Kovesi – Coldea : „România a pierdut atunci startul” timp de 26 de ani – Elena Udrea

„Din pacate, Securitatea se juca din umbra cu destinul nostru, in timp ce oamenii mureau impuscati. ‘Ei’, securisti si neocomunisti, stiau exact care este ‘viitorul’: democratie originala si comunism cu fata umana. Au avut nevoie de noi doar ca sa il omoare pe Ceausescu, pentru a prelua puterea. Poate de aceea Romania arata astazi asa, pentru ca a pierdut atunci startul”, scrie Elena Udrea pe Facebook.

„Ma uit la protestul de ieri cu atentia celui care face parte din Sistemul care si-a ajuns limitele, a celui care, tocmai de aceea, stie adevarurile grave despre cum acesta functioneaza si scopul care il anima. Ma tem ca si de data aceasta, entuziasmul celor care vor sa schimbe drumul Romaniei, dorinta lor adevarata de a construi o tara in care sa aiba motive sa ramana, vor fi folosite, deturnate de cei care duc o lupta sofisticata de preluare a puterii”, mai afirmă Elena Udrea.
http://www.stiripesurse.ro/udrea-le-pune-frana-protestatarilor_972103.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Te temi degeaba ! Un bun inceput este tocmai faptul ca vei raspunde pentru ilegalitatile pe care le-ai comis, ceea ce va fi un exemplu de urmat si pentru cei pe care inca ii protejezi.

Cine sunt cei pe care tot ameninti ca ii vei denunta, cine sunt procurorii care se distrau la Monaco impreuna cu talharii, care este compania de sondaje controlata de George Maior, unde ducea Cocos milioane din mita Microsoft ?

“Sistemul care si-a ajuns limitele” este doar o organizatie criminala, bazata pe competitia “interna” intre “grupuri de interese” formate din talhari si asasini (Claudiu Florica, Irina Socol, Sebastian Ghita, Sebastian Vladescu, Elena Udrea, Dorin Cocos, Vasile Blaga, Calin Popescu Tariceanu, Dan Nica, Irinel Paun etc.), asistate de corporatii multinationale pradatoare si de politicieni corupti din mai toate tarile “lumii civilizate”.