ADEVĂRUL MICROSOFT „Microsoft – SIE – Laura Codruţa Kovesi”

kovesiEVANGHELISM EFECTIV – Microsoft Strict Secret

„În Slog, Microsoft luptă cu concurenţa. Comercializarea MSDN şi a Platformei sunt forţele obişnuite, luptând faţă în faţă cu inamicul. Evanghelizarea ar trebui să evite atacurile formale, frontale, concentrându-şi eforturile pe tactici de tip “loveşte şi fugi”.

„O funcţie-cheie a evanghelizării în timpul Slog-ului o constituie munca din spatele scenei, pentru a orchestra glorificarea ”independentă” a tehnologiei noastre şi de a o condamna pe cea a inamicului.”

Microsoft are politici si tehnici secrete si obligatorii, in vederea incalcarii legii, pirateriei, inducerii in eroare a concurentei, pietelor si a autoritatilor in special.

DNA are probe directe si legale referitor la activitatile ilegale comise de Microsoft dar refuza sa respecte legea, astfel comandat si coordonat de Laura Codruta Kovesi si Claudiu Dumitrescu din 5 Septembrie 2005 pina in prezent.

MIMAREA INOCENTEI

„Nu am primit niciodata informari de la SIE, am aflat din comisii rogatorii sau din investigatii jurnalistice. Mi-e greu sa cred ca ofiterii de informatii nu dau peste aceste elemente si nu inteleg de ce nu sesizeaza DNA.” Laura Codruta Kovesi

Este evident ca ofiterii de informatii cunosc foarte bine toate aceste aspecte, dar ce pot acestia sa faca atit timp cit DNA se lasa condus de forte oculte, si actioneaza contrar legii si Sigurantei Nationale pe care au jurat sa o apere. (vezi dosarele pastrate sau/si manipulate de Daniel Morar in favoarea lui Sebastian Ghita, Sebastian Vladescu si Printul Paul de Romania, si multi altii).

Ce pot face ofiterii de informatii atit timp cit informatiile pe care DNA le are, sunt folosite pentru favorizarea infractorilor Microsoft si a asociatilor acestora.

http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-20959365-laura-codruta-kovesi-atac-sie-nu-pot-imi-explic-sie-ultimii-ani-nu-primit-vreo-sesizare-cred-este-siguranta-nationala-cind-cineva-transfera-milioane-euro-alta-tara-sau-deschide-conturi-offshore.htm

MUNCA DIN SPATE – „MUSCA SI FUGI”

Presa speculeaza ca Burci a fost sprijinit de ofiteri activi si fosti din SIE, de parca ar avea vreo importanta, atit timp cit se poate proba ca fraudele au fost produse si Cristi Burci a semnat ca „primarul”.

Trebuie dovedit ca banii fraudati au ajuns si la cei „din spate” daca ei exista intr’adevar si se poate proba.

In cazul Microsoft acest fapt este probat dar DNA refuza sa respecte legea.

http://www.stiripesurse.ro/razbunarea-parchetelor-legaturile-dintre-cristian-burci-si-sie_992454.html

FORTA AVEM … CU INTELECTUL CUM STAM ?

Potrivit comunicatului menţionat, procurorii DIICOT – BT Olt, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară, au efectuat miercuri un număr de 4 percheziţii pe raza municipiului Bucureşti şi a localităţilor Chiajna şi Corbeanca.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt – Serviciul de Investigaţii Financiare.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti, luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt şi SIAS – IGPR. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale, se mai arată în comunicat.

http://www.stiripesurse.ro/patronul-adevarul-i-prima-tv-a-fost-re-inut-de-procurori_992601.html

CE NU INTELEGEATI DOAMNA KOVESI ?

Statutul de ofiter SIE, SRI, MAI nu este intodeauna incompatibil cu calitatea de infractor.

Functia de Director Microsoft nu este incompatibila cu statutul de participant activ la o organizatie criminala deosebit de bine organizata, finantata si periculoasa.

Calitatea de Magistrat nu este incompatibila cu aceea de complice sau faptuitor al unor ilegalitati grave si flagrante.

Ce importanta are daca Directorii si unii dintre angajatii Microsoft, la fel ca Burci, Simu si multi altii, sunt ofiteri sub acoperire a unor servicii de informatii si contra informatii, atit timp cit nu incalca legea sau/si atunci cind puteti proba ca legea este incalcata.

Ce importanta are daca Procurori mai mult sau mai putin vestiti sunt ofiteri sub acoperire atit timp cit acestia respecta legea, ce importanta are daca acestia nu sunt nici un fel de ofiteri sau/si informatori si calca legea.

Dumneavoastra si Claudiu Dumitrescu ce va considerati a fi atit timp cit favorizati Microsoft si pe asociatii criminali ai acestora incepind din 5 Septembrie 2005 pina in prezent, in timp ce tot voi va plingeti ca nu va face SIE treaba, care nici macar nu e treaba SIE sau a SRI sau/si a MAI – ei doar comit ilegalitatile, nu le si investigheaza.

Incercati sa transferati deliberat ilegalitati grave comise de catre DNA, in zona ocultului pentru a crea confuzie, incertitudine si frica celor care indraznesc sa va spuna si sa va probeze adevaruri care nu sunt conforme cu dorintele si interesele Dumneavoastra si a celor care va sustin, respectiv urmati intocmai invataturile MICROSOFT Strict Secret EVANGHELISTE.

Serviciile de spionaj (si Microsoft) sunt pregatite sa lucreze din „spate” cit mai invizibil si eficient posibil, sa creeze diversiuni si dezinformari si sa calce legea fara a fi prinsi de unii ca Irinel Paun, Claudiu Dumitrescu, Doru Tulus, Monica Pop, Catalin Vartic, etc.

Dumneavoastra nu aveti nici pregatirea (si nici Claudiu Dumitrescu) si nici „acoperirea” sa incalcati legea, sa actionati din „spate” si in secret, asa cum faceti in cazul Microsoft, si sa va ocupati de dezinformare, propaganda si promovarea cultului personalitatii.

Incercati prin metode ilegale (tergiversari, secretomanie nejustificata, contra probe, jonglerii procedurale, etc.) sa creati frica si sa va impuneti propria „intelegere” a legii, astfel incit sa va exonerati propriile ilegalitati comise in favoarea Microsoft, SRI, MAI, RSC, Medist, Asesoft, Teamnet si multi altii.

Vom reveni …