Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XII – “Marea confruntare (incident grav) diplomatică “SUA – Germania”, arbitrează Kovesi-Coldea !”

multi_corupti“Nu poti sa ai tortul intreg dupa ce l-ai mincat pe tot”

“You can’t have your cake and eat it (too)” proverb englezesc

“Nu exista prinzuri gratuite” Totul se plateste !

„There is no such thing as a free lunch” „There is a price for everything” proverb american

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

S-a terminat cu prinzurile gratuite !

Fiorello La Guardia, la inaugurarea in postul de Primar al New York, in 1933 a spus „È finita la cuccagna!” respectiv „Cockaigne is finished” sau colocvial „No more free lunch” – “S-a terminat cu prinzurile gratuite” in contextul in care acesta se referea la mita si coruptie.

Ambasadorul american sustine public lupta impotriva coruptiei si pe cei care tot lupta cu determinare si curaj exemplar, ritmic si permanent impotriva coruptiei de un deceniu, doar sa constatam ca fenomenul coruptiei a atins dimensiuni incredibile. SUA au reprezentat si continua sa reprezinte conducatorul de necontestat al luptei impotriva coruptiei si terorismului international.

Procurorul Sef DNA, se mira singura public, cum de este posibil sa lupti zece ani cu coruptia si sa fii laudata si recompensata, si sa constati ca nu faci decit sa fii confruntata cu o situatie incredibila chiar si pentru tine. Romania continua sa reprezinte una dintre cele mai corupte tari din lume.

Ambasadorul Germaniei se declara mirat si necajit referitor la sumele uriase, provenite din fonduri UE – la care Germania este principalul contribuitor – si fraudate prin licitatii trucate, monopoluri, carteluri si coruptie structurala si generalizata, comise inclusiv de companii germane si americane Microsoft – Siemens – EADS. Germanii au recunoscut tilhariile si coruptia si isi investigheaza exemplar propriile activitati (EADS, Siemens, etc.) – Siemens este astazi un studiu de caz la nivel mondial referitor la lupta anti coruptie – in timp ce companiile americane (Microsoft) continua sa nege orice responsabilitate.

Procurorul Sef DNA declara ca Microsoft nu are nici o implicare penala, in pofida probelor prezentate de nemti si a evidentei flagrante si exhaustiv probate.

(Ex)-Presedintele Traian Basescu atentioneaza institutiile competente (DNA-SRI) si responsabilii diplomatici (SUA-Germania si altii) ca in Romania, influenta pe care Microsoft o are asupra Justitiei si serviciilor secrete intra in contradictie antagonista cu politicile sustinute de catre SUA, si pune in discutie credibilitatea luptei impotriva celei mai periculoase forme de coruptie : coruptia la cel mai nivel inalt nivel.

Presa manipulata de DNA-SRI il acuza pe (Ex) Presedinte de populism, nationalism, anti-imigratie si anti-occidentalism, in timp ce Procurorul Sef DNA, continua sa tergiverseze invetigatiile, sa ii protejeze pe infractori, si sa dea explicatii dintre cele mai ridicole si puerile.

Serviciile secrete pastreaza un secret (ca d’aia sunt secrete) imperial referitor la ilegalitati deosebit de grave comise in asociere cu infractorii, in timp ce monitorizeaza cimpul tactic al justitiei, astfel incit sa nu li se intimple ceva lor si asociatilor lor, in frunte cu Microsoft.

Diplomatii straini nu mai inteleg nimic, desi incearca sa faca ei totul (democratic) in lipsa “competentelor” si vointei politice nationale. Au legitimitatea faptului ca suntem membri cu drepturi depline NARO-UE si ne folosim statutul pentru a fura si corupte deplin.

Americanii sunt cei care conduc indisputabil lupta impotriva coruptiei, dar Microsoft refuza sa isi ancheteze si recunoasca faptele probate de germani inca din anul 2011 si communicate romanilor. Microsoft actioneaza in complicitate cu autoritatile romane, astfel laudate si premiate de SUA pentru rezultatele obtinute in lupta anti coruptie.

Germanii isi recunosc faptele si continua investigatiile, dar romanii refuza sa accepte fapte si probe evidente care ii acuza pe conducatorii Microsoft si pe angajatii acestora, de ilegalitati deosebit de grave comise incepind din anul 2000 pina in prezent.

DNA-SRI, continua sa tergiverseze investigatiile, sa ii favorizeze pe Microsoft si sa isi protejeze companiile “sub acoperire” cu determinare infractionala atfel incit pe linga dezastrul economic la care au participat vor reusi sa contribuie si la o criza diplomatica majora.

Kovesi – Coldea – Microsoft oricit ar fi de bogati nu vor reusi niciodata sa corupa Congresul, si politicile legitime ale SUA, cum nu au reusit nici Siemens si altii, asa cum stia Sorin Ovidiu Vintu sa faca cu tot Parlamentul, si cum incearcati voi si protejatii vostri Ponta, Ghita, Tariceanu, Vladescu, Artopolescu si multi altii.

Kovesi – Coldea DEMISIA !