Kovesi – Coldea : Credeţi că după ce i-am scris de mai multe ori începînd din Decembrie 2004, Ministrul de Interne Vasile Blaga ştia că MAI (SRI) foloseşte programe pentru calculator furate şi făcute cadou de Sebastian Vlădescu (Romanian Software Company) ulterior şi de Teamnet în asociere cu RSC ?

multi_coruptiCopresedintele PNL Vasile Blaga s-a prezentat marti la DNA, in calitate de martor, pentru a fi audiat intr-unul din dosarele in care este cercetata Elena Udrea.

„Am fost citat in calitate de martor in dosarul in care s-au cerut in parlament avize pentru doamna Udrea dar nu stiu nimic” despre asa ceva, a declarat Blaga, inainte de a intra in sediul DNA. Intrebat despre afirmatiile Elenei Udrea potrivit carora Vasile Blaga stia ca banii de campanie electorala provin din mita, Vasile Blaga, care a coordonat respectiva campanie, a raspuns: „Fereasca Dumnezeu, nu stiu de asa ceva”. Acesta a mai spus ca nu stie ca Ana Maria Topoliceanu „sa fi adus vreodata bani la PDL”.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Ferească Dumnezeu să îl creadă cineva pe Vasile Blaga, aşa cum îi cred pe Microsoft şi pe asociaţii acestuia.

Vasile Blaga este unul dintre principalii beneficiari ai jafului Microsoft – RSC – Teamnet, şi unul dintre cei mai determinaţi protectori ai CUPOLEI.

Pentru a afla mai multe urmăriţi emisiunea de astăzi ORA DE VEGHE la Naşul TV de la ora 19.00

Vom reveni