Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XXII “Bill Gates iubeşte România şi Fondul Proprietatea”

multi_coruptiFundaţia Bill şi Melinda Gates, cea mai mare organizaţie filantropică din lume, cu active de 43 de miliarde de dolari, parte din acestea fiind donate şi de Warren Buffett, este acţionar la Fondul Proprietatea (FP).

“Plasamentul este cu atât mai surprinzător cu cât bursa de la Bucureşti este o piaţă de frontieră, iar lichiditatea este un criteriu important în funcţie de care marile fonduri îşi decid investiţiile.”

Cel mai mare acţionar al Fondului Proprietatea este fondul american de hedging Elliott Associates, cu o deţinere de circa 20% din capitalul fondului.

Paul Singer, cel care deţine firma Elliott Associates, este printre cei mai temuţi investitori de pe pieţele financiare.

http://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/fundatia-lui-bill-gates-a-intrat-pe-bursa-de-la-bucuresti-cu-investitii-in-fondul-proprietatea-14912146

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

O afacere de familie in care Mark Gitenstein este sau doreste sa fie administratorul Fondului Proprietatea, fiind mindru de faptul ca fiul sau lucreaza la Microsoft la Bill Gates, care dupa ce a jefuit si tilharit in Romania cit a vrut vine acum si investeste tot banii nostril, astfel protejat de DNA, care la rindul sau este protejat de Mark Gitenstein.

Povestea suna a Calin Popescu Tariceanu si prietenul Sebastian Vladescu, prieten cu Sebastian Ghita, si ei mari investitori din bani furati impreuna cu Microsoft, si ei toti protejati tot de DNA.

Kovesi – Coldea sunt un fel de investitori in Fondul Proprietatea, prin entitati interpuse si cu drag incalzite la piept.

Bine ca investeste Bill Gates in Romania, ca poate o sa fie de unde sa se puna o poprire, doua, pentru cite pagube a produs cu Microsoft, sau poate il mai decoreaza inca o data Tariceanu.

Vom reveni