Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LXXXIIHărţile false ale Maskirovka – DNA – SRI – SIE – MAI – OLAF

multi_corupti„Niciodată, nimeni nu a intervenit la mine pentru închiderea unui dosar. Nu îl cunosc pe Daniel Moldoveanu, nu ştiu cine este.”  Daniel Morar http://www.stiripesurse.ro/daniel-morar-a-rabufnit-ce-spune-despre-denun-ul-impotriva-sa-care-a-ajuns-la-dna_987760.html

Supralicitati : Cum adica nu stiti cine este Seful „NSA – CNI” Comunitatea Nationala de Informatii (SRI, SIE, STS, „0215”, NSA, CIA, FBI, DNA, DIICOT, PICCJ etc., etc.), poate nu il cunoasteti personal, dar ca nu stiti cine e, e prea gogonata … nici pe Bill Gates nu il cunoasteti personal, dar nici chiar EL nu stiti cine e, si nici Calin Popescu Tariceanu si Sebastian Vladescu si George Maior si Sebastian Ghita pe care i-ati protejat, nu stiti cine sunt? Dar de Dosarele 216/P/2005, 66/P/2007, 275/P/2007, 85/P/2011 si multe altele „tranzactionate” sub domnia voastra, va mai aduceti aminte ?

„nimeni nu a intervenit la mine pentru închiderea unui dosar” , pai asta spun si delatorii, ca le tineati deschise pina isi dadeau juridicul Sfint Duh(oarea) putreziciunii mintii bolnave din vorbe desarte pe care ne-o „induceti”, in prescrierea bunul simt, in favorizarea „tranzactionata” a unor asasini.

„Mafia şpăguitorilor a devenit mafia denunţătorilor! Spre deliciul opiniei publice şi veselia DNA care poate aresta cel puţin câte un politician pe zi. Pun o singură întrebare şefei DNA: cum facem să recuperăm totuşi miliardele de la cei care le-au furat, în condiţiile în care procurorii le oferă imunitate totală? Mai clar, astăzi în România un mafiot care denunţă un om politic rămâne liber şi cu banii la el!”, a scris Băsescu joi pe Facebook.

EXPLICATIE : CEC in ALB dat de SERVICII (DNA inclus)

„La noi la Români, o fapta recunoscuta se spune ca este pe jumatate iertata, tu nu esti aici la Militie, trebuie sa stii ca la NOI (Securitate) o fapta recunoscuta este in intregime iertata” imi spunea in 1982 locotententul de Securitate Adrian Podea, devenit Judecator la Curtea de Apel Ploiesti, in prezent detinut pentru acte grave de coruptie. (Vezi Dosar CNSAS http://antimafia.avertisment.net/?p=1867)

Asta face DNA si astazi, POLITIE POLITICA si MITA (la tot cartierul “select”) !

Dai banu’ stai in fata, desi faptele sunt cunoscute demult, si tu trebuie sa faci pirnaie la greu, dar “nu se pune” pentru ca ai furat cu noi si aveai, si ai CEC in ALB,  ca putem sa decontam la DNA. Platesc cei care nu fura …

Binomul SRI-DNA nu doarme “TRANZACTIONEAZA” dosare, politica, bani publici, fonduri UE, piraterie si mita Microsoft, vieti, averi si proprietati, reputatii, asasinate si multa MITA si NEDREPTATE, ei nu inchid dosare, le tin deschise pina mor, impreuna cu victimele de “serviciu”, statul de drept in primul rind.

Daca nu ati inteles, cititi cu mare atentie un foarte frumos eseu (in engleza) :

http://samvak.tripod.com/pp58.html

Hartile false ale Maskirovka

De Shmuel Vaknin, Ph.D.

Redactat: Iunie 2000

In ceea ce priveste tarile din Europa Centrala si de Est, hartile au mintit. Orase intregi erau plasate incorect pe harta, omise in totalitate, minimizate, exagerate su distorsionate. Confluenta raurilor, bifurcatia drumurilor, intunericul umed al tunelurilor, toate erau afectate de capriciile unei paranoia oficiale. Nu existau doua harti care sa semene. Din punt de vedere biblic, muntii erau facuti sa danseze. Hartile din Moscova erau cele mai fictive, indrumandu-i pe nestiutori spre alei obscure si fundaturi. Astfel de harti aveau scopul de a induce in eroare pe straini si pe localnici deopotriva si aveau un efect asupra vietii zilnice, asa cum se descrie in romanele lui Kafka.

Aceasta nu era decat o mica parte din „Maskirovka” – o politica deschisa si autorizata, o decizie constienta pentru a distruge limbajul insusi, a modifica topologia, a dezinforma, a transforma realitatea intr-o grotesca sala de oglinzi. Acesta proces facea parte din procesul patologic numit “Comunism” – si nu se reducea numai la harti. Totul era falsificat: cifrele de productie erau exagerate, datele erau modificate, fotografiile vechi erau retusate, prieteniile si dusmaniile nu mai puteau fi distinse unele de altele. Era instituita o stare de spirit de cosmar plina de intoarceri si cotituri capricioase si de o lipsa de logica asemanatoare cu situatiile din povestea “Alice in tara minunilor”. Prin incalcarea sensului firesc, limbajul si-a pierdut atat functiunile sale, cat si structura proprie. A intrat in metastaza.

