Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LXXVII – „Ziua în care Intrarea de la Metrou a devenit Intrarea în Groapa Comună, a unei lumi care a dispărut pentru totdeauna”

Astăzi este o zi extrem de tristă pentru Belgia şi pentru întreaga lume.

Astăzi a început formal al III lea Război Mondial. Alvin Toffler îl numea Al Treilea Val.

Este exact ce prevestea Alvin Toffler în Şocul Viitorului acum mai bine de 40 de ani, şi în Al Treilea Val publicată în 1980. Război asimetric, purtat pe străzile şi sub străzile lumii noastre, de extremişti împinşi de nebunia religioasă şi de setea de putere şi bani şi de ambiţiile conducătorilor unor lumi văzute şi ale unor lumi nevăzute.

Începînd de astăzi orice gaură de metrou va genera teama de moarte, începînd de astăzi lumea în care trăim va deveni mai urîtă şi mai tristă, locurile pe care le iubim vor deveni o ameninţare şi noi vom începe să ne obişnuim să trăim în teroare şi în abuzurile pe care războiul le generează.

Da, are dreptate Băsescu cînd spune că astăzi teroriştii au dovedit faptul că democraţiile occidentale nu sunt capabile să îşi apere cetăţenii.

‚Dacă se confirmă ipoteza unui atentat, este un eveniment care arată că terorismul nu a plecat din inima Europei.” Klaus Iohannis

Dar ce credeţi că putea fi, un ceai dansant aşa ca la Colectiv ?

Turcia face trafic de carburanti cu Califatul, Ruşii îl sprijină pe Assad şi bombardează convoaiele cu benzină, Turcii doboară avioane de luptă Ruseşti, Turcii şantajează o Uniune Europeană coruptă, Ruşii consideră ca atentatele sunt vina NATO, toţi vor să profite din razboi … şi oamenii paşnici, plătitorii de taxe ai Uniunii mor în Gropile Comune, numite în continuare Metrou.

Corupţia Ucide !

Atentatele făcute în numele religiei şi libertăţii de sub “jugul” imperialismului Americano-European, sunt în fapt atentate făcute în numele unor conducători corupţi care doresc să profite din trafic de droguri, arme, carburant şi alte resurse generatoare de război întodeauna pentru profit.

Pe noi cine ne apără, acum cînd aflăm că lăcomia, violenţa şi corupţia unora ca cei pe care îi tot vedem în denunţuri şi pe la televizor, depăşesc puterea de imaginaţie chiar şi a celor cu care aceştia făceau şi încă fac afaceri Omar Hayssam, Muhamad Munaf, Iskandarani şi mulţi alţii.

Cine să mai aibă încredere în Poliţie cînd citim de “frăţia chestorilor”, cine să mai aibă încredere în “oamenii de afaceri” cînd ăştia se asasinează unul pe altul sub protecţia SRI, cine să mai aibă încredere în corporaţiile multinaţionale cînd aflăm că au venit să facă jaf şi să finanţeze corupţie, cine să mai aibă încredere în Binomul SRI-DNA cînd toti ne întrebăm unde erau aceştia cînd Maior, Ghiţă şi Vlădescu exportau corupţie şi albeau şi investeau banii în companii off shore.

Ştie cineva cîţi din banii jefuiţi şi transformaţi de Microsoft-Siemens-EADS în mită, s-au multiplicat împreună cu Viktor Bout şi Lazlo Kiss, în tranzacţii de droguri contra arme şi arme contra petrol făcute cu organizaţii teroriste ? Ce spuneţi doamnă Socol – SIVECO, domnii Silviu Hotăran şi Ovidiu Artopolescu şi alţi domni şi doamne …

Astăzi este o zi extrem de tristă, în care îmi aduc aminte de sutele de ori în care am trecut prin aeroportul din Bruxelles, în drum spre Anvers, de weekendurile petrecute cu prieteni belgieni în Piaţa Mare, seara la o bere, de liniştea şi pacea pe care o trăiam în oraşul vechi, şi la femeile cu care degustam delicioase fructe de mare, la un pahar de vin … astăzi este o zi foarte tristă pentru noi toţi.

Acea lume nu va mai exista niciodată.