Kovesi – Coldea :  Corupţia Ucide! SRI Ucide! DNA Ucide! Ghiţă Ucide! Microsoft Ucide! „Corupţia face ca resursele statului să se scurgă înspre o pătură restrânsă de persoane privilegiate, în detrimentul majorităţii populaţiei” Laura Codruţa Kovesi – Reuters

multi_coruptiCoruptia „distorsioneaza competitia onesta, atat in mediul de afaceri, cat si la stat. Prin urmare, a detine o functie publica inseamna a avea conexiuni si bani, investitorii cu proiecte serioase sunt descurajati, iar efectele sunt vizibile in calitatea serviciilor publice si a infrastructurii”, a mai precizat sefa DNA.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

“Patura” (ce educatie comunista a limbii de lemn poseda Luluta !) persoanelor privilegiate este tesuta de SRI, MAI, DNA, Microsoft si asociatii acestora, Irina Socol, Sebastian Ghita, Sebastian Vladescu, Siviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu si multi altii.

Coruptia nu “distorsioneaza” competitia – Coruptia UCIDE orice competitie !

Daca tot nu ati inteles nimic pina acum, macar nu mai deschideti gura sa vorbiti cu ea, si nu mai puneti mina sa scrieti tot felul de ineptii, care va descalifica si ne descalifica si pe noi toti tontii, de va permitem : sa se scurga – patura – distorsioneaza – conexiuni – descurajati – calitatea infrastructurii ..

Cine e retardul (a) care va scrie discursurile, clarificarile si precizarile ?, ca doar nu chiar Dumneavoastra puteti scoate astfel de perle (negre) pe gura sau/si cu mina.

Ne gindim ce sunteti capabila sa scrieti in Rezolutii (Dosar 654/P/2011) !, dar constatam ca o depasiti chiar si pe Monica Loredana Pop… la precizari.

Nu am prea inteles precizarile “a detine o functie publica inseamna a avea conexiuni si bani, investitorii cu proiecte serioase sunt descurajati, iar efectele sunt vizibile in calitatea serviciilor publice si a infrastructurii”.

Asa Coruptie, asa Procuror Sef DNA, asa General SRI, asa Ambasador in SUA, si tot asa .. ca merge si asa …

Vom reveni ….