ALDE un partid pentru liniştea lui Tăriceanu

multi_corupti„Discursul împotriva abuzurilor justitiei este contra curentului.”

“Majoritatea alegătorilor sunt de acord cu lupta impotriva coruptiei. Tot ce spune Tăriceanu impotriva abuzurilor justitiei e placut de politicieni, toata lumea ii da dreptate in politica si chiar are dreptate, dar nu avem electorat, oamenii sunt de acord cu DNA”

„Strada e pierduta”

Intrarea in Opozitie a dus partidul in situatia sa rateze si captarea ‘strazii’, spun surse din partid. “Nu avem unde sa ne pozitionam. Nu avem o felie a noastra de electorat. Cui ne adresăm? Intrarea în opoziţie a pus capac. Acum nici strada nu poti sa o acaparezi, ca strada a vrut tehnocrati si noi votam impotriva tehnocratilor”, Ionel Dancu Stiripesurse

http://www.stiripesurse.ro/surse-tariceanu-a-declan-at-furtuna-in-alde_973686.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Tariceanu conduce, sustinut de politicienii, toti corupti (mai putin decit el), lupta glorioasa impotriva DNA.

Cind era Prim Ministru si DNA era aceiasi institutie care il proteja pe Tariceanu si asociatii (Sebastain Vladescu, Ovidiu Artopolescu, etc.) ii lauda cit si pe unde putea.

Acum cind DNA este obligata, impotriva vointei sale si a celei politice, sa finalizeze Mega Dosarul de frauda internationala Microsoft-Siemens-EADS, la insistentele si presiunile comunitatii inernationale, Tariceanu este suparat pe DNA si pe Justitie.

Partidul ALDE este o alta forma de diversiune pentru protectia coruptiei la cel mai inalt nivel in stat (Tariceanu locul doi).

La numar de ani de puscarie cistigati pe merit, ii dorim sa cistige locul intai ! … premiile le da DNA.

Vom reveni ….