SRI contra SRI cu DNA la mijloc (înaintare) în “cîmpul tactic”
Interlopii care deturnează actul de justiţie sunt Securişti cu diplome de doctori SRI

multi_corupti„Grupări de criminalitate organizată au reuşit penetrarea instituţiilor publice la nivel înalt, funcţionari publici sau demnitari fiind semnalaţi ca membri ori chiar coordonatori ai unor reţele de criminalitate organizată […] deturnări ale actului de justiţie, pe fondul imixtiunilor unor grupuri de interese”, în baza unor relaţii de cointeresare cu magistraţi, poliţişti, grefieri, avocaţi, notari, lichidatori judiciari.”Exponenţii criminalităţii organizate au reuşit să creeze pârghii de intervenţie pe diverse paliere ale sistemului în scopul vicierii procesului judiciar penal în conformitate cu propriile interese”, menţionează SRI in Raportul 2014.

Potrivit declaraţiilor sale acordate postului de ştiri Digi 24, Teodorescu susţine că interlopii sunt securiştii cu diplome de doctori SRI. „În partid erau câteva linii, linia Hrebenciuc, acum toată linia Hrebenciuc este la Ghiţă, care a zis că îşi dă demisia din partid, dar nu şi-a dat-o”, a spus Teodorescu. Întrebat dacă acum există o singură linie, „linia Ghiţă”, sociologul a răspuns scurt – „Un singur cerc de interlopi sprijiniţi de instituţii ale statului”. „Uitaţi-vă câţi absolvenţi ai academiei SRI sunt membru în Guvern , membri în Guvern. (…) Vă spun eu. Doctori SRI. Făcuţi foarte repede. Cine conduce comisia electorală acum. Voicu şi-a dat demisia şi a venit altcineva, tot un doctor SRI, un om din fosta garnitură Hrebenciuc trecut la Ghiţă. Dar să sperăm că Liviu Dragnea are putere, votul de duminică îi dă o legitimitate să se bată cu aceşti interlopi, nu poţi să le spui altfel”, a completat sociologul.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Domnule Procuror Şef Serviciu DNA Cătălin Marius VARTIC,

SRI, MAI si DNA au fost deliberat indusi in eroare de catre Microsoft, Sebastian Vladescu, Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Ghita, si altii in vederea fraudarii fondurilor Phare (OLAF Raport Final OF/2010/0068), comercializarii si utilizarii, in primul rind de catre SRI si MAI, a unor produse software dovedit a fi plagiate, piratate si distribuite ilegal incepind din nual 2002 via Internet (crima cibernetica), atit in Romania cit si ulterior, in alte tari Europene (RSC-Asesoft-Teamnet), pina cind UE a sistat platile pe axa IT – POSDRU in Decembrie 2014.

Reteaua de coruptie si frauda constituita de Microsoft (Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Ionut Lopatan, Bill Gates, Steve Ballmer), RSC-Medist-Leader High Tech (Sebastian Vladescu, Calin Popescu Tariceanu) si Asesoft-Teamnet (Sebastian Ghita), a fost si continua sa fie protejata de Securistii din SRI si de protejatii acestora “interlopii cu diplome de doctori SRI”, prin manipularea si monitorizarea in “cimpul tactic” a DNA incepind din anul 2005 pina in prezent.

SRI continua sa foloseasca ilegal operele create, publicate si inregistrate de Omnis, in contextul in care DNA continua sa considere, in pofida probelor legale depuse la dosarul cauzei (85/P/2011) ca operele apartin Microsoft si au fost oferite gratuit via Internet lui Sebastian Valdescu si Sebastian Ghita, care la rindul lor le-au oferit gratuit SRI, MAI si altor sute de utilizatori.

Microsoft declara in atentia OLAF, ca nu au facut oferte gratuite a unor produse neinregistrate, acestor persoane si companii, pe care Microsoft, in urma scandalului de coruptie, sustin ca nu le cunosc desi companiile mentionate figureaza drept Microsoft Gold Partners in baza de date Microsoft, in timp ce Comisia UE considera ca DNA a indus deliberat in eroare Comisia UE, pentru a ii proteja pe cei mentionati.

Va rugam sa luati la cunostinta faptul ca tergiversarile, ticluirile, manipularile si ilegalitatile pe care Microsoft, SRI, MAI, RSC-Medist-Asesoft-Teamnet si altii le fac cu determinare in continuitate si agravare, prin “monitorizarea” DNA, aduc prejudicii majore tehnologice, stiintifice, financiare, economice si politice Statului Roman si partenerilor sai strastegici UE si SUA, in conditiile in care Autoritatea si Reponsabilitatea de a afla adevarul (evident si probat de altfel inca din 2004) va revin Dumneavoastra personal, in conditiile in care a trecut un deceniu de cind DNA investigheaza astfel incit sa protejeze grupul de crima organizata mentionat (si in primul rind SRI) si sa incrimineze pe cei care doresc respectarea legii si a adevarului.

Cu sinceritate,

Dragos Riscanu

P.S.

Speram ca dupa ce Ministrul IT&C Gabriel Sandu a recunoscut toate acuzele aduse de DNA (Felicitari ! pentru profesionalism – selectiv este drept dar totusi profesionalism), sa vina si rindul Securistilor de la SRI si a protejatilor lor (Sebastian Ghita, Sebastian Vladescu, Calin Popescu Tariceanu, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Ionut Lopatan, Bill Gates, Steve Ballmer si altii) sa recunoasca adevarul evident care inca va eludeaza.