Kovesi – Coldea : Tăriceanu (al doilea om în Stat’u la comanda lu’ Vîntu) şi “paradigma” dizolvării Parlamentului ! … luaţi-l acasă dacă tot îl iubiţi atît de mult şi de tare.

multi_coruptiParlamentul … lu’ ma-sa, nevasta lu’ barbat’su’ ei, “care este” informator al Sigurantei si Securitatii – Dan Amadeo Lazarescu, care nu e tatal lui, e “Paradigmic” doar sotu’ lu’ ma-sa’, care el Tariceanu, Macrociordeste cu Vladescu, Ghita, Vintu, Andronic, Artopolescu, Paun si Bill Gates – Microsoft, pe care il si decoreaza, si restul este doar NOAPTEA MINTII.

„Presedintele liberal, premierul Calin Popescu Tariceanu, este fiul vitreg al celebrului Dan Amadeo Lazarescu, despre care s-a aflat ca a „livrat” Securitatii zeci de fruntasi liberali, contra cost. Justificarea – cu banii luati pe informarile date la Securitate, Dan Amadeo Lazarescu i-a ajutat pe cei pe care i-a bagat in puscarie.

Dupa modelul tatalui vitreg, Tariceanu s-a debarasat si el de trecut: premierul a sustinut ca nu il recunoaste pe Dan Amadeo Lazarescu ca tata, ci doar ca pe „sotul mamei” sale.’

“Ne aflăm în faţa unei situaţii politice fără precedent în România ultimilor 26 de ani. Schimbarea de paradigmă dorită şi anunţată de preşedintele Klaus Iohannis riscă să se manifeste sub forma unei schimbări de regim.

 Instalarea unui guvern prezidenţial va marca trecerea la un regim politic diferit de democraţia reprezentativă, la un regim politic ce va excede principiile constituţionale şi va pune în pericol drepturile şi libertăţile cetăţeneşti, valorile democratice şi statul de drept. Guvernarea personală prin experţi, fie aceştia de bună calitate, excede cadrele democratice, oricât de largi ar fi acestea concepute.

ALDE face apel la personalităţile independente ce ar putea fi solicitate să facă parte din viitorul guvern prezidenţial să nu accepte să devină instrumente ale unui proces nedemocratic cu un periculos potenţial antidemocratic. De asemenea, ALDE face apel la toate partidele parlamentare să refuze să dea votul de investitură unui guvern ce va fi neîndoielnic folosit pentru construirea unei noi „paradigme” politice de factură nedemocratică şi nereprezentativă.” Copreşedinte ALDE – Călin Popescu – Tăriceanu

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

No comments ! …

Kovesi – Coldea de ce nu il luati pe Tariceanu acasa, daca tot il protejati si il cresteti din 2000, pina in zilele noastre ? … a fost si el manechin (Ciorapeanu)

… in “paradigma” cu Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, Sebastian Socol, etc… (mai sunt si Mariusi’  Opran, Guran, – si Livii Dragan, Wolf, si tot felul de Tiberii si Irinei si Irinuci …) dragi “paradigmei” “cupolei “ “sistema” …

… daca Tariceanu l-a decorat pe Bill Gates, pentru Macrociordeala, e imun pe viata sau/si dupa … !?

… ca stia si el (si seful lui S.O. Vintu de la Timofte si Fulga) de centrele CIA de detentie secrete si ilegale, de torturat oameni degeaba si dat mita cu mult sens ?

Tare Tariceanu Ciorapeanu, Razgindeanu si Paradigmicul ! … luati-l bre acasa, ca la Rahova vaz ca nu doriti sa va trimiteti “copilul paradigmic” cu ciorapei de matase, ma’-sa se si mamele voastre … si vai de mama noastra

Vom reveni …