Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XXX “George Cristian Maior, Claudiu Dumitrescu, Laura Codruţa Kovesi, Cătălin Vartic agenţi de vînzări Microsoft” „DNA a extras tot ce se putea din aceasta „pepită” informaţională” Cătălin Tache 15 Decembrie 2015

multi_coruptiDosarul face zeci de pui in incubatorul DNA: reincepe tavalugul „Microsoft”!

“In niciun alt caz nu au fost mai terfeliti procurorii anticoruptie decat ca in ancheta privind traficul de influenta la nivel guvernamental pentru prelungirea si cumpararea de noi licente „Microsoft” pentru institutiile de stat. Si, intr-adevar, la prima vedere poate parea ca oamenii Laurei Codruta Kovesi ar fi dat dovada de slabiciune pe parcursul instrumentarii acestui dosar, nereusind sa fructifice la maximum aceasta pista. Nimic mai fals insa, dupa cum sustin sursele noastre, pentru ca DNA a extras tot ce se putea din aceasta „pepita” informationala”.
http://www.enational.ro/dezvaluiri/dosarul-face-zeci-de-pui-in-incubatorul-dna-reincepe-tavalugul-%E2%80%9Emicrosoft%E2%80%9D-513754.html/

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

DNA nu a extras nimic altceva din „aceste dosare Microsoft” decit pe George Cristian Maior, Claudiu Dumitrescu, Laura Codruta Kovesi, Catalin Vartic si altii, astfel incit sa nu raspunda EI in fata legii pentru infractiunile comise in parteneriat cu Microsoft si asociatii acestora (RSC-Medist (Sebastian Vladescu) Asesoft-Teamnet (Sebastian Ghita)), incepind din 2001 pina in prezentul mereu continuu.

DNA-SRI-MAI-ORDA-OLAF si multe alte institutii au fost exhaustiv informate inca din anul 2004 de jaful pe care Microsoft in asociere cu „parteneri” locali il faceau pe piata IT din bani publici si din fonduri Phare.

George Cristian Maior, Claudiu Dumitrescu, Laura Codruta Kovesi, Catalin Vartic si altii, nu au facut decit sa recurga la orice mijloace indiferent cit de ilegale si criminale pentru a ii proteja pe Microsoft si pe asociatii acestora pina a venit Siemens in 2011, si i-a obligat sa il investigheze pe Microsoft, respectiv pe ei insisi.

Investigatiile dureaza atit de mult pentru ca acestia incearca sa transforme mai multe crime odioase, care au adus prejudicii in valoare de miliarde nu de zeci de milioane, si care care nu puteau fi comise fara complicitatea lor, in succese investigative uluitoare, astfel incit sa devina din infractori eroi, in acelasi fel cum au reusit sa transforme creatori de nivel mondial in criminali periculosi, infractiuni evidente in glorioase creatii intelectuale si fraude flagrante de fonduri UE in marete realizari ale proiectelor finantate din bani UE.

Domnul Catalin Tache, de altfel bine intentionat si citeodata si bine informat, scrie un articol „laudatio in intregrum” la adresa Laurei Codruta Kovesi, alimentat de „sursele noastre” de la DNA, despre subiectul Microsoft, pe care de data aceasta nu il intelege, astfel incit acesta manipuleaza grav fara sa stie opinia publica.

Nu putem presupune ca o face intentionat, pentru ca doar a preluat opiniile Laurei Codruta Kovesi referitor la cit de hulita a fost ea si DNAul pe nedrept, in timp ce ei se jertfeau pe altarul luptei impotriva coruptiei unde, din cite ne spune autorul, Microsoft ori este un mic copil fata de alte cazuri mult mai extraordinare, ori Microsoft este bulgarele de zapada care o sa ingroape tot cartierul marilor rechini care acum nu se vad, dar care se vor vedea in curind cu ochiul liber.

Stimate domnule ziarist de investigatii, pentru inceput trebuie sa stiti ca George Cristian Maior si Laura Codruta Kovesi sunt agenti de vinzari Microsoft – RSC – Medist – Asesoft – Teamnet si a altor asa zise mari companii de IT, si nu de ieri de azi, ci incepind din anul 2001 pina in prezentul mereu continuu.

Aminarile (tergiversarile) disjungerile, conectarile si alte jonglerii facute cu dosarele respective de catre procurorii de caz, sunt facute la ordinul lui George Cristian Maior, Laurei Codruta Kovesi si Claudiu Dumitrescu si preluate ca atare de Catalin Vartic in vederea protejarii rolului pe care acestia il au in acoperirea unor infractiuni deosebit de grave.

Infractiunile comise de acesti „competenti” specialisti, depasesc in gravitate atit actele criminale comise de catre cei cunoscuti, sau in curind cunoscuti, cit si prejudiciile mult subevaluate, anuntate cu minutiozitate contabila de „sursele DNA”

Vom reveni ….