Microsoft STĂPÎNII MITEI – TIRANII CORUPŢIEI SISTEMICE!

multi_corupti“Corupţia este o altă formă de tiranie” Joe Biden

Bill Gates – Steve Ballmer – Silviu Hotaran – Ovidiu Artopolescu – Ionut Lopatan – Andreea Mihai – Florin Pletea – Sorin Eftene – Paula Apreutesei, si multi alti “Microsoftisti din toata lumea Uniti-va !”

“O stafie bintuie Evropa. Este stafia MICROSOFT !”

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Mita care ajungea, prin mecanisme complexe si foarte precise, la decidentii corupti, lacomi si prosti, era deosebit de bine administrata de cei mai desptepti dintre romani, astfel recrutati, instruiti, coordonati si condusi de Bill Gates si Steve Ballmer de la Centrul din Seattle, in asociere cu cei de la sediile serviciilor din Bucuresti.

Silviu Hotaran, Dan Nica, George Maior, Alexandru Farcas, Ovidiu Artopolescu, la inceputuri, si multi altii mai tirziu, au batut drumul Bucuresti-Seattle sa ia “lumina” de la “intunericul mintii” unor asasini internationali.

Credeti ca administrarea secreta si “corecta” a unor sume uriase provenite din crima organizata, si promovarea unor politici ucigase si pradatoare, se pot face timp de decenii, fara participarea inteligenta, educata si matematic riguroasa a unor angajati de calibrul celor de la Microsoft (retoric). Toti au minte multa, pacat ca e toata stricata.

In fapt Microsoft si angajatii sai nu faceau nimic altceva tot timpul fiecarui an, decit sa calculeze cel mai eficient ratio mita/monopolizare/profit, in beneficiul Microsoft, cu inchidere si raportare trimestriala si anuala.

“Business as usual”, mita e parte structurala din modelul economic Microsoft.

Silviu Hotaran era mereu stresat, dupa cum imi spunea in fiecare an, ca tot nu ajungea sa termine bugetul trimestrial/anual Microsoft. Era si greu atit timp cit toti doreau din ce in ce mai multa mita, si contractele aditionale si foarte fictive, nu se mai sfirseau. Bill Gates profita si el cit putea de dinamica profiturilor fara numar generata de “celula” Bucuresti.

Angajatii Microsoft identificau “tinte” de jefuit-spionat-plagiat, analisti de “convins”, intelectuali de “promovat”, politicieni de “incurajat”, ziaristi de “eliminat” sau/si de “premiat”, procurori de “educat”, politisti de “perfectionat”, ca ofiteri sub acoperire erau toti si nu aveau nevoie sa identifice securistii care ii coordonau in asociere cu Bill Gates si Sorin Ovidiu Vintu, via Radu Timofte, Ovidiu Soare, Dumitru Zamfir, etc., si ulterior George Maior si Florian Coldea via. Sebastian Ghita, Dorin Cocos si Sebastian Vladescu.

Microsoft au impus modelul de expansiune si profit monopolistic bazat pe mita, dezinformare, propaganda si crima organizata la nivelul intregii UE, si a multor alte state care, multe dintre ele, ulterior au repudiat si incriminat Microsoft si politicile si metodele sale ilegale (Rusia, China, etc.).

Romania inca refuza sa accepte realitatea evidenta si exhaustiv probata, chiar si in condtiile in care partenerii Microsoft (Siemens – RSC, Medist) acuza in justitie abuzurile si ilegalitatile comise in asociere sau/si subservire cu Microsoft.

Citate :

Martor: „În timpul guvernarii Tăriceanu, Claudiu Florică a continuat în aceleaşi condiţii de nelegalitate extinderea contractului-cadru fără licitaţie publică şi la preţuri mult supraevaluate şi s-a semnat actul adiţional nr. 2. La fel ca in cazul anterior cu Profinet, nu au existat in obiectul actului aditional nr. 2 niciun fel de servicii, dar preţul serviciilor fictive subcontractate către firma Colina a fost inclus în preţul actului adiţional. Firma Colina fiind un nou vehicul de tip off-shore similar cu Profinet şi folosit de către Claudiu Florică cu aprobarea managementului FSC Austria exclusiv pentru contractarea de servicii fictive care să justifice scoaterea banilor din FSC pentru plata mitei către decidenţii de la acea dată, adică Călin Popescu Tăriceanu – prim-ministru, Sebastian Vlădescu – ministru al Finanţelor şi personaje din anturajul acestora„.

Martor: „Persoane implicate in derularea acestui act aditional sunt Călin Popescu Tăriceanu, Dorin Marian consilier, Radu Stroe, Ioan Bolojan, Attila Zoltan Cseke, Nicolae Teodorescu, Karoly Borbely, Victor Florea, Mirela Tudose, Rosita Teodorescu, Sebastian Vladescu, Eugen Ovidiu Teodorovici, Silviu Hotăran, Florin Pletea etc”.