Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LVII : “Doamna Kovesi vă invită SRI la două cafele de 8 Martie, pe care le pregăteşte Coldea, că 66% din SRIşti fac cafea pentru 33% SRIste, adică cîte două cafele pentru sexul slab … nu uitaţi să îl luaţi şi pe Darren White să vă mai povestească despre Microsoft şi despre POLIŢIA POLITICĂ pe care o faceţi împreună cu SRI“

multi_coruptiAu venit, prima dată, cu toţi ambasadorii şi prim-vicepreşedintele Microsoft America.” Gabriel Sandu fost Ministru IT&C

http://www.agerpres.ro/justitie/2015/10/12/gabriel-sandu-in-dosarul-microsoft-am-fost-cel-mai-prost-ministru-din-istoria-romaniei-14-52-23

“Pentru cunoscători, US Secret Service nu este nici CIA, nici FBI, nici DIA. N-are nici o secundă greutatea informativă a celor trei servicii deja celebre. Este un serviciu de protecţie a demnitarilor în misiunea sa principală. Un soi de SPP american. Exista însă şi o competenţă în plus a structurii americane, cea de investigare a fraudelor financiare, a celor cibernetice, a evaziunii şi criminalităţii fiscale derulate în special cu mijloace informatice. Prin ambele competenţe legale, un reprezentant al US Secret Service poate avea acces la informaţii de top despre un personaj sau altul, mai ales într-o ţară ca România unde serviciile americane au o platformă operativă din 2002” http://radu-tudor.ro/kovesi-lovita-in-moalele-capului-de-comunicatorul-pmp/

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Deci ambasadorul SUA impreuna cu prim-vicepresedintele Microsoft il viziteaza pe Sandu sa il preseze sa dea drumul la plati, astfel incit ciclul electoral sa mearga uns si sa cistige cei mai buni. De borduri se ocupa altii.

Cistiga Monica Macovei, pe mina Microsoft + Cocos + Sandu, care o ia la Bruxelles si pe Raluca Pruna, care ulterior o re-re-re-numeste pe Kovesi care re-re-reingroapa investigatiile in dosarul Microsoft-Siemens-EADS, pentru ca firele duc la reteaua de companii sub acoperire operate de ofiteri din fosta Securitate (ex. Dumitru Zamfir) in “folosul” SRI (George Maior – Florian Coldea) si a retelelor mafiote din Romania (Sebastian Vladescu – RSC- Medist si Sebastian Ghita – Asesoft – Teamnet)..

Sub directa supraveghere si protectie a lui Kovesi-Maior-Coldea retelele de frauda, piraterie cibernetica, coruptie si crima organizata, conduse de Sebastian Vladescu si Sebastian Ghita se extind la Bruxelles si in alte tari printre care si America.

FBI intra pe fir si incepe sa investigheze Microsoft, in timp ce Microsoft o ajuta de zor pe Kovesi sa investigheze si ea dar pe loc si pentru totala exonerare – nu ar fi pentru prima, Dorarul 654/P/2011 este un dosar de referinta pentru dragostea lui Kovesi fata de Microsoft, SRI si MAI.

Micul Guccifer intra si el pe fir (Internet) si il demasca pe Maior pentru activitati ilegale si extrem de periculoase pentru partenerii nostri NATO. FBI intra iar pe fir si il iau cu fulgi cu tot pe Micul Guccifer si il duc chiar linga Maior sa-i tina de urit de ziua femeii in Alexandria – Virginia de Est.

Aceste lucruri sunt foarte bine cunoscute si amplu prezentate publicului, in timp ce Kovesi, un fel de Sarapova, se dopeaza cu articole scrise contra cost prin tot felul de reviste din strainatate si cu sondaje comandate, sa aiba Pruna ce sa citeze cind ii da premii de popularitate in loc sa organizeze un proces de selectie pe merit.

Pruna putea sa o numeasca Procuror Sef DNA pe Laura si in functie de inaltime, ca probabil ca nu e o alta procuroare mai inalta ca ea in tot parchetul.

Intra pe Facebook si Elena Udrea care iar da din casa, si explica cum Microsoft conduce tara alaturi de SRI si DNA, dupa cum vor ei sa imparta banii lu’ Cocos, Niro si Pinalty intre politicienii fara frontiere.

Asta da cloaca! sub fustele careia se ascund marii barbati ai acestei tari si pregatesc de zor cafele de ziua stapinilor lor in proportie de doi la unu pe tot terenul.

Apare si Darren sa spune si el, ceea ce SUA nu pot sa isi asume oficial. Nu cred ca un fost angajat al Secret Service vorbeste de capul lui. Din cite cunosc, codul de conduita pe care acestia il au este mult peste FBI, ca CIA nu are nici unul, altul decit de a rezolva treaba prin orice mijloace, chiar daca e vorba de mita la Nastase si Bittner.

Sa revenim la Darren, care se pare ca stie suficient de mult incit sa isi fi facut o parere corecta despre ceea ce se intimpla in Romania, si ce fac in fapt DNA-SRI-SIE.

Citesc pe Hotnews si prin alte surse de “informare” ca Darren este o persoana care il cunoaste pe Sirbu si care nu stiu ce interese obscure ar avea sa ne denigreze tarisoara si sa o denigreze pe Kovesi si bravele nostre servicii de informatii interne si externe, noroc ca nu au pomenit si de “doi si un sfert”, de parca asta ar schimba fondul discursului unui strain informat care priveste detasat si in cunostinta de cauza la o tara in curs de prabusire libera.

Robert Turcescu: Dar probabil ştii că doamna Kovesi are o reputaţie bună în România şi o popularitate uriaşă.

Darren White: Da, din punct de vedere al publicului, da”.

Simpatic omuletul si raspunsul )

Adica in afara de un public bombardat cu imagini vesele, cultul personalitatii si propaganda cit cuprinde facuta pe multi bani pentru Kovesi, restul celor ca chiar stiu despre ce este vorba, nu dau doi bani pe o individa duplicitara, mincinoasa, fara nici un caracter si obiectivitate care face POLITIE POLITICA, in slujba unor politicieni corupti si mafioti impreuna cu SRI si SIE.

Kovesi vedeti sa nu va inecati cu cafeaua de Ziua Internationala a Femeii ! … ca asta este doar inceputul, daca nu ati inteles. Nici Microsoftul cu Maior cu tot nu va mai scot din “meandrele concretului” in care v-ati bagat cu atita pasiune feciorelnica.