Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XIII “Exces de propagandă marca Kovesi – Coldea” – Lucrez pentru țara mea. Profesionalismul și corectitudinea este cea mai eficace armă a noastra”…„Potrivit noului cod de procedură penală, suntem obligaţi încă din cursul anchetei să furnizăm copii după dosar tuturor persoanelor implicate. Ce se întâmplă cu aceste dosare nu mai putem să ştim” Laura Codruţa Kovesi 1 Decembrie 2015

multi_corupti

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Nici o zi fără Kovesi ! …

la Hotnews (care preia «elogii» din presa internaţională plătită – informare circulară şi manipulare excedentară), şi

la Europa FM (« majoritatea celor care au intrat în direct prin telefon au avut doar cuvinte de laudă pentru Kovesi »)

Noul Cod de Procedura Penala (NCPP art. 94) „De multe ori ne încurcă. De multe ori se fac judecaţi ale dosarului în public. Există situaţii în care publicitatea ne ajută, dar atunci când apar date din dosare nu ne ajută. Nu neg rolul transparenţei în activitatea noastră, care are şi un caracter preventiv. Unii oameni sunt încurajaţi să ia atitudine să denunţe acte de corupţie, iar alţi oameni sunt descurajaţi să mai comită acte de corupţie.” LCK

„Am avut situaţii de corupţie în DNA. Acum doi ani, colegii mei au arestat un procuror şef de birou care era suspect de corupţie. Am avut cazuri de politişti. Luna trecută, un poliţist a fost condamnat la 5 ani de închisore cu executare. Suntem foarte atenţi la modul în care recrutăm personalul, la condiţiile de integritate şi vă spun că nimeni din DNA nu are imunitate” LCK

“Infracțiunile comise și care includ fonduri UE sunt acum în vizorul nostru și sunt o chestiune prioritară pentru DNA. Numărul anchetelor care privesc aceste cazuri a crescut.” Laura Codruta Kovesi

Dar pina acum in vizorul cui erau fraudele fonduri Europene (Dosar 85/P/2011 conexat Dosar 6949/P/2004, 216/P/2005) ?

Singura autoritate competenta sa investigheze fraude fonduri Europene este DNA, de cind a fost constituita institutia, la solicitarea UE, de catre Adrian Nastase, ca sa poata fura si corupe impreuna cu Microsoft si inalti functionari UE in liniste, astfel protejati de DNA si alte institutii competente si foarte corupte (MAI, SRI, ORDA, PICCJ, etc.).

DNA, la comanda lui Botos si Kovesi, induc deliberat in eroare (afirmatii false – probe ticluite) institutiile UE in frunte cu OLAF si Comisia UE, incepind din anul 2002.

Kovesi a inceput intr-un foarte tirziu sa lucreze pentru tara, cu vizorul DNA la fraudele cu fonduri UE, dupa ce un deceniu a protejat in cunostinta de cauza fraude extrem de grave si de evidente, exhaustiv probate de persoane naturale si juridice astfel acuzate ilegal de calomnie si denigrare in baza unor inscenari judiciare, spre linistea si profitul “protejatilor” lui Kovesi-Coldea (Microsoft-RSC-Medist-Asesoft-Teamnet-Siveco-Netconsulting-Totalsoft- etc.).

Kovesi simte nevoia sa se laude (disculpe) de Ziua Nationala, intr-un articol platit unui ziar din Suedia specializat in articole sportive, care la rindul sau citeaza alte articole “comandate” si foarte elogioase (si mincinoase) la adresa lui Kovesi (BBC, The Economist, Romania Journal, Antena 3, Romania Insider, New York Times, Reuters), si la Europa FM in direct sa se lase magulita de ascultatori foarte ascultatori la ordinele lui Coldea.

Ce ocupata sunteti, stimata doamna, sa va faceti propaganda, in timp ce continuati sa va bateti joc de lege si de alte personane naturale si juridice.

DACA SUNTETI OBLIGATA DE NOUL COD DE PROCEDURA PENALA SA FURNIZATI COPII DUPA DOSARE TUTUROR PARTILOR IMPLICATE, REVENIM CU SOLICITAREA, IN CALITATE DE PARTE VATAMATA IN DOSARUL 85/P/2011, SA NE RESPECTATI DREPTURILE SI LEGEA SI SA NE FURNIZATI O COPIE A DOSARULUI MENTIONAT, ASTFEL CONEXAT CU DOSARELE 6949/P/2004, 216/P/2005, 66/P/2007,654/P/2011 si altele.

Kovesi nu stie daca e persoana naturala sau juridica “Sunt de acord că sunt la conducerea unei instituții foarte puternice, eficiente și serioase, care are un număr de procurori foarte curajoși care combat acest fenomen. Vreau să spun că profesionalismul și corectitudinea de care dăm dovadă sunt cele mai bune arme de care dispunem”.

Kovesi se ascunde in spatele, si isi asuma munca pe care unii procurori corecti o fac, in timp ce ea ii saboteaza si manipuleaza, in acelasi mod ilegal si criminal cum procedeaza si cu partile vatamate in dosarele pe care le instrumenteaza la “comanda” SRI, Microsoft si a asociatilor acestora.

Kovesi, faptele si probele vorbesc, si voi retineti inscrisuri care va condamna pentru un deceniu de “politie politica si criminala” facuta in slujba celor care distrug sistematic aceasta tara – nu pentru tara lucrati, lucrati impreuna cu Coldea pentru Microsoft si pentru MAFIE ! Colegii din DNA la care faceti referire ar trebui sa va “execute” prima pe Dumneavoastra si pe Coldea pentru acte grave de coruptie.

Kovesi – Coldea DEMISIA !

Vom reveni ….

http://www.stiripesurse.ro/explicatiile-sefei-dna-trei-mistere-din-activitatea-procurorilor-anticoruptie_975034.html http://www.expressen.se/nyheter/longread/darfor-kommer-tiggarna/ro/hon-leder-kampen-mot-rumaniens-myglande-makt http://www.stiripesurse.ro/laura-codruta-kovesi-recunoaste-exista-coruptie-si-in-interiorul-dna_975030.html