţie frustraţilor ahtiaţi de putere şi repartiţii în arest. »

http://adevarul.ro/news/politica/justitia-e-oarba-naveta-braila-1_572662de5ab6550cb880a121/index.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

In ceea ce priveste prostia la Români, va rugam sa tineti cont ca un Jonathan Scheele, Alessandro Buttice, Alberto Perduca, Giorgio Ficarelli, Giovani Kessler, Bill Gates, Steve Bllmer si multi altii, nu sunt cu nimic mai cultivati, generosi si inteligenti decit Irinel Paun, Sorin Ovidiu Vintu, Nicoleta Bulgaru, Claudiu Dumitrescu si multi alti procurori, politisti, judecatori si ofiteri acoperiti sau/si descoperiti …

Nu trebuie sa ne turnam cenusa in cap pentru excedent de prostie, lacomie si haiducie, trebuie sa ne clatim in smoala pentru slugarnicie si mita uriasa data degeaba, din bani de la Pensii, Sanatate, Educatie, Infrastructura, Aparare, unor brute pradatoare venite de aiurea in frunte cu Manuel Durao Barosso, Olli Rehn, Jonathan Scheele, Bill Gates, Steve Ballmer si multi altii.

Nu Democratie si Capitalism au venit sa ne aduca, au venit sa prade impreuna cu nucleul cel mai dur al Securitatii, dupa modele deja consacrate de catre Mafia Siciliana si de catre Evanghelismul Microsoft.

DNA are in prezent sarcina ingrata sa isi investigheze propriile ilegalitati, deosebit de grave, comise la comanda “noilor stapini” si a vechilor Securisti cancerigeni.

Microsoft, Comisia UE si Securistii si-au “extras mortii” din cimpul tactic, doar DNA si-a promovat faptuitorii astfel incit Codruta Kovesi este obligata sa se investigheze, impreuna cu Claudiu Dumitrescu si el faptuitor in complicitate cu Irinel Paun si Microsoft – OLAF (MAI – SRI) al crimelor comise in continuitate si agravare de catre acestia incepind din anul 2000 pina in prezent.

Vom reveni …