Neobosita Doamnă Kovesi,
loveşte din nou (ziua şi lovitura) … la Reuters

multi_corupti„Este destul de greu de explicat de ce, în ciuda anchetelor, această situaţie continuă„, a adăugat şefa DNA. „O explicaţie posibilă ar putea fi anvergura fondurilor publice gestionate de cei care iau decizii în administraţiile locale”, a mai spus Kovesi, citată joi de Reuters.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Este foarte usor de explicat ! Spiritul patriotic, si inalta tinuta profesionala a DNA sunt impartasite cu patriotism si profesionalism de toti infractorii, oriunde se afla ei pe lumea asta, de la Strehaia la Mizil si de la Seattle la Munchen, via Vanuatuu si Geneva.

Atit timp cit Microsoft-Siemens-EADS si alte corporatii, dau mita sute de milioane celor mai inalti demnitari, incepind din anul 2000, ca sa administreze (jefuiasca) fonduri publice de miliarde de euro, si nu patesc nimic, este normal ca toti ceilalti demni cetateni ai patriei noastre, sa considere ca patriotismul si profesionalismul celor care protejeaza de decenii aceste mecanisme este demn de urmat.

Asa cum DNA s-a obisnuit sa protejeze si sa incurajeze tilhariile si jaful, asa s-au obisnuit si cei mentionati si neintelesi astazi de Neobosita Doamna Kovesi la Reuters.

Daca Microsoft, venit tocmai din indepartatul Seattle, poate sa faca jaf si tilharie, este protejat si nu pateste nimic, ba chiar este laudat de Procurorul Sef DNA, pentru serviciile aduse DNA, cum poate un patriot neaos, din capitala, provincie sau de la tara sa pateasca ceva in tara lui daca o jefuieste “de drept” ?

Lasati Doamna aparitiile publice zilnice in care, sau va laudati sau va lamentati si mereu ne (si Va) dezinformati. Cei pe care nu ii intelegeti sunt oglinda vie a credibilitatii reale de care va bucurati impreuna cu institutia pe care o conduceti, indiferent de laudele pe care vi le tot faceti in fiecare zi prin tot felul de mediatizari.

Cind o sa intelegeti ca daca nu ati reusit sa fiti parte a solutiei, inseamna ca sunteti parte a problemei, si va Veti da demisia (impreuna cu cei care v-au urmat), poate vor intelege si ceilalti ca ceva se poate schimba, asa ca pina atunci nu va mai mirati degeaba, ca noi oricum stim ca maine Veti veni sa Va laudati din nou… si din nou.

Vom reveni si noi ….

P.S.

Ce sa mai intelega saracu’ Tariceanu astazi ca face DNAul, care pina astazi l-a protejat in orice situatie (cu si fara Microsoft, Leader High Tech, RSC, Asesoft, etc) sub bagheta magica si curajoasa a Marei Vedete Kovesi (vezi Dosar 654/P/2011) ? … da’ noi ce sa mai intelegem cind vedem cum DNA calca virtos legea in picioare de un deceniu !