ADEVĂRUL MICROSOFT „Ambasada SUA desconsideră flagrant poziția Senatului, în ordinea constituțională a României, cât și rolul Parlamentului în elaborarea și legiferarea politicii externe și de apărare”Călin Popescu Tăriceanu

Comentariile Redacţiei

DNA – DoJ Departamentul de Justitie SUA – FCPA si FBI (institutii legitime ale SUA) ii ANCHETEAZA pe TARICEANU (si multi altii) + MICROSOFT (companie corupta si terorista) incepind din anul 2011 pina in prezent, pentru acte criminale desfasurate timp de doua decenii in Romania si pe plan international.

Cum sa ii mai placa politicile SUA lui Tariceanu, cind a inteles si el, intr-un tirziu, ca politicile Microsoft nu sunt politicile SUA, si mitele, fraudele, coruptia, pirateria si albitul de bani nu mai pot fi “aranjate” cu un telefon la Ilie Botos (Irinel Paun – Claudiu Dumitrescu) si Laura Codruta Kovesi (Monica Pop – Catalin Vartic).

Tariceanu este gata sa lupte impotriva SUA, pentru a proteja si promova crimele comise in complicitate cu Microsoft si asociatii criminali ai acestora (Medist, Leader High Tech, RSC, Asesoft, Teamnet etc.).

Doamnă Procuror Şef DNA,

Dumneavoastra ce parere aveti, continuati sa ii protejati pe Calin Popescu Tariceanu si pe asociatii acestuia Microsoft, Medist, Leader High Tech, RSC, Asesoft, Teamnet si altii, sau ati inteles si Dumneavoastra, pina la urma, ca politicile ilegitime si criminale Microsoft Strict Secret Evangheliste nu sunt politicile formale si legitime ale SUA, si sunt doar o extindere a politicilor Securiste si Mafiote.

A venit timpul dupa un deceniu sa va hotariti daca ii lasati pe procurorii de caz sa isi faca meseria, sau continuati sa le sabotati, manipulati si tergiversati anchetele.

Mai beneficiaza Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita si Microsoft de protectia Dumneavoastra, sau va hotariti sa respectati LEGEA si Drepturile noastre inalienabile si sa ii lasati pe procurori sa finalizeze Dosarul 85/P/2011, inceput in fapt pe 5 Septembrie 2005, la solicitarea lui Calin Popescu Tariceanu si Sebastian Vladescu, in complicitate cu Microsoft si OLAF.

Asteptam cu maxim interes raspunsul Dumneavoastra,

Dragoş Rişcanu

Tăriceanu critică cu fermitate proletară politica S.U.A.

„Inaugurarea oficială a sistemului defensiv Aegis Shore Romania din baza de la Deveselu este un eveniment major, care marchează fără echivoc contribuția activă a României la strategia și acțiunile concrete ale NATO, cât și contribuția loială a țării noastre la Parteneriatul Strategic cu SUA. În aceste condiții, am considerat necesar ca Senatul României să fie reprezentat la acest eveniment la cel mai înalt nivel și, ca urmare, am onorat invitația primită de la organizatorii americani, care au colaborat în elaborarea programului cu MApN. Constatând că organizarea și programul evenimentelor realizate de Guvern și Ambasada SUA desconsideră flagrant poziția Senatului, în ordinea constituțională a României, cât și rolul Parlamentului în elaborarea și legiferarea politicii externe și de apărare, am luat hotărârea, cu părere de rău, să-mi anulez participarea la festivitățile de astăzi” – Calin Popescu Tariceanu, 12 Mai 2016
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Politica/Tariceanu+Pozitia+Senatului+in+ordinea+constitutionala+desconsid

Tăriceanu boicotează politica SUA, dar onorează politicile MICROSOFT

La DEVESELU NU, la MICROSOFT DA

Tăriceanu îl laudă cu servilism pe Bill Gates (MICROSOFT)

