ADEVĂRUL MICROSOFT „Laura Codruţa Kovesi denunţă CONSPIRAŢIA SIE, pe care nu şi-o poate explica, şi îi este greu să creadă … „când sume considerabile de bani sunt date ca mită prin off-shore-uri pentru licitaţii publice (Microsoft a dat mită să nu participe la nici o licitaţie publică)

multi_corupti„Nu pot să îmi explic de ce de la SIE în ultimii ani nu am primit vreo sesizare. Mi-e greu să cred că ofiţerii SIE nu au informaţii. În 2015, din 5988 de dosare, 90 au avut la bază sesizari SRI, 22 au avut la bază sesizări DIPI (MAI) şi 4 de la Direcţia de Informaţii a Armatei, însă de la SIE nu am avut nici o informare”, a spus Laura Codruţa Kovesi.

« Slugi cu IQ redus [… ] serviciile i-au mai folosit ca agenti de influenta sau trompete pentru a-si satisface mici nevoi in spatiul public, dar pe care niciodata nu i-au considerat demni sa devina ofiteri acoperiti ai unui serviciu de informatii romanesc.[…] Sebastian Ghita ofiter SRI” Traian Basescu

„Nu am primit niciodată informări de la SIE, am aflat din comisii rogatorii sau din investigaţii jurnalistice. Mi-e greu să cred ca ofiţerii de informaţii nu dau peste aceste elemente şi nu înteleg de ce nu sesizează DNA. Am văzut că foarte mulţi dintre cercetaţi îşi mută averea şi bunurile în străinătate. Este de siguranţă naţională, ca atunci când milioane de euro sunt transferate în off-shore, sau când sume considerabile de bani sunt date ca mită prin off-shoreuri pentru licitaţii publice”, a declarat Kovesi.

http://www.mediafax.ro/politic/basescu-cunosc-doar-2-ex-ofiteri-acoperiti-ponta-la-sie-si-ghita-la-sri-restul-slugi-cu-iq-redus-15272738

http://www.stiripesurse.ro/efa-dna-critici-dure-la-adresa-sie_992282.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Stimata Doamna Procuror Sef DNA,

Este de siguranta nationala, cind aflati din comisii rogatorii si din investigatii jurnalistice (Ziua 7 Martie 2005, Gindul 4 Septembrie 2005, etc.) si primiti probe legal constituite sa nu actionati in sensul de slugi ale Microsoft, Medist, RSC, SRI, MAI, Asesoft, Teamnet, si a retelelor private de spionaj extern constituite de George Maior – Nelu Neacsu – Sebastian Vladescu – Sebastian Ghita si multi altii, in chiar inima Bruxellesului.

Raspunsul pe scurt il aveti de la Traian Basescu, SIE considera ca Irinel Paun, Claudiu Dumitrescu, Nicoleta Bulgaru, Doru Tulus, Catalin Vartic si multi altii au IQ ul redus si nu va considera demni sa primiti nici o informatie.

Atit timp cit SRI (Virgil Magureanu – Gioni Popescu – Ovidiu Soare – Dumitru Zamfir si altii) angajeaza indivizi cum sunt Sebastian Ghita, care devine leader de piata si conditioneaza piata IT impreuna cu SIVECO, si se asociaza cu Sebastian Vladescu protejati de Microsoft si DNA, SIE nu urmeaza sa va dea nici o informatie, pentru ca daca va dau informatii, vor pati la fel ca Omnis, respectiv toate actiunile si operatiunile legitime ale acestora vor fi preluate pentru profit personal si de organizatie criminala de Sebastian Ghita, Sebastian Vladescu, Ovidiu Artopolescu si de protectorii acestora.

Ce incredere poate avea oricine si cu atit mai putin SIE (care chiar angajeaza oameni deosebit de inteligenti si foarte bine pregatiti – nu discutam caractere) in DNA, care nu este decit o sluga umila a unora ca George Maior, Florian Coldea, Dumitru Zamfir si Sebastian Ghita-Vladescu si Artopolescu si familia.

Claudiu Dumitrescu, Irinel Paun, Doru Tulus, Catalin Vartic si alti angajati DNA s-au intrebat vreodata care sunt implicatiile referitor la siguranta nationala, pe care o mentionati cu atita lipsa de respect, cind ticluiau probe in favorizarea Microsoft si amenintau si torturau psihic pe cei care ii informau de crime exhaustiv probate si deosebit de grave cu implicatii extreme pe termen mediu si lung?

Cum puteti continua abuzurile incepute de Microsoft in anul 2000 si continuate de acestia si partenerii lor din 2002 pina in prezent sub protectia SRI-MAI-DNA si sa va plingeti public de lipsa de respect si colaborare pe care SIE o are fata de acest „ecosistem” !?

Finalizati Dosarul Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS, arestati, retineti, cautionati ofiterii „descoperiti” SRI, MAI, si ofiterii „acoperiti” Microsoft care au contribuit alaturi de Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, Claudiu Dumitrescu, Irinel Paun si multi altii la initierea, finantarea, protectia si promovarea acestor fraude care depasesc miliarde de euro, si veti putea pretinde respect si informatii.

Informatiile si probele pe care le livram legal DNA, SRI, MAI, PICCJ incepind din anul 2004 pina in prezent au fost folosite exclusiv pentru a crea contra probe si pentru a fi ticluite situatii care sa exonereze DNA, SRI, MAI, Microsoft de orice responsabilitate.

Vom reveni …