Se poate ca acest cosmar al comunismului sa fi disparut, dar a lasat in urma lui semintele satanice care au germinat in creierii unor nefericiti slujbasi. “Maskirovka” este inca vie si activa. Toate fluxurile de informatie care intra sau ies in/din cele mai multe state aflate in tranzitie sunt considerate periculoase. Guvernele, firmele si indivizii fac tot ce pot ca sa ascunda adevarul, iar atunci cand nu reusesc acest lucru, sa dezinformeze. Au fost intocmite statistici bazate pe minciuni sfruntate, caracteristice unei stari de falsitate generalizata. Tot ceea ce se raporteaza in Europa centrala si de est este fals – incepand cu GDP (valoarea pe piata a bunurilor) pana la numarul de lucratori din administratia de stat. FMI-ul, Banca Mondiala, EBRD si alte sanctuare ale mediocritatii au pacalit pe cei creduli prin falsificarea datelor oferite de oficialitatile guvernamentale. Rezerve tainuite, venit neraportat in buget, datorii sterse – toate nu fac decat sa distorsioneze imaginea spre bunul plac al celor care beneficiaza de acest lucru.

Guvernul la randul sau isi intoarce privirile de la practicile contabile grosolane ale unor afaceri obscure care trec drept sectorul privat in majoritatea tarilor in aceasta perioada de tranzitie care nu se mai sfarseste (si care este foarte convenabila). Afacerile din aceste tari gaunoase si corupte urmaresc mai mult evaziunea fiscala, profiturile si clientela. In paralel, sistemele subterane de productie si contabilitate dirijeaza resursele dinspre planul oficial spre iadul economiei negre si infractionale. Spalarea banilor, furtul fatis, manierele de conduita infractionale si mafiote caracterizeaza aceste “intreprinderi”. “Maskirovka” este infiltrata pana la nivelul firmei, prin manifestarea diavoleasca a sabotajului si ostilitatii indreptate ani de zile catre stat si angajatii lui avari.

Si apoi sunt indivizii. Minciuna a constituit adesea o tactica de supravietuire, de disimulare – un mecanism de adaptare perfecta. Prin atitudinea prefacuta care trecea drept politete, prezentarea intr-o lumina falsa constituia singura modalitate de a se mentine in forma. A fi un cetatean al comunismului era o profesiune, nu o apartenenta. Se renunta greu la obiceiurile aducatoare de profit. Pana in ziua de astazi, oamenii de toate nivelele fura de la locul de munca, isi falsifica cheltuielile, se inseala unii pe altii cu mare bucurie. Ei nu se gandesc la nerespectarea promisiunilor, uitarea angajamentelor sau violarea contractelor. Ei se afla intr-o stare de razboi, supusa unei selectii nenaturale.

Traficul subteran, obscur, datorita faptului ca nu poate fi demascat, este amplificat atunci cand se refera la straini.

Adesea am fost acuzat de spionaj si am recurs la metodele clasice de aparare, de a nu manifesta nici un interes in ceea ce priveste chestiunile militare. Pana cand am inteles in cele din urma ca a raporta ceea ce vezi si crezi ca este adevarat este considerat un act de tradare. A informa lumea despre adevarata stare a afacerilor in Rusia, Kosovo sau Macedonia a insemnat pentru rusi, pentru cei din Kosovo si pentru macedoneni, un act deplorabil de dezvaluire a secretelor oficiale. Aceasta se intampla indiferent daca raportarile se refera la industria laptelui, la starea infrastructurii telecomunicatiilor sau la relatia dintre sexe. Partea exterioara a problemei trebuie mentinuta in intuneric. Societatile CEE si Balkan sunt angajate in conspiratii uriase si ilegale impotriva “celor de afara”. Este fabricata si intretinuta o realitate de tipul Potemkin care sa pacaleasca pe fiecare vizitator si pe oricine doreste sa faca binele. Strainii care accepta aceasta stare trebuie sa se conformeze si sa respecte acest consimtamant al tacerii. Violarea acestor reguli este pedepsita.

Hartile false ale “Maskirovka” au avut un efect daunator asupra sistemelor sovietice de distributie. In acelasi timp, vehicularea datelor eronate are ca efect alocarea necorespunzatoare a resurselor economice si subminarea acelui liant social indispensabil – increderea. Luarea deciziilor se bazeaza pe simularea increderii, executarea unor actiuni cu efect contrar celui scontat, actiuni bazate pe indiferenta. De la economiile bazate pe non-valoare din Europa Centrala pana la adunaturile grotesti care sunt luate drept state din Balcani – inovatia, comertul, valoarea si formarea de capital, planificarea pe termen lung, educatia, infrastructura sunt toate schilodite de vlastarele lui “Maskirovka”. Fara o ancorare in realitate, nu e decat o lume a dezorientarii, o cale fara o directie, o iesire din minti dusa la
extrem.

Probabil aceasta este ultima victorie a lui “Maskirovka” – entitati politice imaginare care si-au facut aparitia ca ciupercile dupa ploaie, dupa extirparea lor oficiala. A spune un lucru si a face altceva – mostenirea de capatai – a devenit comportamentul principal al acestor fiinte post comuniste ale intunericului. A prezenta lucrurile superficial, fara adancime sau continut – ceea ce constituie activitatea de baza – este o atitudine adoptata cu multa fervoare atat de catre vechii sustinatori, cat si de catre calomniatorii din vest. A minti, a falsifica, a insela, a fura – cele patru legi – sunt respectate cu strictete in toata zona aflata sub control. Astfel, “Maskirovka” a revenit, sub o forma metamorfozata. Are un vocabular actualizat, este invesmantat in noile haine ale capitalismului, are o ideologie noua, calatoreste mai convenabil si mai rapid in Merdeces-uri folosind un mediu corupt in plina ascensiune – isi ascunde un ranjet de satisfactie. A castigat.