„Biroul de Presa al Guvernului a anuntat ca Centrul Global de Suport Tehnic (GTSC) pe care compania Microsoft il va deschide la Bucuresti, pe 1 februarie, va fi inaugurat de premierul Tariceanu, impreuna cu Bill Gates, co-fondatorul companiei, dupa ce surse oficiale anuntasera prezenta lui Basescu. Sursa citata arata, intr-un comunicat de presa remis luni, ca premierul va face o scurta declaratie de presa la finalul ceremoniei de inaugurare. Presedintele Microsoft, Bill Gates, va vizita, joi, pentru trei ore, Romania, urmand sa participe la deschiderea oficiala a Centrului Global de Suport Tehnic in Bucuresti, eveniment ce marcheaza zece ani de activitate ai companiei americane in Romania.”

http://www1.gandul.info/stiri/guvernul-precizeaza-ca-tariceanu-inaugureaza-centrul-microsoft-cu-bill-gates-278355

Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat ca va participa, joi, la deschiderea oficiala a Centrului Global de Suport Tehnic al Microsoft cu o mare admiratie pentru modul in care seful acestei companii, Bill Gates, a reusit in afaceri, si nu atat pentru titlul de cel mai bogat on al planetei. „Faptul ca este cel mai bogat om al Planetei nu-mi spune foarte multe lucruri. Imi spune ceea ce face cel mai bogat om al Planetei cu banii lui. Nici nu cunosc toate actiunile fundatiei lui Bill Gates, dar mi se pare o maniera remarcabila de a arata ca, prin acesti bani pe care i-a castigat din afaceri, incearca sa rezolve anumite probleme care tin intr-un fel de componenta de cultura corporatista a oamenilor de afaceri”, a spus Tariceanu.

http://www1.gandul.info/stiri/tariceanu-ma-intalnesc-cu-bill-gates-cu-admiratie-pentru-modul-in-care-acesta-a-reusit-in-afaceri-278709

Călin Popescu Tăriceanu şi Bill Gates au furat bani împreună

“E adevărat că Microsoft făcea drumuri la Guvern şi la Ambasada SUA. Ei ne-au minţit şi Guvernul nostru şi şi-au minţit şi Ambasada lor. Cert e că s-au luat şpăgi imense şi, dacă vrei să te minţi, zici că le-au luat pentru ţară. O porcărie imensă, asta este afacerea Microsoft cu România!” – Sebastian Ghiţă http://www.coruptia.ro/category/personaje/gates-bill/

Dar numai Calin Popescu Tariceanu si Sebastian Vladescu (si multi altii) se vor duce la puscarie, in timp ce Bill Gates si Steve Ballmer vor sustine ca nici nu stiu cine sunt acestia, si nici macar cine sunt Directorii Generali Microsoft din Romania si Evanghelistii Ionut Lopatan, Paul Miches si altii.

Microsoft o sa sustina ca daca Calin Popescu Tariceanu si Sebastian Vladescu si altii (SRI-MAI) doresc sa jefuiasca bugetul alocat Sanatatii, ei nu pot decit sa ii sustina sincer in acest efort, sustinind astfel traditiile puternic inradacinate din timpul terorii comunist-securiste.

Microsoft nu respecta nicio lege, nici chiar pe cele ale SUA, cel mai puternic stat din lume, si dicteaza legea in Romania, unul dintre cele mai corupte state din lume, care isi asasineaza proprii cetateni, in propriile spitale (cimitire).

Microsoft a definit si aplicat politicile sale Strict Secret Evangheliste de exterminare in Romania si a reusit performanta sa livreze, in complicitate cu Calin Popescu Tariceanu si Sebastian Vladescu, software furat in mai toate unitatile din sanatate, pretinzind ca nu intelege ca astfel participa la distrugerea acestui sistem vital si ca implicit vor muri oameni, respectiv multi Romani, un fel de cobai ai Microsoft.