Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XLVII Decizia civilă nr. 425/2011 din data de 10.11.2011 în dosarul nr. 4954/3/2007 al Curţii de Apel Bucureşti Sectia a V-a Civilă (Soluţie Definitivă)

multi_corupti

“Trebuie să ne asigurăm că soluţiile definitive sunt respectate şi executate ca o garanţie a statului de drept. Justiţia depune un efort uriaş pentru investigarea şi soluţionarea cauzelor de corupţie, folosind resursele financiare ale societăţii. Apoi, vedem de multe ori cum mecanismele şi procedurile judiciare sunt interpretate şi aplicate diferit. Unii condamnaţi nu execută integral pedeapsa aplicată de judecători. Unii sunt eliberaţi condiţionat fără a recupera prejudiciul sau folosind tertipuri administrative”, a reclamat procurorul-şef al DNA, atenţionând că astfel de situaţii “duc treptat la pierderea autorităţii statului şi la o lipsă gravă de încredere în instituţii”.
Laura Codruta Kovesi 25 Februarie 2016


Stimata Doamna Procuror Sef DNA,

Va solicitam sa considerati Solutia Definitiva mentionata si sa va conformati LEGII, pe care o manipulati si nesocotiti incepind din anul 2006 pina in prezentul mereu continuu.

Folositi procurori corupti (Nicoleta Bulgaru–Stuparu, Monica Pop, Irinel Paun si altii) pentru a actiona “in cimpul tactic” al SRI si MAI si pentru a obstructiona anchetele, si ele corupte ale OLAF si a altor autoritati.

Va mintiti (si ne mintiti) si va acoperiti unii pe altii si pe protectorii vostri (politicieni, servicii secrete si interlopi periculosi), beneficiari ai tilhariilor Microsoft-Siemens-EADS.

Ati constituit si continuati sa mentineti, in complicitate cu SRI si MAI, o structura paralela (cimpul tactic), ilegala si criminala in cadrul Tribunalelor, Parchetului General si DNA, care nu mai este decit un exercitiu de PROPAGANDA, menit sa ii protejeze pe Microsoft-Siemens-EADS si pe beneficiarii jafului comis in asociere cu politicieni, procurori, politisti, ofiteri si inalti birocrati Europeni.

Ne raportati in bataie de joc ca ati dispus tot felul de masuri in vederea unor recuperari “virtual – potentiale”, in valoare de niste sute de milioane de euro, cind in fapt acoperiti jafuri si tilharii de mai multe miliarde de euro, comise de Microsoft si asociatii acestora.

Vom reveni …

Descarcati Decizia civilă nr. 425/2011 din data de 10.11.2011 în dosarul nr. 4954/3/2007 al Curţii de Apel Bucureşti Sectia a V-a Civilă (Soluţie Definitivă)