ADEVĂRUL MICROSOFT Călin Popescu Tăriceanu (Herry Lime) un gangster care face contrabandă cu software contrafăcut, dupa un scenariu de Bill Gates, care este şi Al Treilea Om»

green_gates_welles_tariceanuGRAHAM GREENE vs. BILL GATES – ORSON WELLES vs. C.P. TĂRICEANU

Frankfurter Allgemeine Zeitung despre criza dezinfectanților din România: ”Cercetările de luni de zile ale jurnaliștilor de la Gazeta Sporturilor au descoperit o bombă bacteriologică precum într-un film interpretat de Orson Welles”

Cotidianul german compară situația cu cea dintr-o ecranizare după un roman al lui Graham Greene, în care Orson Welles joacă rolul unui gangster (Harry Lime) care face contrabandă cu penicilină diluată

Cu toate acestea, Harry Lime a fost un amator în comparație cu omul care-i calcă pe urme șaptezeci de ani mai târziu.

Dan Alexandru Condrea, proprietarul Hexi Pharma, este sub suspiciune rezonabilă de a pune în pericol, fără scrupule, viețile a zeci de mii de pacienți cu risc. Totul a fost făcut mai ușor, din cauza superficialității din spitale, a corupției managerilor în sănătatea publică și a eșecului agențiilor de reglementare și de aplicare”.

O primă sesizare împotriva firmei a fost făcută în 2012, cînd o firmă concurentă s-a plîns la DNA în privința licitațiilor aranjate din spitale, mai scriu nemții. „Dosarul a aterizat la Procuratura Bucureștiului care a oprit cercetarea”.

http://www.tolo.ro/2016/05/09/frankfurter-allgemeine-zeitung-despre-criza-dezinfectantilor-din-romania-cercetarile-de-luni-de-zile-ale-jurnalistilor-de-la-gazeta-sporturilor-au-descoperit-o-bomba-bacteriologica-ca-n-orso/

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Dosarelele lui Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu si Microsoft, pentru frauda fonduri UE, piraterie si coruptie in domeniul sanitar (Spitale SRI, MAI), au aterizat la Procuratura Generala, care a oprit cercetarea la comanda Laurei Codruta Kovesi sau/si a trimis o parte din dosare la DNA, care a oprit si ea cercetarea, tot la comanda Laurei Codruta Kovesi, din 2007 pina in prezentul mereu continuu, dupa ce a discriminat ilegal crimele comise de catre acestia in 2006.

In prezent Calin Popescu Tariceanu este suparat pe Laura Codruta Kovesi ca nu mai asculta comenzile lui si ale Microsoft si ale Mafiei din care acestia fac parte.

Tariceanu, Microsoft si complicii acestora nu vor sa inteleaga ca Laura Codruta Kovesi inca este speriata de acestia si ca ar raspunde la comenzi ca de obicei, dar ca acum acestia sunt anchetati in fapt de Procuratura din Germania si de FBI, asa ca serviciile penale pe care acestia le aveau garantate nu mai pot avea calitatea de necontestat din trecut.

Tariceanu este foarte suparat pe Laura Codruta Kovesi si o cearta cu zel “patriotic” si aroganta fanariota la Antena 3, care doar asta asteapta.

TARICEANU CEL DIDACTIC si de SIE IUBITORIUL

Atitudinea procurorului şef al DNA care atacă Parlamentul, care atacă deciziile Curţii Constituţionale, nu le văd? Aceste lucruri trec nevăzute? Atacul pe care tot procurorul şef al DNA l-a făcut la adresa unuia dintre cele două servicii de informaţii, la adresa SIE, declaraţii extrem de grave. Lucrurile astea pentru ei nu există? Ele încalcă codul deontologic al magistraţilor, aceste atitudini de care am vorbit” Calin Popescu Tariceanu

http://www.cotidianul.ro/tariceanu-sa-puna-mana-sa-citeasca-constitutia-281243/

„Mie mi se pare că aceste sancţionări pe care le aplică CSM încep să cadă în ridicol. Şi am să vă spun de ce. Din două considerente. În primul rând, nicio autoritate nu are voie să cenzureze vocea parlamentarilor […] Le atrag atenţia domnilor de la CSM să pună mâna să citească Constituţia. Într-o ţară liberă şi democratică este un drept fundamental care nu poate fi îngrădit: libertatea de expresie şi mai ales libertatea de declaraţii politice a parlamentarilor. În al doilea rând, am impresia că proverbul românesc cu paiul din ochiul altuia şi bârna din ochiul tău este extrem de valabil.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Tariceanu si Vladescu sunt unii dintre arhitectii si profitorii directi ai dezastrului din sanatate, a carui componente referitor dezinfectante, medicamente, ambulante si multe alte, sunt doar inceputul dezvaluirilor ce urmeaza.

Microsoft este « scenaristul » si garantul crimelor comise de Tariceanu si Vladescu (si multi altii) in Sanatate si nu numai, Bill Gates fiind si scenarist si participant, respectiv AL Treilea Om.

Calin Popescu Tariceanu si Bill Gates se congratulau de zor pe 1 Februarie 2007, referitor la actele caritabile pe care le faceau si pentru care se admirau reciproc, in timp ce sanatatea era jefuita, tilharita, manipulata si mintita, si in timp ce oamenii continua sa moara in urma grijii pe care Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu si Bill Gates le-a purtat-o si continua sa le-o poarte.

Vom reveni …